Kolmas kerta toden sanoo – GTA 5 -pelin uuden sukupolven versiosta saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa Kolmas kerta toden sanoo – GTA 5 -pelin uuden sukupolven versiosta saatiin lisätietoja

Grand Theft Auto V

Suursuosittu V ja sen moninpeliversio Online on saamassa uusinnon uuden sukupolven konsoleille maaliskuun 15. päivä. Nyt pelistä on saatu lisätietoja.

Pelissä on kaksi eri grafiikka-asetusta Fidelity ja Performance. Näistä ensimmäinen panostaa grafiikan laatuun ja 30 fps:n nopeuteen. PS5 ja Series X -konsoleilla pelit toimivat 4K-resoluutiolla ja säteenseurannalla. Xbox Series S -konsolilla resoluutio skaalautuu 4K-laatuun.

Performance -tilassa pelin sulava toimivuus on pääsijalla ja ruudunpäivitysnopeus on 60 fps. Resoluution on skaalattu ylöspäin 4K-laatuun ja Series S -konsolilla 1080p:n-laatuun. Mukana on myös Performance RT -tila, joka tarjoaa kahden tilan välisen muodon. Tämä tarkoittaa skaalattua 4K:n laatua, säteenseurantaa sekä 60 fps:n ruudunpäivitysnopeutta.

Mukana on myös liuta visuaalisia parannuksia kuten realistisemmat räjähdykset, paremmat heijastukset vedenpinnalla, enemmän asukkaita kaupungissa, monipuolisempaa liikennettä, nopeammat latausajat sekä tuki mukautuville liipasimille.

Aiemmilla konsoliversioilla pelanneet voivat jatkaa pelaamista uusilla konsoleilla, sillä kaikki eteneminen siirtyy uuteen versioon. Etenemisen tallentaminen onnistuu Games Social Clubin kautta.

V ilmestyi alunperin vuonna 2013 3 ja 360 -konsoleille. Seuraavana vuonna peli saatiin ja One -konsoleille. :lle peli ilmestyi vuonna 2015.

V ja Online ilmestyy 5 ja Series X sekä S -konsoleille maaliskuun 15. päivä.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio RimWorld on saamassa oman version PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. Minecraft Dungeons sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa PC:lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi