Kylpyhetki ei ole enää ennallaan: Kerättävät peliteemaiset kylpyankat valmiina taistoon Kommentit pois päältä artikkelissa Kylpyhetki ei ole enää ennallaan: Kerättävät peliteemaiset kylpyankat valmiina taistoon 155

-yhtiö on lisännyt kylpyankkatuotteidensa tarjontaan pelihahmollisia seuralaisia. Falloutista, :sta, Skyrimista, Street Fighterista, sekä muista peleistä ja elokuvista tutuilla ankkahahmoilla on pian mahdollista virittää jännittävää tunnelmaa kylpyhuoneeseen tai jopa luoda oma taistelutanner kylpyammeeseen.

Numskullin verkkosivuilta nimittäin pääsee katsastamaan tuoreen tarjonnan ja etsimään suosikkipelisarjojen hahmoja. Tuotteet ovat ennakkotilattavissa 12,99 dollarin hintaan maailmanlaajuisesti mm. Geekstoren kautta.

Kommentoi

Borderlands saa oman elokuvan – Eli Roth valittu ohjaajaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands saa oman elokuvan – Eli Roth valittu ohjaajaksi 58

Borderlands 3

Suosittu pelisarja Borderlands on muuntumassa elokuvaksi Hostel -elokuvien ohjaajan Eli Rothin toimesta. Elokuvan tuotannosta vastaa Lionsgate ja kuvausten on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna.

Rothilla on pitkä ja menestyksekäs historia Lionsgaten kanssa ja hänen mukaan elokuvan käsikirjoitus on huippuluokkaa ja samoin tuotantotiimi. Elokuvan käsikirjoituksen luonnoksesta vastaa parhaillaan Craig Mazin, joka työskenteli menestyksekkään Chernobyl -sarjan parissa.

Borderlands sijoittuu tulevaisuuteen, jossa Vault Hunterit matkaavat syrjäiselle Pandora -planeetalle metsästääkseen kehittyneiden avaruusolioiden teknologiaa. Vastaansa Vault Hunterit saavat paikalliset vihamieliset villieläimet, bandiitit sekä yksityisarmeijan, joka hamuaa samaa teknologia-aarretta.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi viime vuoden lopulla ja on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, PC:lle, OSX:lle sekä Google Stadia -pelipalvelun kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailupeli Dishonored muuntuu pöytäroolipeliksi 96

Dishonored

Suosittu hiippailutoimintapeli Dishonored on saamassa pöytäroolipeliversion tänä vuonna. Peli syntyy yhdessä Modiphius Entertainment -julkaisufirman ja pelin luovan johtajan Harvey Smithin kanssa. Smith on työskennellyt myös System Shock ja kahden ensimmäisen Deus Ex -pelin parissa.

Pelissä pureudutaan Empire of the Isles monarkian okkultismiin, juonitteluun ja suuri painotus on nimenomaan nopeatempoisessa tarinassa. Mukana on myös pelistä tuttu taianomainen toinen ulottuvuus The Void sekä kaikkeen vaikuttava Chaos -mekaniikka.

Pelin 300 sivuinen sääntökirja perustuu muunneltuun 2d20 järjestelmään, jota on käytetty myös Star Trek Adventures ja Conan -pöytäroolipeleissä. Modiphius on aiemmin julkaissut mm. ja The Elder Scrolls -aiheisia pöytäroolipelejä.

Dishonored: The Roleplaying Game ilmestyy kesällä 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Ensimmäinen kosketus Borderlands 3 moninpeliin ei ollut kovin antoisaa satunnaisten kanssa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäinen kosketus Borderlands 3 moninpeliin ei ollut kovin antoisaa satunnaisten kanssa 116

Borderlands 3

, kuten olen jo oppinut, on aivan huikean hauska peli. Sen parissa on helppo viettää vartti, tai koko päivä. Tekemistä on paljon ja expan sekä varusteiden grindaaminen on aina niin koukuttavaa. Pelissä on myös yhteistyömoninpeli.

Kun aloin pelaamaan tätä, halusin moninpeliäkin kokeilla. Äkkiä nyt ei kavereita ollut, joilla olisi joko Xbox, tämä peli tai juuri sillä hetkellä aikaa, joten piti turvautua randomeihin. Ja videossa tulos, mitkä fiilikset siitä kokeilusta silloin jäi.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi