Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme Dune-peliä tulossa Conan Exiles -kehittäjältä

Marraskuussa 2020 ilmestyvä uusi -elokuva on saamassa liudan pelejä. Norjalainen pelinkehittäjä on ilmoittanut solmineensa kuuden vuoden sopimuksen leffan tuotantoyhtiö Legendary Entertainmentin kanssa. Sopimus sisältää vähintään kolme peliä, joista yksi on avoimen maailman moninpeli.

Vielä ei ole tarkempaa tietoa millaisia pelit tulevat olemaan tai mille alustalle ne julkaistaan. Jotain osviittaa antaa kuitenkin Funcomin aiemmat pelit, joihin kuuluvat mm. ja .

60-luvulla ilmestyneeseen Dyyni-tieteisnovelliin perustuva uusi -elokuva saapuua elokuvateattereihin marraskuussa 2020. Elokuvan ohjaa Denis Vileneuve, joka tunnetaan elokuvista kuten ja . Leffa on ehtinyt kerätä jo melkoisen näyttelijäkaartin: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling, Jason Momoa sekä Javier Bardem.

Tämä ei tosiaan ole ensimmäinen kerta kun Dyyni-saagasta tehdään pelejä. 90-luvun alussa ja 2000-luvun vaihteessa ilmestyi Dyyni-universumiin pohjautuvia reaaliaika strategiapelejä.

Myös Dyyni-aiheinen lautapeli on tekeillä ja sen pitäisi ilmestyä tämän vuoden lopulla.

Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter ja Welcome to Derry -sarjat siirtyvät HBO Originals -sisältöihin

Discovery muuttaa sisältöstrategiaansa. Tulevat -sarja ja It-elokuvien prequel siirtyvät nyt Max Originals -sisällöistä -sisältöihin.

Päätöksen takana on ja Max Contentin toimitusjohtaja Casey Bloys, joka kokee linjojen alustusten sisältöjen välillä hämärtyneen. Alun perin sarjat julkistettiin Max-yksinoikeuksilla.

Bloys kertoi heistä tuntuneen siltä, että heidän piti tehdä ero HBO- sarjan ja Max- sarjan välillä Varietylle. Vaikka Warner Bros.in immateriaalioikeuksia (IP) pidettiin alun perin tapana erottaa Max-sisältö, Bloys sanoo, että näiden sarjojen tuotanto peilaa HBO:n vakiintuneita menetelmiä.

Shrouded in secrecy olevan Harry Potter -sarjan odotetaan olevan uskollinen adaptaatio J.K. Rowlingin romaaneista. Sillä välin Welcome to Derry tutkii Pennywise-klovnin alkuperää ennen viimeaikaisia It-elokuvia. Vaikka Bill Skarsgård aiemmin sulki pois paluun, hänen on vahvistettu palaavan esittämään kauhistuttavaa roolia.

Tämä muutos ei vaikuta kaikkiin Max-alkuperäisiin sarjoihin. -spin-off ja : Prophecy saapuvat edelleen Maxille myöhemmin tänä vuonna. Bloys vihjaa kuitenkin, että The Penguin olisi saattanut päätyä HBO:lle, jos ajoitus olisi sallinut.

Harry Potter -sarjan odotetaan ilmestyvän vuonna 2026, kun Welcome to Derry saapuu ensi vuonna.

Street Fighter -elokuva saa tutun logon – luvassa jotain uutta? Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter -elokuva saa tutun logon – luvassa jotain uutta?

Street Fighter

Ensimmäinen virallinen logo Legendary Picturesin tulevalle Street Fighter -elokuvalle on julkaistu, ja kokeneet fanit tunnistavat sen varmasti heti. Logo on samaa tyyliä kuin Capcomin pitkäaikaisen tappelupeli-sarjan videopeleissä aiemmin käytetty.

esitteli logon Las Vegas Licensing Expossa, tapahtumassa jossa tunnetut brändit esittelevät tuleviin medioihin liittyvää oheistuotetta.

Elokuvaa, joka on vielä toistaiseksi kaukana ensi-illasta, ohjaavat Danny ja , jotka tekivät läpimurron vuonna 2022 ohjaamalla ainutlaatuisella tavalla kauhugenreä lähestyneen elokuvan Talk to Me.

Colliderin mukaan ohjaajaveljekset ovat painottaneet olevansa tietoisia mahdollisuudesta luoda ”jotain sellaista, mitä ei ole koskaan aiemmin nähty”.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Street Fighterista tehdään live-action-. Vuoden 1994 elokuva, jossa näyttelivät Jean-Claude Van Damme ja Raul Julia, sai murskaavat arvostelut. Elokuva tuotti kuitenkin 99,4 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti 35 miljoonan dollarin budjetilla.

Vuonna 2009 julkaistiin toinen elokuva, , joka keräsi vain 12,8 miljoonaa dollaria lippukassalla 50 miljoonan dollarin budjetista.

Vuonna 2014 julkaistu nettisarja : Assassin's Fist menestyi paremmin. Se kesti 12 jaksoa ja julkaistiin myöhemmin myös kokonaisena elokuvana.