Kauhua kaverin kanssa – Man of Medan tarjoaa pelaajille ilmaiskutsun Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhua kaverin kanssa – Man of Medan tarjoaa pelaajille ilmaiskutsun

Man of Medan

Supermassive Games haluaa, että kukaan ei pelaa kauhuselviytymispeliään yksin. Sillä firma tarjoaa kaikille pelin omistaville ilmaispassin jaettavaksi haluamalle kaverilleen.

Kaveri voi liittyä pelin tarinatilaan omistamatta itse koko peliä. Ainostaan pelin kokeiluversio täytyy ladata ja molemmilla pelaajilla täytyy olla sama pelialusta.

Kyseinen tarjous tulee olemaan voimassa kaikille, jotka ovat ostaneet pelin ennen tammikuun 6. päivä. Joten mikäli kaverin kanssa kauhuselviytyminen kiinnostanee niin kannattaa napata peli talteen.

Samalla peli on saanut Curator's Cut -pelitilan, joka tarjoaa tarinalle vaihtoehtoisen tarinankulun uudella näkökulmalla ja lisätapahtumilla. Tämä tila tulee olemaan pelattavissa päätarinan läpäistyä.

Man of Medan on parhaillaan saatavilla ja -konsoleille sekä :lle.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.