Roccat Kone Pro PC -pelihiiret nyt saatavilla Suomessa Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat Kone Pro PC -pelihiiret nyt saatavilla Suomessa

ROCCAT Kone Pro

Oheislaitevalmistaja ROCCATin uudet Kone Pro ja Kone Pro Air ovat nyt saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä Suomessa sekä ROCCAT verkkosivuston kautta.

Oltuaan yli 14 vuotta valmistuksessa, ROCCAT:n ikoninen kilpailullinen pelihiiri antaa -pelaajille uusimman, reagoivimman teknologian, mukaan lukien Titan Optical Switch, Titan Wheel Pro ja paljon muuta

Täysin uusi Kone Pro -hiiri sisältää ROCCAT:n supernopean Titan Optical Switch -teknologian – joka rekisteröi hiiren napsautuksia jopa 100 kertaa nopeammin kuin tavalliset pelihiiret – ja jolla on brändin fanien suosiman Kone-muodon ominaislaatuinen tuntuma. ROCCAT on yli vuosikymmenen ajan testannut erilaisia käsikokoja, pitotyyppejä ja ergonomiaa, jotta Kone Pro tuntuisi täydelliseltä pelaajien käsissä.

”Kone Pro -hiiristä on tullut ennakkoon tilatuin tuotteemme sen jälkeen, kun ROCCAT debytoi alkuperäisen Koneen Gamescomissa Leipzigissa, Saksassa vuonna 2007”, kertoo René Korte, ROCCAT:n perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja.

Kone Pro -sarjan hiiret ovat saatavilla väreissä Arctic White ja Black. Langallinen Kone Pro on saatavilla 79,99 euron hintaan ja langaton Kone Pro Air on saatavilla 129,99 euron hintaan.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä Behaviour Interactive on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi