Klassinen toimintaseikkailu Outcast ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen toimintaseikkailu Outcast ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Outcast

Nordic jakaa parhaillaan ilmaiseksi klassista toimintaa ja seikkailua yhdistelevää Outcast -peliä. Kyseessä on alunperin vuonna 1999 ilmestyneen pelin uusintoversio 1.1.

Kyseinen versio on rakennettu täysin uudelleen alkuperäisen koodin pohjalta ja toimii loistavasti nykykoneilla. Pelissä on myös lukuisia uusia ominaisuuksia kuten uusittu käyttöliittymä, parannellut taivaskuvat, uusi käynnistysruutu sekä natiivi tuki Xbox -ohjaimelle.

Outcast on ladattavissa ilmaiseksi :lle GOG -palvelusta.

on parhaillaan valmistelemassa jatkoa pelille yhdessä Appeal Studiosin kanssa. Outcast 2 – on tuloillaan X ja S sekä 5 -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Koneoppimispeli while True: learn() ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

while True: learn()

Store jakaa tällä viikolla myös toista peliä. Kyseessä on pulmanratkontaa ja simulaatiota yhdistelevä while True: learn().

Pelissä päästään tutustumaan koneoppimisen, neuroverkkojen, massadatan sekä tekoälyn maailmaan. Mutta kaiken tämän takana on se, että haluat tuntea kissasi paremmin.

Pelissä olet koodaaja, jonka kissa on koodivelho, mutta ei ymmärrä ihmisten kieltä. Sinun tehtäväsi on käyttää koneoppimista ja visuaalista ohjelmointia auttaaksesi ymmärtämään kissaasi paremmin.

Peli soveltuu niille jotka haluavat oppia ymmärtämään koneoppimista ja siihen liittyviä komponentteja.

Voit ladata while True: learn() -pelin ilmaiseksi :lle Storesta aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Steam Deck -käsi-PC:n pakkaus – katso kuvat

Valven kannettavaa Deck peli-PC:tä, joudutaan odottelemaan vielä ensi vuoden puolelle, mutta nyt sen lopullisesta pakkauksesta on saatu uusia kuvia.

Valve julkaisi kuvia tulevan laitteen minimalistisesta pakkauksesta ja myös laitteen kovakotelosta sivustollaan.

Aiemmin tänä vuonna lanseerattu Deck noudattelee Switch -käsikonsolin ulkonäköä, mutta sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-PC:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Laitteen piti alunperin ilmestyä joulukuussa 2021, mutta Valve ilmoitti aiemmin tänä vuonna lykkäävänsä laitteen julkaisua helmikuulle 2022.

Kommentoi