Kauhua kaverin kanssa – Man of Medan tarjoaa pelaajille ilmaiskutsun Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhua kaverin kanssa – Man of Medan tarjoaa pelaajille ilmaiskutsun

Man of Medan

haluaa, että kukaan ei pelaa kauhuselviytymispeliään yksin. Sillä firma tarjoaa kaikille pelin omistaville ilmaispassin jaettavaksi haluamalle kaverilleen.

Kaveri voi liittyä pelin tarinatilaan omistamatta itse koko peliä. Ainostaan pelin kokeiluversio täytyy ladata ja molemmilla pelaajilla täytyy olla sama pelialusta.

Kyseinen tarjous tulee olemaan voimassa kaikille, jotka ovat ostaneet pelin ennen tammikuun 6. päivä. Joten mikäli kaverin kanssa kauhuselviytyminen kiinnostanee niin kannattaa napata peli talteen.

Samalla peli on saanut Curator’s Cut -pelitilan, joka tarjoaa tarinalle vaihtoehtoisen tarinankulun uudella näkökulmalla ja lisätapahtumilla. Tämä tila tulee olemaan pelattavissa päätarinan läpäistyä.

on parhaillaan saatavilla ja One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi