Kingdoms of Amalur: Reckoning saa remasteroidun version elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdoms of Amalur: Reckoning saa remasteroidun version elokuussa

Microsoftin verkkosivuille on ilmestynyt myyntisivu, jossa ilmoitetaan -toimintaroolipelin saavan remasteroidun version. Uusintaversio kantaa nimeä , ja se julkaistaan 11. elokuuta. Kaikki alkuperäisen pelin ladattava lisäsisältö kuuluu remasteroidun pelin perusversioon.

Amalurin valtakunnissa seikkailemisen luultiin päättyneen pysyvästi, kun pelin kehittänyt 38 Studios ajautui konkurssiin. Osasyynä konkurssiin vaikutti Kingdoms of Amalurin myynti, joka jäi jonkin verran alle tavoitteidensa. Darksiders-pelisarjasta tuttu THQ Nordic -yhtiö kuitenkin osti pelin oikeudet vuonna 2018. Remasteroidun Kingdoms of Amalur: Reckoningin takana onkin Darksiders-pelien remasteroinneista huolehtinut Kaiko-studio.

Humble Bundlen uusimmassa paketissa mm. Saints Row ja Mortal Shell -pelit pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusimmassa paketissa mm. Saints Row ja Mortal Shell -pelit pikkurahalla

Mortal Shell

Humble Bundlen uusin edullinen pelipaketti nivoaa ensimmäistä kertaa pelejä koodeina. Mukana on mm. , sekä .

Maksamalla ainoastaan euron saat:

  • Shakedown: Hawaii

Jos maksat vähintään 10,59 euroa saat aiemman lisäksi nämä pelit:

  • The Last Campfire
  • What the Golf?

Mikäli maksat vähintään 13,29 euroa saat aiempien lisäksi myös nämä pelit:

  • Saints Row: The Third Remastered
  • Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
  • Mortal Shell
  • SCARF

Paketti on ostettavissa täältä aina helmikuun 24. päivään asti. Kaikki pelit ovat koodeja Epic Games Storeen ja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä.

Marraskuun PS Plus -pelit selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa Marraskuun PS Plus -pelit selvillä

First Class Trouble

Kuten jo aiemmin huhuiltiin marraskuun -pelit on nyt selvillä ja luvassa on kuusi peliä.

Knockout City (PS5, PS4)

 on puolestaan vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat tarvitsevat polttopallosta tuttuja heittämisen, kiinniottamisen ja väistämisen taitoja pärjätäkseen kilpailuhenkisissä otteluissa. Pelata voi joko 3 vastaan 3, 4 vastaan 4 tai kaikki kaikkia vastaan -pelitiloissa. Yhteensä joukkueessasi voi olla pelaajia 32 kappaletta. Pelihahmoja voi luonnollisesti tuunata makunsa mukaan erilaisten vaatteiden ja varusteiden avulla.

First Class Trouble (PS5, PS4)

on asymmetrinen moninpeli, joka ammentaa esimerkiksi Among Us -kaltaisista peleistä. Siinä pelaajat yrittävät selvittää kehen voi luottaa ja kehen ei. Pelaajat aloittavat yleelliseltä avaruusristeilijältä, jossa kuitenkin tekoäly alkaa kapinoimaan. Tehtävänäsi on selvittää kuka on tekoälyllinen tai selviytyä itse sellaisena.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (PS4)

on uusinto vuonna 2012 ilmestyneestä -pelistä. Siinä on parannellut grafiikat ja pelimekaniikka sekä myös sisältöä on enemmän. Pelissä yhdistyy taika, taidokkuus ja seikkailu. Pelaajat voivat vapaasti valita lukuisista hahmon muokkausvaihtoehdoista. Tarina on laaja ja sivutehtävissä lymyää romanssia, magiaa ja politiikkaa.

Pelin ovat luoneet bestsellerkirjailija R.A. Salvatore, sarjakuvataiteilija Todd McFarlane (Spawn) ja pelisuunnittelija Ken Rolston (The Elder Scrolls IV: Oblivion).

The Walking Dead: Saints & Sinners (PSVR)

The Walking Dead: Saints & Sinners on puolestaan suosittuun The Walking Dead -universumiin sijoittuva VR-peli. Siinä pääset taistelemaan zombeja vastaan tulvassa kärsineessä New Orleansin kaupungissa. Joudut tekemään vaikeita valintoja itsesi ja kanssaselviytyjien puolesta.

The Persistence (PSVR)

on vuonna 2018 ilmestynyt avaruusräiskintäpeli, jossa joudut taistelemaan tuhoon tuomitulla avaruusaluksella. Vastassasi on murhanhimoisia kloonattuja mutaatioita aluksen entisestä miehistöstä. Joudut keräämään materiaaleja, parantamaan kykyjäsi ja aseistamaan itsesi samalla kun etenet syvemmälle aluksen uumeniin.

Until You Fall (PSVR)

-pelissä yhdistyvät perinteinen hack-n-slash, fantasia sekä synthwave musiikki. Tehtävänäsi on miekkailla itsesi läpi taikojen kyllästämät viholliset neonhelvetissä. Käytössäsi on lukuisia erilaisia aseita ja taitoja, jotka ovat myös muokattavissa.

Marraskuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi marraskuun 2. päivä.