Kaoottista kokkausta tarjolla ilmaiseksi – Overcooked ladattavissa Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kaoottista kokkausta tarjolla ilmaiseksi – Overcooked ladattavissa Epic Games Storesta

Epic Games Storen seuraava ilmaispeli on sekoilevaa co-op kokkausta tarjoileva Overcooked. Vuonna 2016 ilmestyneen pelin on kehittänyt Ghost Town Games ja julkaissut Team17 Digital.

Overcooked on kokkauspeli, jossa yksikään keittiö tai kokki ei ole turvassa. Peliä voi pelata joko yksin tai enintään neljän pelaajan kanssa. Tehtävänä on kokata erilaisia ruokia ja saada ne valmiiksi ennen kuin asiakkaat ryntäävät ulos ravintolasta.

Epic Games Storen ilmaispelit ovat yhtiön tapa juhlistaa pelikauppansa lanseeraamista. Pelejä ilmestyy aina kahden viikon välein. Aiempien pelien joukossa on ollut mm. Super Meat Boy, Subnautica, What Remains of Edith Finch, The Jackbox Party Pack, Axiom Verge, Thimbleweed Park, Slime Rancher, Transistor, Kingdom: New Lands, Enter The Gungeon, Rebel ja Last Day of June.

on ladattavissa :lle aina heinäkuun 11. päivään asti täältä. Seuraavana ilmaispelinä on vuorossa toimintaroolipeli Torchlight.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

Ascendant Studios ja ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

 on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa EA Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella ja sekä S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi