Kaksi Poets of the Fall -yhtyeen kappaletta kuullaan Control -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi Poets of the Fall -yhtyeen kappaletta kuullaan Control -pelissä

Viime vuonna viisitoistavuotista taivaltaan juhlistaneen Poets of the Fall –yhtyeen ura käynnistyi raketin lailla vuonna 2003 kun esikoissingle ”Late Goodbye” hurmasi Remedy Entertainmentin Max Payne 2 -pelissä. Tänään Remedy tuo markkinoille odotetun uutuuspelinsä Control, jolla on mukana peräti kaksi Poets of the Fall –jäsenten tekemää biisiä.

Pelin soundtrackilla on sekä viimeisimmältä Ultraviolet-albumilta löytyvä ”My Disquiet” että aivan uusi peliä varten tehty, massiivinen Old Gods of Asgard -kappale ”Take Control”. Old Gods of Asgard on Poets of the Fallin Alan Wake -pelissä esitelty alter ego, joka elää omaa elämäänsä Remedyn pelien maailmassa. ”Take Control” soi pelissä ainutlaatuisena interaktiivisena versiona, seuraten pelaajan etenemistä. Jokainen pelaaja kuulee biisistä erilaisen version, eikä yhdellä pelikerralla todennäköisesti kuule kappaleen kaikkia osia.

Molemmat kappaleet löytyvät myös Spotifysta. ”My Disquiet” -single sisältää Marilyn Mansonista tutun Tim Skoldin tekemän remixin. Kappaleesta julkaistaan pian myös musiikkivideo.

Viime vuonna Ultraviolet-albuminsa julkaissut Poets of on yhä albumiin liittyvällä kiertueellaan. Syksyllä on luvassa keikkoja niin USA:ssa, Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Ennen tänään julkaistavia singlejään yhtye yllätti keväällä julkaisemalla ranskankielisen ”Partir Avec Moi” –singlen videoineen. Kappale tullaan syksyn kiertueella kuulemaan ainakin Pariisin keikalla.

Vuonna 2018 viisitoistavuotisjuhliaan viettäneen Poets of the Fall -yhtyeen menestyksekäs ura käynnistyi vuonna 2003 Late Goodbye -esikoissinglestä. Alusta asti toimintaansa itse ohjaillut yhtye on myynyt yksinomaan Suomessa yli 100 000 levyä ja pokannut neljä kulta- ja kaksi platinalevyä. Näyttävistä videoistaan tunnettu Poets of on saavuttanut faneja myös kansainvälisiltä markkinoilta. Yhtyeen videoita on katsottu YouTubessa yli 100 miljoonaa kertaa, ja bändi keikkailee stadionpuitteissa niin Intiassa kuin Venäjälläkin. Poetsien Ultraviolet-kiertue vie yhtyeen yli 20 eri maahan.

Lue myös Errorin arvostelu Control -pelistä täältä.

Kommentoi

Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa Alan Wake -tv-sarja edistyy – AMC osti oikeudet sarjaan

Yhdysvaltalainen televisiokanava AMC on ostanut oikeudet kotimaisen toimintaseikkailu Alan Wake -aiheiseen tv-sarjaan.

Pelin kehittäneen Remedyn luova johtaja Sam kertoi aiheesta pelin hiljattaisessa 12-vuotisjuhlan päivityksessä.

Alan Wake -tv-sarjasta puhuttiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2018. Tällöin tuottajana ja käsikirjoittana toimi muassa Legion, Under The Dome ja Cloak & Dagger -sarjoista tuttu Peter Calloway.

Kotimaisen Rememdy Entertainmentin kehittämä ja Microsoftin julkaisema ilmestyi vuonna 2010.

Kommentoi

Max Payne 1 ja 2 uusinnot tulossa Remedyltä Kommentit pois päältä artikkelissa Max Payne 1 ja 2 uusinnot tulossa Remedyltä

Max Payne

Remedy Entertainment ja ovat julkaisemassa uusintoja ikonisista 1 ja 2 -peleistä.

Alunperin vuonna 2001 ja 2003 ilmestyneet pelit ovat saamassa modernit versioinnit ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle Remedyn oman Northlight -pelimoottorin avulla. Samainen moottori on käytössä myös Control, Story Mode ja Quantum Break -peleissä.

pelit niittivät mainetta neo-noir tunnelmallaan, uudenlaisella kerronnalla sekä bullet-time efekteillään.

Parhaillaan uusinnot ovat vasta konseptivaiheessa, eikä virallista julkaisuajankohtaa ole vielä tiedossa.

Kommentoi