Klonkku-näyttelijä Andy Serkis ohjaa seuraavan Venom -elokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Klonkku-näyttelijä Andy Serkis ohjaa seuraavan Venom -elokuvan

Näyttelijä-ohjaaja on ilmoittanut ohjaavansa tulevan jatko-osan. Mm. elokuvassa Klonkkua näytellyt Serkis kertoi aiheesta Instagram -tilillään. Tulevan leffan pääroolissa nähdään jälleen , joka on auttanut myös elokuvan käsikirjoituksen kanssa.

Serkis valittiin kolmen ohjaajan joukossa. Hänen kanssaan kilpaili Travis Knight (Bumblebee) sekä Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes). Tuleva Venom elokuva on Serkisin järjestyksessään kolmas ohjaajan pesti. Hän on aiemmin ohjannut elokuvat sekä .

Venom 2 -elokuva ilmestyy lokakuun 2. päivä 2020.

Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan -elokuvan ja sekä -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja , josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen -peli ilmestyi vuonna 2001 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia ja PS Vita -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös -tv-sarja :lle.

Tältä näyttää Venom: Let There Be Carnage -elokuva – ensimmäinen traileri on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Venom: Let There Be Carnage -elokuva – ensimmäinen traileri on nyt julkaistu

Venom

-elokuvan jatko-osa on saanut fanien kauan odottaman ensimmäisen trailerin. Uusi traileri esittelee Cletus Kasadyn eli Carnagen, jota elokuvassa näyttelee . Videolla nähdään myös Eddie Brockin rooliin palaava , joka pyrkii jatko-osassa löytämään harmonian yhteiseloon Venom -symbiootin kanssa.

Michelle Williams nähdään myös jatko-osassa Eddie Brockin tyttöstävänä. Naomi Harris on liittynyt elokuvan näyttelijäkaartiin ja ottaakin Shriekin roolin haltuunsa. Shriek tunnetaan sarjakuvissa Cletus Kasadyn kumppanina.

Ensimmäinen Venom -elokuva ei saanut järjin positiivista vastaanottoa kriitikoilta, mutta nettosi teattereissa maailmanlaajuisesti yli 850 miljoonaa dollaria. Elokuva teki kuitenkin yli 100 miljoonaa dollaria enemmän kuin samana vuonna julkaistu Deapool 2. Elokuvan ohjaajana toimii , joka tunnetaan roolistaan The -elokuvien Gollumina. Let There Be Carnage -elokuvan on tarkoitus ilmestyä elokuvateattereihin 24. päivä syyskuuta.