Kulmikkaan Trove -seikkailupelin Switch -pelaajat voivat nyt rokkaa Bard -hahmoluokkaa Kommentit pois päältä artikkelissa Kulmikkaan Trove -seikkailupelin Switch -pelaajat voivat nyt rokkaa Bard -hahmoluokkaa

Trove

Group on tuonut kulmikkaan Trove -seikkailupelinsä Nintendo Switch -versioon uusimman Bard -hahmoluokan. Hahmoluokka oli aiemmin saatavilla ja Xbox -konsoleilla.

Bardi on pelissä tukeva hahmoluokka, joka voi parantaa ryhmän jäseniä. Luonnollisesti hahmo laulaa lurittelee ja sillä on myös monia voimakkaita taitoja ja buffeja ryhmän tueksi taistelussa. Hahmoluokan saa käyttöön ostamalla erillisen Bard Packin tai Chaos Crafterin avulla.

Hahmoluokan mukana peliin saadaan myös uusia craftausmahdollisuuksia kuten Crystallogyn nimeltään Bardmancologist. Tämän kautta pelaajat voivat kyhätä uusia apureita, ratsuja, siipiä sekä asusteita.

Yhteensä pelistä löytyy konsoleille 17 erilaista hahmoluokkaa, joista jokaisella on ominainen pelityyli.

Trove on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Infinite ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi