Kauan odotettu jatko-osa: Borderlands 3 -pelin traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Kauan odotettu jatko-osa: Borderlands 3 -pelin traileri nähtävillä

Gearboxin tulevasta   -pelistä odotetaan tarkempia julkaisutietoja ja jokainen saa malttaa mielensä vielä huhtikuun 3. päivään asti, jolloin yhtiö ilmoittaa pelin ilmestymispäivän. Täysin tyhjille ei faneja maaliskuunkaan osalta jätä, sillä pelin esittelystä on nähtävillä ensimmäinen traileri. Gearbox julkaisi trailerin eilen käynnistyneessä  East -tapahtumassa, joka kestää koko viikonlopun.

Huhtikuun 3. päivänä Gearboxilta ilmestyy myös : Game of the Year Edition XBox Onelle, :lle sekä :lle. Remasteroitu pelipaketti sisältää seuraavat pelit: The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx sekä Claptrap's New Robot Revolution.

Parannuksissa on kiinnitetty huomiota mm. valoituksiin, hahmojen malleihin sekä tekstiileihin ja pintoihin. Lisäksi versiosta löytyy haastavampi mittelöinti pääpomon kanssa sekä Vault Hunterseille on tarjolla uusia muokkausmahdollisuuksia.

Katso tästä -pelin video, joka paljastaa pelin sisältöä ja pelitilanteita monipuolisesti:

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.