Kiinalaisten myyttien maailma saapui Immortals Fenyx Rising -toimintapeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Kiinalaisten myyttien maailma saapui Immortals Fenyx Rising -toimintapeliin

Immortals Fenyx Rising

Ubisoft on julkaissut -jumalseikkailuun kiinalaisia mytologiota pursuavan Myths of the Eastern Realm -lisäosan.

Lisäosa on laajamittainen tarinallinen lisäosa suosittuun Immortals Fenyx Rising -toimintaseikkailuun. Siinä missä pelin alkuperäistarina vie pelaajan Kreikan saaristoon ja muinaisten kreikkalaisten jumalmyyttien pariin, pelin toinen lisäosa tutustuttaa pelaajan kiinalaisten myyttien ja hirviöiden vivahteikkaaseen maailmaan.

Myths of the Eastern Realm -lisäosan keskiössä nähdään uusi sankari Ku. Nuwa-jumalattaresta innoituksensa saanut tarina johdattaa uuden sankarimme pelastamaan ihmiskuntaa ja korjaamaan vahingoittunutta taivasta. Ku kohtaa matkallaan voimakkaita kiinalaisia jumaluuksia, ennenäkemättömiä kammottavia hirvityksiä ja erilaisia kiinalaisesta mytologiasta aineksiaan ammentavia pulmia. Taisteluissa Ku osaa turvautua itämaisiin taistelutaitoihin, joissa näkyy kiinalaisen kung fun vaikutus.

Kiinalaisen Ubisoft Chengdu -pelistudion johdolla kehitetty lisäosa tuo pelaajalleen emopelistään poikkeavan ja ainutlaatuisen pelikokemuksen täynnä kiehtovia yksityiskohtia. Maan ja taivaan välillä koettava koitos maailmoineen on uskollinen kulttuurilliselle alkuperälleen ja tämä näkyy kaikessa pelin arkkitehtuurista lähtien. Mukana ovat kiinalaistyyliset rakennelmat ja rakennukset sekä maalle ominaiset taiteelliset yksityiskohdat ja piirteet esineineen ja koristeineen.

Uuden lisäosan myötä pelaaja pääsee ratkomaan uudenlaisia haasteita ja suorittamaan jännittäviä tehtäviä. Pelisankarille on myös tarjolla täysin uusia kykyjä peruspelin ulkopuolelta, jotka laajentavat taitovalikoimaa entuudestaan. Lisäosan myötä pelaajalla on mahdollisuus osallistua rajatun ajan Monster Hunt Twitch Extension -pelitapahtumaan. Twitch-pelistriimin katsojat voivat kerätä hirviöitä ja suorittaa haasteita suoraan peliruudulta. Uusia hirviöitä ilmestyy ruudulle aina parin minuutin välein. Keräilyhaasteiden suorittamisesta palkitaan pelin sisäisillä palkinnoilla. Pelitapahtuma on voimassa 7. huhtikuuta asti.

Immortals Fenyx Rising – Myths of the Eastern Realm -lisäosa sisältyy pelin kausikortin tarjontaan, joka sisältää kaikkiaan kolme erillistä lisäosapakettia. Kausikortin hinta on 39,99 euroa. Lisäosan voi ostaa myös erikseen 14,99 euron hintaan. Peruspelistä on myös ladattavissa ilmainen demoversio, jonka avulla pelaaja voi tutustua muinaisista kreikkalaistarinoista tuttuun kyklooppiin. Pelidemo tarjoaa pelaajalleen yhdistelmän taistelua, tutkimista ja ongelmanratkontaa.

Immortals Fenyx Rising on saatavana sekä ja S, , , sekä -pelikonsoleille että :lle Epic Games Store – ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+ ja -pelipalveluista.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uudet Recon 500 -pelikuulokkeet

Turtle Beach Recon 500

Turtle Beach esittelee aivan uudet Recon 500 -pelikuulokkeet, joissa on ensimmäistä laatuaan olevat 60 mm Eclipse -kaksoisajurit

Täysin uusi Recon 500 on paras valinta pelaajille, jotka etsivät kuulokkeita tyylillä, vaikuttavalla äänellä & mukavuudella sekä monialustaisella yhteensopivuudella edulliseen hintaan

Turtle Beach julkisti tänään uraauurtavan uuden lisäyksen yhtiön suosittuun Recon-pelikuulokkeiden linjaan – Recon 500. Langallinen monialustainen pelikuuloke tarjoaa poikkeuksellisen äänenlaadun kaikilla taajuuksilla räätälöityjen lasiystävällisten korvakuppien sekä kristallinkirkkaan, pro-tason keskustelun kautta melua vaimean mikrofonin avulla. Jokainen voi pelata mukavasti – jopa maratonsessioiden aikana – kiitos hengittävien muistivaahtokorvatyynyjen ja kevyen pääpannan.

