Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä 72

Marraskuussa 2020 ilmestyvä uusi -elokuva on saamassa liudan pelejä. Norjalainen pelinkehittäjä on ilmoittanut solmineensa kuuden vuoden sopimuksen leffan tuotantoyhtiö Legendary Entertainmentin kanssa. Sopimus sisältää vähintään kolme peliä, joista yksi on avoimen maailman moninpeli.

Vielä ei ole tarkempaa tietoa millaisia pelit tulevat olemaan tai mille alustalle ne julkaistaan. Jotain osviittaa antaa kuitenkin Funcomin aiemmat pelit, joihin kuuluvat mm. ja .

60-luvulla ilmestyneeseen Dyyni-tieteisnovelliin perustuva uusi -elokuva saapuua elokuvateattereihin marraskuussa 2020. Elokuvan ohjaa Denis Vileneuve, joka tunnetaan elokuvista kuten ja . Leffa on ehtinyt kerätä jo melkoisen näyttelijäkaartin: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Jason Momoa sekä Javier Bardem.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun Dyyni-saagasta tehdään pelejä. 90-luvun alussa ja 2000-luvun vaihteessa ilmestyi Dyyni-universumiin pohjautuvia reaaliaika strategiapelejä.

Myös Dyyni-aiheinen lautapeli on tekeillä ja sen pitäisi ilmestyä tämän vuoden lopulla.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Dune-saaga saa oman tv-sarjan – ohjaajana Denis Villeneuve Kommentit pois päältä artikkelissa Dune-saaga saa oman tv-sarjan – ohjaajana Denis Villeneuve 22

WarnerMedia on ilmoittanut julkaisevansa -aiheisen sarjan nimeltään : The Sisterhood. Sarjan pilotin ohjaajaksi ja tuottajaksi on pestattu Denis Villeneuve (The , ), joka ohjaa myös tulevan -elokuvan.

Nimensä mukaan sarja keskittyy saagan Bene Gesserit hahmoihin ja näiden epätavallisiin taitoihin. Vielä ei ole selvää mihin sarja sijoittuu saagan aikajanalla. Sarjan käsikirjoituksesta vastaa myöskin tulevan elokuvan parissa työskentelevä Jon Spaihts (Prometheus, The Mummy).

Sarjan odotetaan saapuvan WarnerMedian tulevalle suoratoistopalvelulle ennen elokuvan julkaisuajankohtaa marraskuuta 2020. Itse suoratoistopalvelun pitäisi tulla linjoille tämän vuoden lopulla.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Game Of Thrones -kielirakentaja värvättiin tulevaan Dyyni-elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Game Of Thrones -kielirakentaja värvättiin tulevaan Dyyni-elokuvaan 125

Kielenrakentaja David J. Peterson on värvätty Denis Villeneuven tulevaan -elokuvaan. Peterson on vastannut Game Of Thrones -sarjan Essoksen Dothraki ja Valyrian -kielistä.

Dyyni-saagan pääkieli on Galach, joka esitetään alkuperäisissä Frank Herbertin teoksissa englantina. Peterson kuitenkin työskentelee todennäköisesti saagan muiden kielien parissa. Niihin kuuluvat Fremenien Chakobsa, Bene Gesserittien Azhar sekä Tleilaxujen Islamiyet.

Elokuva on parhaillaan tuotantovaiheessa ja sen näyttelijäkaarti on melkoinen: Timothee Chalamet (Call Me by Your Name), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout), Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Javier Bardem (mother!, Pirates of the Caribbean), Stellan Skarsgård (Avengers -elokuvat) sekä Dave Bautista (Guardians of the Galaxy).

Dyyni-elokuva saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2020.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Conan Exiles ja The Surge Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Conan Exiles ja The Surge 93

Sony on julkaissut huhtikuun Playstation Plus -tilaajien ilmaispelit. Tällä kertaa jaossa on kaksi peliä: Alkuperäisiin barbaaritarinoihin perustuva selviytymispeli sekä sci-fi-toiminta The Surge.

Avoimen maailman selvitymispeli Conan Exilesin on kehittänyt ja julkaissut . Se ilmestyi noin vuosi sitten ja on niittänyt keskinkertaisia arvosteluita. The Surge puolestaan ilmestyi vuonna 2017 ilmestynyt Deck13 Interactiven kehittämä ja Focus Home Interactiven julkaisema.

Huhtikuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi PS Storeen ensi viikon tiistaina huhtikuun 2. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä latailla viime kuun pelit. Uudet pelit tulevat olemaan saatavilla toukokuun 2. päivään asti.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi