Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Diablo on nyt pelattavissa suoraan selaimessa 217

Vuonna 1996 ilmestynyt kulttimaineeseen yltänyt alkuperäinen on nyt pelattavissa suoraan selaimessa. Selainversion kehittäjä kertoo sen perustuvan pelin alkuperäiseen lähdekoodiin, joten myös alkuperäiset bugit löytyvät pelistä.

Selainversio on myös rajallinen ja vain Warrior -hahmo on pelattavissa, luolastot ovat rajoitetumpia ja pelihahmojen kanssa keskustelu on suppeampaa. Alkuperäisen pelin omistajat voivat kuitenkin pelata koko versiota selaimessa DIABDAT.MPQ -tiedoston avulla. Alkuperäisen Diablon voi hankkia esim. GOG -palvelut kautta n. 9€ hintaan.

Alkuperäinen Diablo sai jatko-osan kun ilmestyi vuonna 2000. Pelisarjan kolmas instanssi ilmestyi vuonna 2012 ja kyseinen peli ilmestyi viime vuonna Nintendo Switch -konsolille. Pelisarjan kehittäjä on parhaillaan työstämässä uutta mobiilipeliä .

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

The Witcher 3 saa vihdoin alustojen välisen tallennuksen Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher 3 saa vihdoin alustojen välisen tallennuksen 72

The Witcher 3: Wild Hunt Nintendo Switch

The Witcher 3: Wild Hunt -pelin Nintendo Switch -versio on saamassa laajan päivityksen. Sen myötä pelin suorituskyky paranee ja videoasetuksia tulee olemaan enemmän.

Myös kovasti odotettu alustojen välinen tallennus on osa tulevaa päivitystä. Siinä tallennuksen jako onnistuu Nintendo Switch -konsolin ja PC:n (Steam ja ) välillä. Tämä on varmasti mieluisa lisä niille, jotka omistavat pelin molemmilla laitteilla.

Voit katsoa päivityksen tarkemmat tiedot täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Pelikuvaa 14 vuotta sitten perutusta Starcraft: Ghostista Kommentit pois päältä artikkelissa Pelikuvaa 14 vuotta sitten perutusta Starcraft: Ghostista 69

Blizzardin 2002 julkistamat suunnitelmat kehittää kolmannen persoonan räiskintäpeli Starcraftin maailmaan ei koskaan toteutunut. Starcraft: Ghostin kehitystyötä teki aluksi parin vuoden ajan Nihilistic Software. Pian kuitenkin kehitystyö siirtyi Swingin’ Ape Studiosille, jonka myös osti pian tämän jälkeen. Studion ostamisen strategiana oli päästä paremmin konsolipelimarkkinoille, joille myös Ghostia oltiin kehittämässä.

The acquisition of Swingin’ Ape Studios takes us one step closer to realizing our goal of becoming a top-tier console developer,” totesi Blizzard Entertainmentin presidentti ja perustaja Mike Morhaime vuonna 2005

Lukuisten viivästymisten jälkeen vuonna 2006 Blizzard kuitenkin asetti Starcraft: Ghostin ns. määrittelemättömän pituiseen holdiin. Yksi mahdollisista syistä kehitystyön jäädyttämiseen oli World Of Warcraftin ilmestyminen ja menestys joka varmasti tuotti paljon töitä Blizzardille. Ghostin virallinen peruminen tapahtui kuitenkin vasta 2014 haastattelussa Polygon-median kanssa. Nyt kuitenkin vuonna 2020, 14 vuotta pelin jäädyttämisen jälkeen, olemme saaneet Xbox-versiosta nähtäväksi lukuisia pelivideoita joista alla pari näytettä.

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

Diablo ja Overwatch saavat omat sarjansa Netflixille Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo ja Overwatch saavat omat sarjansa Netflixille 121

Diablo

Activision Blizzardin suursuositut pelisarjat ja Overwatch muuntuvat sarjoiksi Netflix -palveluun. Näistä sarja tulee olemaan animetyylinen ja Overwatch puolestaan animaatiosarja.

Asian paljasti Activision Blizzardin toimitusjohtaja Nick van Dyk LinkedIn -tilillään.

Netflixillä pyörivä Skylanders Academy on parhaillaan kolmannella kaudellaan. Sarja perustuu Activision Skylanders -peliin.

Tarkempaa tietoa milloin sarjat ilmestyvät ei ole vielä tiedossa, mutta ainakin Diablo -sarja on jo tuotannossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi