Kerbal Space Program 2 -pelin kehittäjät avaavat planeettojen tutkimista uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program 2 -pelin kehittäjät avaavat planeettojen tutkimista uudella videolla

Kerbal Space Program

on viivästynyt jo useampaan otteeseen, mutta nyt kehittäjät ovat julkaisseet uuden videon jolla avataan planeettojen tutkimista.

Pelissä käytettyjen uusien tekniikoiden ansiosta jokainen planeetta on erilainen. Maastot vaihtelevat aina aavikoista valtaviin vuoristoihin.

piti ilmestyä alunperin jo kesällä 2019, mutta sen julkaisua viivästettiin vuoden 2020 puolelle. Helmikuussa 2020 puolestaan pelin julkaisia ilmoitti siirtävänsä kehityksen Star Theory Gamesiltä oman Private Divisionin alaiselle studiolle.

2 -pelin on määrä ilmestyä PC:lle sekä One ja 4 -konsoleille vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Take-Two hylkäsi julkaisemattoman 53 miljoonan dollarin pelin Kommentit pois päältä artikkelissa Take-Two hylkäsi julkaisemattoman 53 miljoonan dollarin pelin

Take-Two Interactive

GTA, ja Mafia -pelisarjoista tunnettu julkaisija Interactive on paljastanut tulosjulkaisussaan hylänneensä 53 miljoonan dollarin julkaisemattoman pelin. Tyyliltään peli oli Destinyn kaltainen kolmannenpersoonan toimintapeli.

Peli oli ollut kehitteillä vuodesta 2017 lähtien 3 -pelistudion toimesta ja se kulki koodinimellä Volt. Projekti koki useita uudelleen käynnistykseen, tekniikkahankaluuksia sekä koronaviruksen aiheuttamia ongelmia.

Lopulta päätti hylätä pelin nousseiden kustannuksien ja pelin alhaisen kannattavuusodotuksen vuoksi.

Kommentoi

Kerbal Space Program: Enhanced Edition ilmestyi uuden sukupolven konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Kerbal Space Program: Enhanced Edition ilmestyi uuden sukupolven konsoleille

Kerbal Space Program

Pähkähullu Kerbal Space Program -avaruusrakettipeli on saapunut uuden sukupolven ja X sekä S -konsoleille. Pelin aiemman sukupolven konsoleille jo omistavat saavat päivityksen ilmaiseksi.

Päivittyneessä pelissä on useita parannuksia kuten suurempi resoluutio, nopeampi ruudunpäivitysnopeus, paremmat tekstuurit sekä muita pienempiä parannuksia. Päivitetty versio tuo myös tuen hiirelle ja näppäimistölle.

Kerbal Space Program ilmestyi alunperin vuonna 2011 ja siinä pelaajat voivat rakentaa oman avaruusrakettinsa ja lentää sillä realistisen fysiikanmallinnuksen kera. Peli on sittemmin saanut useita päivityksiä ja käännöksiä eri alustoille ja konsoleille.

Kerbal Space Program 2 lanseerattiin alunperin Gamescom -tapahtumassa vuonna 2019. Sen julkaisijana toimii Private Division ja kehityksestä vastaa alkuperäinen kehittäjä sekä Intercept Games. Pelin odotetaan ilmestyvän ensi vuoden puolella :lle ja konsoleille.

Kommentoi