Turtle Beach Recon 500

Recon 500:lla on monialustainen yhteys , ja S, , sekä -konsoleihin, :hen ja yhteensopiviin mobiililaitteisiin – aina valmiina taisteluun, akkuja ei tarvita. Recon 500 julkaistaan ympäri Eurooppaa 18. kesäkuuta 2021 mustana sekä Arctic Camona ja sen voi nyt ennakkotilata verkosta tai osallistuvilta jälleenmyyjiltä 79,99 € hintaan.

“Recon 500 toimittaa vaikuttavimpia teknisiä edistysaskelia, joita Recon-sarjan pelikuulokkeillamme on koskaan saavutettu. Se määrittelee uudelleen, mitä pelaajat odottavat kuulokkeilta tässä hintaluokassa, tarjoten innovatiivisen suunnittelun, mestarillisen äänen suorituskyvyn ja muhkean mukavuuden.” Juergen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja sanoi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Patentoidut, alan ensimmäiset kaksoisajurit on suunniteltu erillisillä kammioilla, jotka ohjaavat matalia ja korkeita taajuuksia, mikä parantaa huomattavasti äänen yksityiskohtia tavanomaisen ajurin sijaan. Suurempi 60 mm:n koko tuottaa massiivisen äänimaiseman erittäin realistiseen pelikokemukseen.
  • Ammattimaiseen pelaamiseen kehitetty TruSpeak™ yksisuuntainen, melua vaimentava mikrofoni tarjoaa selkeän ja luotettavan keskustelun ja on helppo irrottaa, kun chattia ei tarvita.
  • Alan ensimmäisten Eclipse™ kaksoisajureiden kanssa tarvitsimme tähän mennessä tarkimmin suunnitellun korvakupin suorituskyvyn maksimoimiseksi. AccuTune™ tarkkuusviritysprosessissamme käytetään puumassakomposiittiruiskua Dual Driver -rakenteessa täysin uuden sisäisen suunnittelun luomiseksi ja rikkaan, luonnollisen äänen toimittamiseksi.
  • Kudottuun urheilukankaaseen käärityt pehmeät muistivaahtokorvatyynyt pitävät sinut mukavana ja viileänä taistelun lämmössä.
  • Säädettävä, metallivahvistettu pääpanta on rakennettu kestämään, joustavaksi ja kevyeksi maratonpelisessioita varten.
  • Turtle Beachin ainutlaatuinen ProSpecs™-mukavuusvetoinen muotoilu poistaa lasien paineen pelatessasi
  • Helposti saatavilla oleva äänenvoimakkuuden säätö ja mikin mykistys korvakupissa.
  • Toimii täydellisesti suosikkipelikonsoliesi, ohjaintesi, mobiililaitteidesi tai minkä tahansa 3,5 mm:n liittimillä varustetun kanssa.

Kommentoi

Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Blizzardin pelit ovat menettäneet yhteensä kaksi miljoonaa pelaajaa vain kolmessa kuukaudessa

Activision Blizzardin tuorein tilinpäätös paljastaa, että Blizzard on menettänyt peleiltään noin kaksi miljoonaa pelaajaa viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Blizzardin julkaisujen aktiivisten pelaajien määrä tippui helmikuun 29 miljoonasta pelaajasta kolmessa kuukaudessa tämänhetkiseen 27 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan. Yhtiö on menettänyt pelaajia tasaiseen tahtiin jo viimeisten vuosien aikana. Kolmessa vuodessa yhtiön pelit ovat menettäneet noin 29 prosenttia käyttäjistään eli noin 11 miljoonaa pelaajaa.

Luvuista huolimatta Blizzard ei ole vaikeuksissa. Kehittäjän tulot ovat nousseet vuosittain noin seitsemän prosentin tahdilla suurimpien pelien johdosta. Esimerkiksi World of Warcraft: Shadowlandsin julkaisu on ollut yhtiölle merkittävä osa rahavirtoja. Myös Hearthstonen tuorein Forged in the Barrens -laajennus sai yleisesti postiviisen vastaanoton. Lisäksi Overwatch -räiskintäpeli onnistui saamaan vuodessa noin 10 miljoonaa uutta pelaajaa, vaikka peli ei ole saanut hiljattain uusia päivityksiä.

Huomioitavana on, että yhtiö ei ole julkaissut pahemmin uusia pelejä viimevuosina. Blizzard on tehnyt lähinnä lisäosia nykyisiin peleihinsä sekä uusintaversioita vanhoista julkaisuista. Toivottavasti kehitteillä olevat Diablo 2: Remastered, Diablo 4 ja Overwatch 2 auttavat yhtiötä haalimaan peleilleen uusia pelaajia tulevaisuudessa.

Kommentoi