Kesäkuun PS Plus pelit – Operation: Tango, Virtua Fighter 5 -uusinto ja Star Wars: Squadrons Kommentit pois päältä artikkelissa Kesäkuun PS Plus pelit – Operation: Tango, Virtua Fighter 5 -uusinto ja Star Wars: Squadrons

Star Wars: Squadrons

Kuten uutisoimme aiemmin tällä viikolla Sonyn kesäkuun PS Plus -pelit ovat Operation: Tango PS5 -konsolille, sekä Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

Operation: Tango on viime vuoden syksyllä ilmestynyt vakooja-aiheinen co-op seikkailupeli, jossa pääset yhdessä ystäviesi kanssa vaarallisille tehtäville ympäri huipputeknologista maailmaa.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown on alunperin vuonna 2006 ilmestyneen taistelupelin uusinto. Siinä on uudistettu kauttaaltaan hahmomallinnuksia, kenttiä, välianimaatioita sekä taustamusiikkeja.

on puolestaan viime vuoden lopulla ilmestynyt avaruussimulaatio pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Pelit vuotivat alkuviikosta espanjalaisen Area Jugones -sivuston kautta. Samainen sivusto on aiemmin raportoinut onnistuneesti mm. uusien 5 -konsolin Dual Sense ohjaimien väreistä.

Kesäkuun PS Plus -pelit tulevat ladattavaksi kesäkuun 1. päivä ja siihen mennessä ehdit vielä lataamaan talteen toukokuun pelit Wreckfest, Battlefield V ja Stranded Deep.

 

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Klassinen Imolan GP saapui F1 2021 -formulapeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Imolan GP saapui F1 2021 -formulapeliin

F1 2021

ja Electronic Arts ovat julkaisseet klassisen Imolan GP:n F1 2021 -peliin. Samalla peliin on saatu myös muita päivityksiä.

Viime kuussa peliin saatu Portimao saanee seurakseen siis Autodromo Enzo e Dino Ferrarin eli tutummin Imolan. Samalla peliin saadaan Red Bull -aiheinen värityksen autoihin. Väritys on saatavilla kaikille pelaajille rajoietun ajan.

Marraskuussa peliin saadaan Saudi Arabian GP eli Jeddah -katurata.

F1 2021 -formulapeli on saatavilla 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Pelin ennakkoon tilaavat saavat pääsyn peliin kolmea päivää aikaisemmin.

Kommentoi