Kauppaketju paljasti vahingossa Elden Ring -pelin julkaisupäivän? Kommentit pois päältä artikkelissa Kauppaketju paljasti vahingossa Elden Ring -pelin julkaisupäivän?

Elden Ring

From Softwaren ja Bandai Namcon sekä Hidetaka Miyazakin ja George R.R. Martinin tulevan yhteisprojektin julkaisuajankohta on mahdollisesti paljastanut vahingossa. Kauppaketju on nimittäin lisännyt pelin katalogiinsa ja siinä julkaisupäiväksi ilmoitetaan kesäkuun 30. päivä 2020. Nähtäväksi jää onko kyseessä vain jokin arvaus vai puhdas vahinko.

Pelin varsin tunnelmallinen ja visuaalisesti näyttävä traileri ilmestyi kesäkuussa. Kunnianhimoisesta pelistä ei vielä tiedetä sen koommin, mutta kyseessä on kuitenkin avoimen maailman pelimaailma ja luvassa on eeppisiä loppuvastustajia.

Elden Ringin on määrä ilmestyä ja -konsoleille sekä :lle.

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

Ubisoft on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Elden Ring -elokuva tai -sarja tulossa? – George R. R. Martin vihjaa adaptaatiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -elokuva tai -sarja tulossa? – George R. R. Martin vihjaa adaptaatiosta

Elden Ring

-fanit, nyt on oikea ilon ja onnen päivä! Mahdollisuus elokuvaan tai TV-sarjaan huippusuositun pelin pohjalta kuumenee entisestään, sillä itse George R. R. Martin on heittänyt arvoituksellisen vihjeen asiasta.

Shadow of the Erdtree -lisäosan julkaisun jälkeen Martin sytytti spekulaatiot tuoreessa blogikirjoituksessaan.

Ai niin, ja ne huhut, joita olette saattaneet kuulla Elden Ringiin perustuvasta elokuvasta tai televisiosarjasta… Minulla ei ole mitään sanottavaa. Ei sanaakaan, ei, ei mitään, en tiedä mitään, ette koskaan kuulleet pihaustakaan minulta, mum mum mum. Mikä huhu?

George sanoi palkintovoittoja käsitellessään ovelasti Elden Ring -adaptaatiohuhuista.

Martin, joka tunnetaan eeppisistä fantasiateoksistaan kuten , tunnetaan Elden Ringin maailmanrakennuksesta. Vaikka FromSoftwaren tiimeineen herätti pelin henkiin, Martinin osallistuminen mahdolliseen adaptaatioon vaikuttaa todennäköiseltä.

Elden Ring -elokuvan tai -TV-sarjan idea on kiehtonut faneja jo jonkin aikaa. Miyazaki itse ilmaisi hiljattain olevansa avoin adaptaatiolle, mutta yhdellä keskeisellä edellytyksellä, siihen tarvittaisiin erittäin vahvaa kumppania.

En näe mitään syytä kieltäytyä Elden Ringin toisenlaisesta tulkinnasta tai adaptaatiosta, esimerkiksi elokuvasta. Mutta en usko, että minä itse tai omaamme tietotaitoa tai kykyä tuottaa jotain eri mediassa. Joten siinä kohtaa peliin astuisi erittäin vahva kumppani. Meidän pitäisi rakentaa paljon luottamusta ja yhteisymmärrystä siitä, mitä ikinä yritämmekin saavuttaa, mutta kiinnostusta on varmasti.

Miyazaki selitti Guardian-haastattelussa, jossa hän myönsi FromSoftwaren kokemuksen puuttumisen elokuvatuotannossa.

Sillävälin, Elden Ring jatkaa hallitsemista pelimaailmassa. Shadow of the Erdtree -lisäosa on ollut kaupallinen menestys, myyden huikeat viisi miljoonaa kappaletta vain kolmessa päivässä.

Vaikka yksityiskohtia on vielä vähän, Martinin vihje viittaa siihen, että Elden Ring -elokuva tai -sarja saattaa olla suunnitteilla. FromSoftwaren avoimuus yhteistyöhön vahvan kumppanin kanssa lisää entisestään uskoa asian toteutumiseen. Vain aika näyttää, tekeekö tämä kiehtova maailma hypyn valkokankaalle tai pienelle näytölle, mutta faneilla on syytä innostua.