Kauhuhippa Dead By Daylight saapuu mobiililaitteille ilmaiseksi tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuhippa Dead By Daylight saapuu mobiililaitteille ilmaiseksi tänä vuonna

Dead By Daylight

Suosittu kauhumoninpeli on saapumassa Android ja iOS -laitteille ennen vuoden 2019 loppua. Peli on täysin uudelleen työstetty ja optimoitu mobiililaitteille. Sen pelaaminen tulee olemaan ilmaista.

Kuten PC ja konsoliversiossa Dead By Daylightin mobiiliversiossa pelaaja voi valita, joko tappajan roolin tai tätä pakoon yrittävien uhrien roolin. Yksi pelaaja jahtaa siis neljää pelaajaa. Pelattavien hahmojen joukossa on mm. Freddy Krueger, Leatherface, Michael Myers, Williams sekä Ghostface.

Kommentoi

Dead by Daylight -aiheinen deittisimulaatio ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -aiheinen deittisimulaatio ilmestyy tänä kesänä

Hooked on You

Kyllä, kuulit oikein. Asymmetrinen kauhuselviytymispeli on saamassa deittisimulaatio spin-offin nimeltään Hooked on You.

Hooked on You: A Dating Sim on visuaalinen novelli, jossa pääset flirttailemaan pelistä tuttujen The Wraith, The Spirit, The Huntress sekä The Trapper -hahmojen kanssa.

Pelissä muodostetaan ystävyyssuhteita keskusteluiden kautta ja samalla opitaan näiden hirviöiden taustoja.

Hooked on You: A Dating Sim -pelin on kehittänyt Psyop, joka tunnetaan myös KFC -aiheisen deittisimulaation kehittäjänä. Peli ilmestyy myöhemmin tänä kesänä PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi

Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli Dead by Daylight on saamassa oman lautapeliversion. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin kehittäjä on lyöttäytynyt yhteen lautapelivalmistaja Level 99 Gamesin kanssa ja lautapeliversio rahoitetaan joukkorahoituskampanjan avulla. Kampanja kestää huhtikuun 21. päivään asti, mutta on ehtinyt jo kerätä tuplasti tavoitellun summan.

Peli tulee olemaan saatavilla kahtena eri versiona: perusversio, joka kustantaa n. 50 dollaria sekä keräilyversio, joka kustantaa n. 100 dollaria. Näistä ensimmäisessä on kuusi Killeriä, seitsemän Survivoria ja kaksi karttaa. Jälkimmäisessä Killereitä on 16, Survivoreja seitsemäntoista ja karttoja neljä.

Pelissä tulee olemaan mukana digitaalisesta versiosta tutut tavarat, perkit, lavasteet sekä Killerit ja Survivorit.

Kommentoi