Klassikkopeli Beyond Good & Evil palaa 20-vuotisjuhlapainoksessaan tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Klassikkopeli Beyond Good & Evil palaa 20-vuotisjuhlapainoksessaan tällä viikolla

Beyond Good & Evil

tuo takaisin rakastetun seikkailupelin uusilla ominaisuuksilla varustettuna 20-vuotisjuhlapainoksena. Peli julkaistaan pelikonsoleille ja :lle 25. kesäkuuta.

Alkuperäisen pelin pelaajat voivat kokea Hillysin kiehtovan maailman uudelleen upeilla 4K-tarkkuudella ja 60fps-nopeudella. Ohjaus on päivitetty nykyaikaan ja pelattavuutta on parannettu monin muin tavoin. Uusi aarteenetsintä, Speedrun-tila ja juhlagalleria tarjoavat pelaajille uutta sisältöä tutkittavaksi.

Pelaajat ohjaavat Jadea, köyhää nuorta valokuvaajaa, joka toimii myös majakanvartijana, orpojen hoitajana ja taistelulajien harrastajana. Yhdessä adoptiosetänsä Pey'jin kanssa he lähtevät tutkimaan Hillysiä-vesiplaneettaa, jota uhkaavat DomZ-muukalaiset. Aluksi heidän tehtävänään on dokumentoida paikallista villieläimistöä Jaden valokuvaustaitojen avulla, mutta pian heidät värvätään salaisen uutisverkoston avuksi paljastamaan totuus DomZ-hyökkäysten taustalla.

Beyond Good & Evil yhdistää useiden pelityylien mekaniikkoja tarjoten pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen. He voivat taistella avaruusolioita vastaan Jaden daï-jo-kepillä, hiipiä vartijoiden ohi ja ohjata ilmatyynyaluksia jännittävissä kilpailuissa. Pelissä on myös useita minipelejä, paljastettavia salaisuuksia ja vastarintaliikkeen tarina, joka vie pelaajat Hillysin kaduilta avaruuden äärettömyyksiin.

Uuden aarteenetsinnän avulla pelaajat voivat löytää Hillysisä piilotettuja vihjeitä ja ansaita pelinsisäisiä kosmeettisia palkintoja, jotka liittyvät Jaden menneisyyteen ja Beyond Good and Evil 2:n merirosvoihin. Peliin on lisätty myös automaattitallennus, ristiintallennus kaikilla alustoilla, uudelleenmääritellyt ohjaimet ja mahdollisuus ohittaa välivideot.

Beyond Good & Evil -fanit saavat uutta tietoa pelin alkuperäisen kehityksen vaiheista juhlagalleriasta, joka sisältää aiemmin julkaisemattomia taideteoksia, videoita ja kehittäjien kommentteja.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition on saatavilla , , ja S, ja Nintendo -konsoleille sekä PC:lle Ubisoft Storen, Steamin ja Epic Games Storen kautta. Se on myös osa Ubisoft+ Premium -tilauspalvelua. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Shadows herättää henkiin poistetun Assassin’s Creed 3 -animaation

on herättänyt henkiin viime näkemättömästä Assassin's Creed 3 -esittelyversiosta tutun eliminointianimaation tulevaa Japanissa sijoittuvaa Assassin's Creed Shadowsia varten.

Tämän yksityiskohdan havaitsi Reddit-käyttäjä BrunoHM, joka huomasi vastaavan liikkeen Shadows-pelin tuoreessa trailerissa verrattuna vuoden 2012 PAX East -messuilla esiteltyyn Assassin's Creed 3 -esittelyversioon. Animaatiossa hahmo hyppää vihollisen selkään, iskee tätä ja kierähtää sitten eteenpäin säilyttääkseen vauhtinsa.

Tätä Assassin's Creed 3 -animaatiota ei koskaan julkaistu yleisölle, vaan sitä näytettiin vain lehdistölle ja alan sisäpiirille PAX East -messuilla. YouTube-kanava Kuriatsu julkaisi kuitenkin videota, jossa nähtiin tämä animaatio.

