Kiina kielsi veren, uhkapelaamisen ja maan historiaan kajoamisen peleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Kiina kielsi veren, uhkapelaamisen ja maan historiaan kajoamisen peleissä

on ilmoittanut uusia rajauksia maassa julkaistaville peleille. Maa pysäytti aiemmin pelien hyväksymisprosessin puoleksi vuodeksi.

Uusien linjauksien mukaan peleissä minkäänlaisen veren esittäminen tulee olemaan kiellettyä. Aiemmin pelifirmat vaihtoivat yksinkertaisesti veren värin esimerkiksi vihreäksi. Jatkossa tämäkään ei tule olemaan sallittua.

Pokerin ja mahjongin kaltaiset pelit eivät läpäise jatkossa maan hyväksymisproessia, sillä ne kanavoivat laitonta uhkapelaamista. Myöskin kaikenlainen epäsiveellisyys tulee olemaan kiellettyä peleissä.

Myös pelit jotka esittävät maan keisarikauden aikaa tulee olemaan kiellettyjä. Maan hallinnon mukaan pelien tulee noudattaa Kiinan valtion perusarvoja, eivätkä ne saa vääristellä maan historiaa, politiikkaa tai lakia.

Muutokset varmasti vaikuttavat maahan pyrkivien pelifirmojan taktiikkaan sillä Kiinan tuottaa vuodessa noin 30 miljardia dollaria. Maassa vaikuttaa noin 200 julkista ja yhteensä 6000 pelifirmaa. Aktiivisia pelaajia maassa arvellaan olevan yli 600 miljoonaa.

Lisää aiheesta täällä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi