Kauhuhippa Dead By Daylight saapuu mobiililaitteille ilmaiseksi tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Kauhuhippa Dead By Daylight saapuu mobiililaitteille ilmaiseksi tänä vuonna

Dead By Daylight

Suosittu kauhumoninpeli Dead By Daylight on saapumassa ja iOS -laitteille ennen vuoden 2019 loppua. Peli on täysin uudelleen työstetty ja optimoitu mobiililaitteille. Sen pelaaminen tulee olemaan ilmaista.

Kuten PC ja konsoliversiossa Dead By Daylightin mobiiliversiossa pelaaja voi valita, joko tappajan roolin tai tätä pakoon yrittävien uhrien roolin. Yksi pelaaja jahtaa siis neljää pelaajaa. Pelattavien hahmojen joukossa on mm. Freddy Krueger, Leatherface, Michael Myers, Williams sekä Ghostface.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Dead by Daylight -aiheinen deittisimulaatio ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -aiheinen deittisimulaatio ilmestyy tänä kesänä

Hooked on You

Kyllä, kuulit oikein. Asymmetrinen kauhuselviytymispeli on saamassa deittisimulaatio spin-offin nimeltään Hooked on You.

Hooked on You: A Dating Sim on visuaalinen novelli, jossa pääset flirttailemaan pelistä tuttujen The Wraith, The Spirit, The Huntress sekä The Trapper -hahmojen kanssa.

Pelissä muodostetaan ystävyyssuhteita keskusteluiden kautta ja samalla opitaan näiden hirviöiden taustoja.

Hooked on You: A Dating Sim -pelin on kehittänyt Psyop, joka tunnetaan myös KFC -aiheisen deittisimulaation kehittäjänä. Peli ilmestyy myöhemmin tänä kesänä :lle Steamin kautta.

Kommentoi