Vaikka kyseessä ei teknisesti ole uudelleenkäytetty animaatio, koska sitä ei ollut lopullisessa Assassin's Creed 3 -pelissä, fanit ovat silti innoissaan nähdessään tämän poistetun liikkeen palaavan Assassin's Creed Shadowsiin, joka sijoittuu Japaniin.

Assassin's Creed Shadowsin pääosissa nähdään kaksi hahmoa: hiivittelevä shinobi Naoe ja historiallinen hahmo Yasuke, joka oli tosielämän afrikkalainen soturi japanilaisen sotaherran palveluksessa. Peli on määrä julkaista 12. marraskuuta 2024 erikoisversiot ostaneille, ja perusversio seuraa perässä 15. marraskuuta Peli saapuu , , Xbox Series ja alustoille.

Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Dead Rising tekee paluun upeampana kuin koskaan – Deluxe Remaster saapuu syyskuussa

Huomio kaikille intohimoisille zombienmetsästäjille! Valmistaudu palaamaan Willamette Parkview -ostoskeskukseen uskomattomalla tarkalla kuvalla. on virallisesti paljastanut Deluxe Remasterin julkaisupäivämäärän ja ominaisuudet.

Yllätysteaserin jälkeen viime viikolla Capcom kertoi lisää rakastetun zombienmässymisklassikon remasteroidusta versiosta. Pelin on määrä ilmestyä syyskuun 18. päivänä 2024.

Kyseessä ei ole pelkkä graafinen päivitys. Kehittäjä Rysosuke Murai lupaa lähes uusintavertamuksen. Dead Rising Deluxe Remasteria pyörittää RE Engine, jonka ansiosta peli toimii sulavalla 4K-resoluutiolla ja 60 kuvalla sekunnissa.

Remasterointi tuo mukanaan myös useita pelattavuusparannuksia. Pelaajat voivat nyt liikkua tähdatessaan, mikä ei ollut mahdollista alkuperäisessä julkaisussa. Myös NPC-hahmojen käyttäytymistä on viritetty mukaansatempaavampaa kokemusta varten.

Elämänlaatua parantaviin ominaisuuksiin kuuluu parannettu käyttöliittymä ja autotallennuksen lisääminen. Tarina äänitetään kokonaan yhdeksällä kielellä, mikä rikastuttaa entisestään kerrontaa.

Niille, jotka kaipaavat lisää sisältöä, Capcom tarjoaa digitaalisen deluxe-version, joka sisältää bonusasuja ja uutta taustamusiikkia ostoskeskukseen. Fyysinen julkaisu on suunniteltu marraskuulle 2024.

Ilmoitus merkitsee tervetullutta paluuta Dead Rising -sarjalle. Vaikka useita vuosia on kulunut viimeisestä alkuperäisestä pelistä, faneja ei ole unohdettu. Aiemmin tänä vuonna Capcom sisälsi Dead Risingin franchise revival survey -kyselyyn vihjaillen mahdollisista tulevista projekteista.

Vuonna 2006 julkaistu Dead Rising sai nopeasti omistautuneen seuraajakunnan, erityisesti Xbox 360 -omistajien keskuudessa. Pelistä syntyi menestyksekäs sarja Capcomille, ja kolme jatko-osaa julkaistiin 2000-luvun lopulla ja 2010-luvun alussa.

Viimeisin osa, Dead Rising 4, julkaistiin vuonna 2016 Xbox Onelle ja :lle. -versio nimeltä Frank's Big Package seurasi vuotta myöhemmin. Dead Rising 4 sai kuitenkin ristiriitaisia arvosteluja ja menestyi kaupallisesti heikosti.

Pettymyttävät myynnit johtivat uuden Dead Rising -pelin peruuntumiseen ja Dead Rising -pelejä vuodesta 2010 lähtien kehittäneen studion Capcom Vancouverin sulkemiseen.

Dead Rising Deluxe Remasterin avulla fanit voivat elää uudelleen alkuperäisen zombienmässäämisen kaaoksen modernilla uudelleentekemisellä. Toivottavasti tämä onnistunut remasterointi raivaa tietä tuleville seikkailuille Dead Risingin hullussa maailmassa!