Kerbal Space Program 2 -pelin julkaisu viivästyy jälleen – ulos syksyllä 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -pelin julkaisu viivästyy jälleen – ulos syksyllä 2021

Kerbal Space Program 2

Odotetun avaruussimulaation jatko-osa julkaisua on viivästetty jälleen. Pelin pitäisi ilmestyä syksyllä 2021.

Uutisoimme loppuvuodesta 2019, että pelin julkaisua on viivästetty viimeistään maaliskuulle 2021. Mutta nyt peliä saadaan odottaa vielä pidempään. Pelin kehittäjät kertoivat viivästyksen syyksi koronaviruksen aiheuttamat hankaluudet.

Jatko-osan myötä suosittu avaruussimulaatio saa luonnollisesti parannellut grafiikat, siirtokunnan rakentamisen, tähtienvälisen matkustuksen sekä paremmat modausmahdollisuudet ja moninpeliominaisuudet.

Kerbal Space Program 2 ilmestynee PC:lle sekä Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille syksyllä 2021.

Kommentoi

Take-Two otti haltuun Kerbal 2 -pelin kehityksen ja värväsi lähes puolet sen tekijöistä Kommentit pois päältä artikkelissa Take-Two otti haltuun Kerbal 2 -pelin kehityksen ja värväsi lähes puolet sen tekijöistä

Kerbal Space Program

piti ilmestyä tänä kesänä, mutta loppuvuodesta 2019 sen julkaisua viivästettiin ensi vuoden puolelle. Helmikuussa puolestaan pelin julkaisia ilmoitti siirtävänsä kehityksen Star Theory Gamesiltä oman Private Divisionin alaiselle studiolle.

Tämä studio oli nimeltään Intercept Games ja Bloombergin julkaiseman artikkelin mukaan Take-Two lähestyi LinkedIn -palvelussa Star Theoryn työntekijöitä rekrytointimielessä. Yli kolmasosa työntekijöistä vastasi myönteisesti ja he siirtyivät Interceptin riveihin.

Samaisen artikkelin mukaan Star Theory oli myymässä studioaan Take-Two:lle, mutta kaupoista ei päästy yhteisymmärrykseen. Maaliskuun alussa Star Theory Games suljettiin maaliskuun alussa 2020.

Kerbal Space Program 2 -pelin on määrä ilmestyä PC:lle sekä Xbox One ja Playstation 4 -konsoleille syksyllä 2021.

Kommentoi

Julkistetaanko Rockstarin GTA 6 myöhemmin tänään? Kommentit pois päältä artikkelissa Julkistetaanko Rockstarin GTA 6 myöhemmin tänään?

Grand Theft Auto -pelisarjan jatko-osaa on odotettu pelaajien toimesta jo vuosia. GTA 5 julkaistiin jo seitsemän vuotta sitten ja voisi hyvin kuvitella seuraavan version kehityksen olevan jo hyvässä vauhdissa. Toistaiseksi Rockstar ei kuitenkaan ole millään tavalla vahvistanut pelin kehityksen olevan käynnissä.

Pelisarjan fanit ovat jatkuvasti koittaneet löytää vihjeitä jotka viittaisivat GTA 6:n julkistukseen. Nyt on ainakin jotakin tapahtumassa, sillä Reddit-käyttäjä bozidarilic huomasi, että monet Take-Two Interactiven www-osoitteet, kuten gtavi.com, gta-miami.com ja gtavicecityonline.com päivittyivät maaliskuun 23. päivä ja ne eivät ohjaa käyttäjää enää Rockstarin kotisivuille tai GTA 5 -aiheisille kotisivuille kuten aiemmin. Ne palauttavat yksinkertaisesti käyttäjälle virhesivun, että sivustoon ei saada yhteyttä. Tämä olisi erittäin outo liike ellei osoitteille ole piakkoin jotain muuta käyttöä?

gtavi.com does not redirect to Rockstar Games site anymore. Site updated today… from GTA6

Aiemmin ympäri foorumeita liikkuneet huhut tarkemmin määrittelemättömästä Rockstarin julkistuksesta maaliskuun 25. päivänä osuisivat aika lähelle näitä mystisiä kotisivujen päivityksiä. Rockstarin keskustelufoorumin pitkäaikainen ylläpitäjä uNi taas vihjaa että jotain julkistuksia tapahtuisi maaliskuun lopulla eikä nimenomaan 25.3.

Kommentoi