Kingdom Come sai kolmannen lisäosansa Band of Bastards Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Come sai kolmannen lisäosansa Band of Bastards

Tsekkiläisen Warhorse Studiosin tuottama realistisuuteen panostava toimintarope on saanut kolmannen lisäosansa Band Of Bastards. Aiemmat lisäosat The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon ja From the Ashes ilmestyivät viime vuoden puolella.

Uudessa lisäosassa pelin päähahmo Henry pääsee luotsaamaan omaa palkkasoturijoukkoa, jonka Sir Radzig Kobyla on värvännyt suojelemaan provinssia pahiksilta ja Cumaneilta. Pääosin taisteluun perustuva lisäosa voi päättyä monella eri tapaa. Se tuo myös uuden Kuno’s Camp -alueen uusine hahmoineen Bohemian kartalle. Lisäosa tuo peliin myös uusia esineitä sekä uuden uniikin haarniskan.

Kingdom Come: Deliverance – Band of Bastards on saatavilla n. 8€ hintaan One ja Playstation 4 -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi