Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa

Vuonna 1996 ilmestynyt kulttimaineeseen yltänyt alkuperäinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa. Selainversion kehittäjä kertoo sen perustuvan pelin alkuperäiseen lähdekoodiin, joten myös alkuperäiset bugit löytyvät pelistä.

Selainversio on myös rajallinen ja vain Warrior -hahmo on pelattavissa, luolastot ovat rajoitetumpia ja pelihahmojen kanssa keskustelu on suppeampaa. Alkuperäisen pelin omistajat voivat kuitenkin pelata koko versiota selaimessa DIABDAT.MPQ -tiedoston avulla. Alkuperäisen Diablon voi hankkia esim. GOG -palvelut kautta n. 9€ hintaan.

Alkuperäinen Diablo sai jatko-osan kun ilmestyi vuonna 2000. Pelisarjan kolmas instanssi Diablo III ilmestyi vuonna 2012 ja kyseinen peli ilmestyi viime vuonna Switch -konsolille. Pelisarjan kehittäjä Blizzard on parhaillaan työstämässä uutta mobiilipeliä Diablo Immortal.

Kommentoi

Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jazz Jackrabbit 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jazz Jackrabbit 2

Klassinen vuoden 1998 tasohyppelypeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle GOG -kauppapaikasta. Peli on ladattavissa ainoastaan hieman yli vuorokauden, joten toimi nopeasti.

Peli muistetaan erityisesti värikkäistä tasoistaan ja erittäin nopeasta pelirytmistä. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kavereiden kanssa jaetulla ruudulla. Mukana on myös moninpeli, jossa on mm. Capture the Flag, Race ja Battle -pelitilat.

Voit ladata Collection -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Kommentoi

Genesis Alpha One -toimintaroolipeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Genesis Alpha One -toimintaroolipeli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Genesis Alpha One

GOG -pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi Genesis Alpha One -peliä, joka yhdistelee toimintaa, roolipeliä sekä ominaisuuksia.

Avoimen maailman Genesis Alpha One -pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan uusia planeettoja, väistelemään asteroidikenttiä sekä selviytymään erilaisia vaaroja vastaan.

Radiation ja Team17 -pelifirmojen kehittämä peli ilmestyi alunperin vuonna 2020.

Voit ladata Genesis Alpha One -pelin ilmaiseksi :lle täältä aina sunnuntaihin marraskuun 30. päivään asti. Kyseessä on pelin Deluxe Edition -versio.

Kommentoi