Katso kuinka NES-ohjain muuntautuu arcade-kabinetiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Katso kuinka NES-ohjain muuntautuu arcade-kabinetiksi

Tarkemmin sanottuna pelejä on mukana neljä kappaletta ja niiden valitsemiseksi ohjaimeen on jouduttu lisäämään muutamia näppäimiä. Varsinaiset pelit saatiin napattua suosituista miniatyyriarcade-peleistä. Start ja select-näppäimet saivat puolestaan lähteä LCD-näytön tieltä.

No oliko tässä projektissa nyt kauheasti järkeä, kun pelit olisi voinut jättää pelattavaksi alkuperäiseen miniatyyrikabinettiinsa? Luultavasti vain -ohjaimen muotokieli tai nostalgia-arvo puhuttelevat enemmän.

Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken? Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikkien aikojen parhaimpana pidetty Super Mario-peli saa mahdollisen remaken?

Uusimpana huhumyllyjä maailmalta kerrotaan, että saattaa harkita legendaarisen Bros. 3:n uusioversiota. Vastikään ilmestyneen Super Mario Bros. Wonderin jälkeen huhumylly on lähtenyt käymään varsin kuumana.

Super Mario Bros. 3 tunnetaan yhtenä parhaimmista 2D Super Mario -peleistä, ja se valloitti sydämet jo vuonna 1990 Pohjois-Amerikassa. Sittemmin Nintendo on tuonut sen takaisin muun muassa SNES:lle (Super Mario All-Stars -paketin osana) ja Game Boy Advancelle. Nyt huhutaan kuitenkin täydellisestä uusioversiosta, joka sopisi tämän päivän laitteille.

Huhu saapui vuotajalta nimeltä Zippo, joka on aiemmin osunut oikeaan Nintendo-tietojen kanssa. Vaikka Nintendo ei ole vielä päättänyt, toteutuuko uusi uusioversio, huhun mukaan japanilainen pelijätti käy ”vakavia keskusteluja” projektista.

On kuitenkin syytä muistaa, että nämä ovat vasta huhuja, joten suhtautukaa niihin varauksella. Vaikka huhu osoittautuisi todeksi, Nintendo ei vaikuta vielä edes aloittaneen Super Mario Bros. 3:n mahdollisen uusioversion kehitystä. Joten, vaikka toiveet heräisivät, saatamme joutua odottamaan vielä vuosia ennen kuin pääsemme nauttimaan tästä mahdollisesta mestariteoksesta. Ja kuka tietää, taustalla voi tapahtua ties mitä ennen kuin projekti näkee päivänvalon. Pidetään peukkuja!

Alkuperäisen Mortal Kombatin NES demake sai uutta eloa Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäisen Mortal Kombatin NES demake sai uutta eloa

Projekti nimeltään Arkade Edition, on ollut kehityksen alla jo jonkin aikaa. Se nousi kuitenkin laajempaan tietoisuuteemme vasta äskettäin, kun kehitystiimin jäsen Fox Cunning julkaisi pelistä videodemon YouTubessa.

Peli on parannettu versio Hummer Teamin NES/Famicom-portista Mortal Kombatista (joka sekoittavasti nimettiin Mortal Kombat II:ksi). Uusi versio tuo mukanaan uuden musiikin, grafiikan sekä mahdollisuuden pelata ilmataisteluja vihollisia vastaan.

Fox Cunningin julkaisemassa puolentoista minuutin videossa esitellään uusi aloitusnäyttö, hahmolista sekä akrobaattinen ottelu Scorpionin ja Sub-Zeron välillä.

Projekti kehitystä voi seurata romhacking.net -sivustolla.