Kauan odotettu jatko-osa: Borderlands 3 -pelin traileri nähtävillä Kommentit pois päältä artikkelissa Kauan odotettu jatko-osa: Borderlands 3 -pelin traileri nähtävillä

Gearboxin tulevasta   -pelistä odotetaan tarkempia julkaisutietoja ja jokainen saa malttaa mielensä vielä huhtikuun 3. päivään asti, jolloin yhtiö ilmoittaa pelin ilmestymispäivän. Täysin tyhjille Gearbox ei faneja maaliskuunkaan osalta jätä, sillä pelin esittelystä on nähtävillä ensimmäinen traileri. Gearbox julkaisi trailerin eilen käynnistyneessä  East -tapahtumassa, joka kestää koko viikonlopun.

Huhtikuun 3. päivänä Gearboxilta ilmestyy myös Borderlands: Edition Onelle, 4:lle sekä PC:lle. Remasteroitu pelipaketti sisältää seuraavat pelit: The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx sekä Claptrap’s New Robot Revolution.

Parannuksissa on kiinnitetty huomiota mm. valoituksiin, hahmojen malleihin sekä tekstiileihin ja pintoihin. Lisäksi versiosta löytyy haastavampi mittelöinti pääpomon kanssa sekä Vault Hunterseille on tarjolla uusia muokkausmahdollisuuksia.

Katso tästä Borderlands 3 -pelin video, joka paljastaa pelin sisältöä ja pelitilanteita monipuolisesti:

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi