Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa 116

Vuonna 1996 ilmestynyt kulttimaineeseen yltänyt alkuperäinen on nyt pelattavissa suoraan selaimessa. Selainversion kehittäjä kertoo sen perustuvan pelin alkuperäiseen lähdekoodiin, joten myös alkuperäiset bugit löytyvät pelistä.

Selainversio on myös rajallinen ja vain Warrior -hahmo on pelattavissa, luolastot ovat rajoitetumpia ja pelihahmojen kanssa keskustelu on suppeampaa. Alkuperäisen pelin omistajat voivat kuitenkin pelata koko versiota selaimessa DIABDAT.MPQ -tiedoston avulla. Alkuperäisen Diablon voi hankkia esim. GOG -palvelut kautta n. 9€ hintaan.

Alkuperäinen Diablo sai jatko-osan kun ilmestyi vuonna 2000. Pelisarjan kolmas instanssi ilmestyi vuonna 2012 ja kyseinen peli ilmestyi viime vuonna Nintendo Switch -konsolille. Pelisarjan kehittäjä on parhaillaan työstämässä uutta mobiilipeliä .

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

GOG Galaxy -ohjelma päivittyi uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa GOG Galaxy -ohjelma päivittyi uusilla ominaisuuksilla 28

Mm. The Witcher ja tulevan Cyperpunk 2077 -pelin kehittäjä CD Project Red ja sen kauppapaikka on päivittänyt Galaxy sovellusta uusilla ominaisuuksilla. Parantelun kohteena on ollut tälläkertaa haku, pelien lisääminen, kirjaston järjestäminen sekä lataukset.

Päivitetty haku

Ohjelman haku on kokenut täydellisen päivityksen. Nyt sen kautta pystyy etsimään pelien lisäksi myös kavereita. Voit myös hakea avainsanojen, kategorioiden sekä arvosteluiden perusteella. Haku löytää myös pelit, joita et välttämättä vielä omista ja sen kautta voi myös asentaa pelejä. Myös haun käyttöä näppäimistön avulla on paranneltu.

Lisää mikä tahansa peli

Nyt voit lisätä GOG Galaxy -ohjelmaan minkä tahansa pelin. Nyt saat vihdoin ne hyllyssä lojuvat fyysiset pelit myös lisättyä digitaaliseen kirjastoosi.

Kirjaston muokkaaminen

Pelikirjastoa voi muokata entistä tarkemmin. Rivinäkymässä voit järjestää ja ryhmitellä pelejä nimen, arvostelun, tilan tai vaikka julkaisuajankohdan mukaan. Voit myös halutessasi näyttää lisätietoja peleistä, kuten kehittäjän, avainsanat jne.

Lataukset

Myös ohjelman latausnäkymää on päivitetty. Voit helpommin järjestää latauksessa olevia pelejä. Tämä ominaisuus toimii toistaiseksi vain GOG-pelien kohdalla.

Tältä näyttää GOG Galaxyn kirjastonäkymä.
Tältä näyttää GOG Galaxyn kirjastonäkymä.

GOG Galaxy 2.0 -ohjelman on tarkoitus yhdistää pelaajan pelikirjastot läpi konsoleiden ja PC:n. Se kerää myös pelien statistiikkaa, saavutuksia ja myös pelaajien kaverit yhteen sovellukseen. Ohjelman aiempi versio mahdollisti Steamin tapaan ainoastaan GOGin kautta ostettujen pelien käynnistämisen, ostamisen ja selaamisen.

Kunnianhimoiseen ohjelmaan on tulossa vielä paljon mielenkiintoisia ominaisuuksia. Yksi näistä on alustojen välinen chat-ominaisuus. Tämän avulla voit olla yhteydessä kavereihisi huolimatta siitä millä alustalla he ovat. Ohjelman on myös tarkoitus yhdistää kaikki alustojen väliset kaverilistat yhdeksi listaksi.

Voit ladata GOG Galaxyn beta-version täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Streets of SimCity on täällä taas – halusit tai et Kommentit pois päältä artikkelissa Streets of SimCity on täällä taas – halusit tai et 25

Streets of SimCity, tuo vuosituhannen vaihteen inhotus tai ihastus on täällä taas – kiitos aktiivisten fanien peli on taas pelattavissa SimStreetsX -päivityksen myötä. Samainen poppoo on aiemmin päivittänyt myös SimCopterin pelattavaksi moderneilla PC:illä.

Streets of SimCity syntyi vuonna 1997 kun pelifirma Maxista patistettiin tekemään enemmän voittoa. Siinä pelaaja pääsi kaahailemaan SimCity -pelissä luotujen karttojen lomaan aseilla varustetulla autolla, koska miksi ei? Peli julkaistiin raakileena ja kärsi monista bugeista ja ongelmista.

Streets of SimCityn grafiikka hivelee edelleen näköhermoja.
Streets of SimCityn grafiikka hivelee edelleen näköhermoja.

Nyt tätä kärsimystä pääsee kokemaan jälleen. Mikäli sinulta löytyy alkuperäiset pelit, voit ladata SimStreetX ja SimCopterX -päivitykset täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Overwatch saapuu Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch saapuu Switchille lokakuussa 31

Blizzardin suosittu moninpeli Overwatch on saapumassa Nintendo Switch -konsolille lokakuun 15. päivä.

Peli julkaistaan konsolille Legendary Edition -versiona, jonka mukana tulee 15 hahmon ulkoasua ja myös 3kk Nintendo Switch Online -aikaa, jonka pelin pelaaminen vaatii. Kolmen kuukauden Online-aika maksaa normaalisti 7,99€.

Overwatchin voi ostaa Switchille n. 40€ hintaan, joko Nintendon eShopista tai kaupan hyllyltä latauskoodilla varustettuna. Peli on parhaillaan saatavilla myös Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi