Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä

Marraskuussa 2020 ilmestyvä uusi Dyyni-elokuva on saamassa liudan pelejä. Norjalainen pelinkehittäjä on ilmoittanut solmineensa kuuden vuoden sopimuksen leffan tuotantoyhtiö Legendary Entertainmentin kanssa. Sopimus sisältää vähintään kolme peliä, joista yksi on avoimen maailman moninpeli.

Vielä ei ole tarkempaa tietoa millaisia pelit tulevat olemaan tai mille alustalle ne julkaistaan. Jotain osviittaa antaa kuitenkin Funcomin aiemmat pelit, joihin kuuluvat mm. ja Age of Conan.

60-luvulla ilmestyneeseen Dyyni-tieteisnovelliin perustuva uusi -elokuva saapuua elokuvateattereihin marraskuussa 2020. Elokuvan ohjaa Denis Vileneuve, joka tunnetaan elokuvista kuten ja Arrival. Leffa on ehtinyt kerätä jo melkoisen näyttelijäkaartin: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Jason Momoa sekä Javier Bardem.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun Dyyni-saagasta tehdään pelejä. 90-luvun alussa ja 2000-luvun vaihteessa ilmestyi Dyyni-universumiin pohjautuvia reaaliaika strategiapelejä.

Myös Dyyni-aiheinen lautapeli on tekeillä ja sen pitäisi ilmestyä tämän vuoden lopulla.

Kommentoi

Dune: Spice Wars -strategiapeli sai moninpelin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: Spice Wars -strategiapeli sai moninpelin – katso uusi traileri

Dune: Spice Wars

on päivittänyt hiljattain ilmestyneen Dune: Spice Wars -strategiapelin moninpeliominaisuudella. Samalla peliin on saatu uusia alueita sekä tapahtumia. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Moninpeliä voi pelata joko dedikoitujen palvelimien tai vertaisverkon kautta. Pelimuotoja on kaksi 2 vastaan 2 ja neljän joukkueen kaikki vastaan kaikki. Pelattavissa on kaikki pelin neljä sukua Harkonnen, Atreides, Fremen sekä Smugglers.

Päivityksen myötä pelin eri järjestelmiä on paranneltu. Esimerkiksi kehityspuuta on paranneltu sukujen synergioiden osalta. Peliin on myös lisätty uusia poliittisia ratkaisuja, uusia tapahtumia sekä uusia uskontoja.

yhdistelee sekä reaaliaikaisen strategian ja 4X-pelien kuten Civilizations ominaisuuksia. Mukana on siis alueiden tutkimista ja niiden hallintaa, talouden hallintaa, taistelua, politiikkaa sekä vakoilua.

on saatavilla :lle Steamin kautta tilassa.

Kommentoi

Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä Kommentit pois päältä artikkelissa Duke Nukem -elokuva tulossa Cobra Kai -tekijöiltä

Duke Nukem Forever

90-luvun alun suosittu pelisarja Duke Nukem on saamassa oman elokuvansa ja sen teosta tulevat olemaan Cobra Kai -sarjan tekijät.

Elokuvan taustalla tulee häärimään Dune elokuvan tekijätaho Legendary Entertainment, joka omistaa parhaillaan oikeudet Duke Nukem -elokuvaan.

Elokuvan tuottajina tulee toimimaan Josh Heald, Jon Hurwitz sekä Hayden Schlossberg, jotka tunnetaan Netflixin Cobra Kai -sarjasta.

Duke Nukem -elokuvan tuotanto on vasta alkutekijöissään ja projektilla ei ole vielä käsikirjoittajaa tai ohjaajaa.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 1991 Duke Nukem -tasohyppelypelillä ja sai jatkoa vuonna 1993 Duke Nukem II -pelin myötä. Vuonna 1996 ilmestyi suursuosioon noussut Duke Nukem 3D -peli, joka vei pelisarjan ensimmäiseen persoonaan. Pelisarjan viimeisin ja neljäs osa ilmestyi vuonna 2011.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelisarjasta yritetään tehdä leffaa. Vuonna 2018 lanseerattiin elokuva, jonka pääosaa olisi näytellyt John Cena. Projekti kuitenkin kuihtui kasaan.

Kommentoi