Kokeellinen VR-kauhupeli Duck Season sai edullisemman ei-VR version Kommentit pois päältä artikkelissa Kokeellinen VR-kauhupeli Duck Season sai edullisemman ei-VR version

Alunperin vuonna 2017 ilmestynyt kokeellinen VR-kauhupeli Duck Season on saanut vihdoin ei-VR version. Ja mikä parasta se on halvempi kuin virtuaalinen versio. Stress Level Zeron kehittämä peli oli aiemmin saatavilla vain HTC Vivelle ja Riftille, mutta nyt Duck Season PC -nimellä kulkevaa peliä pääsee pelaamaan ilman virtuaalivehkeitä.

Peli sijoittuu kesään 1988 ja sinulla on yhden päivän vuokraus Duck Season pelistä. Mikä aluksi tuntuu erittäin viattomalta ja harmittomalta, muttuu hyvin nopeasti vähintäänkin karmaisevaksi ja synkäksi kokemukseksi. Peli on ottanut vahvasti vaikutteita 8-bittisen Nintendon vuoden 1984 klassikkopelistä Duck Hunt.

Duck Season on nyt saatavilla -palvelun kautta hintaan 8,99€ ja edistyneempi VR-versio on saatavilla hintaan 19,99€.

 

 

Kommentoi

VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Superhot VR

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia -pelejä. Mukana on mm. Cook-Out, Until You Fall, sekä I Expect You to Die.

Paketti maksaa yhteensä 12,05 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Acron: Attack of the Squirrels
  • Until You Fall
  • The Wizards – Dark Times
  • Sairento
  • Car Mechanic Simulator
  • I Expect You to Die
  • Shooty Fruity
  • The Curious Tale of the Stolen Pets
  • A Fisherman’s Tale

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten HTC Vive, Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 9. päivä asti.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi latausaseman Meta Quest 2 -VR-laseille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi latausaseman Meta Quest 2 -VR-laseille

Turtle Beach® Fuel Compact VR

Pelioheislaitevalmistaja Turtle Beach on esitellyt uuden latausjärjestelmän, joka tarjoaa luotettavaa virtaa ja kätevää säilytystä Meta Quest -virtuaalitodellisuuden faneille. Fuel Compact VR -latausasema Meta Quest 2:lle varmistaa, että pelaajien laitteet ovat täysin ladattuja ja valmiita tuntikausia kestävään käyttöön.

Fuel Compact VR -latausasema tarjoaa virtaa ja tallennustilaa sekä Meta Quest 2 -kuulokkeille että niiden ohjaimille. Kaksi 20 tunnin akkua ohjaimiin takaavat, että VR-pelaajat eivät menetä hetkeäkään, kun taas magneettinen latausjärjestelmä pitää kuulokkeet ja ohjaimet paikoillaan, ladattuina ja valmiina syvälliseen sekä mukaansatempaavaan VR-pelaamiseen.

”Jatkamme myydyimmän Turtle Beach -brändimme kasvattamista pelikuulokkeiden ulkopuolelle. Tänä vuonna olemme laajentaneet huippusuosittuja peliohjaimia ja simulaatiotuoteperheitä uraauurtavilla ja innovatiivisilla uusilla tuotteilla, ja nyt astumme VR-kategoriaan Fuel VR -latausaseman myötä. Sen lisäksi, että Fuel VR pitää pelaajien Meta Quest 2 -varusteet ladattuina ja käyttövalmiina, se näyttää myös modernilta ja tyylikkäältä sekä tarjoaa järjestäytyneen, tilaa säästävän ratkaisun, joka sopii täydellisesti kaiken säilyttämiseen, kun palaat takaisin oikeaan maailmaan.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Fuel Compact VR -latausasema Meta Quest 2:lle on nyt ennakkotilattavissa valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 83.99 euron hintaan ja se julkaistaan 21. marraskuuta 2022..

Kommentoi