Lady Gagan Harley Quinn look on upea! – Joker 2:sta julkaistiin uusia kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Lady Gagan Harley Quinn look on upea! – Joker 2:sta julkaistiin uusia kuvia

Tuleva uusi Jokeri-elokuva ”Joker 2: Folie à Deux” on parhaillaan kuvausvaiheessa. Elokuvan on määrä ilmestyä teattereihin syksyllä 2024. Jokerin rooliin palaa Joaquin Phoenix. Uutena kasvona nähdään Jokerin rakastajattarena tunnettu Haley Quinn, jota esittää .

Edellä mainitusta hahmosta on julkaistu verkossa nyt melko mielenkiintoista kuvamateriaalia, joka paljastaa enemmänkin Gagan tulkitsemasta Quinnista. Kuvat voit katsoa alla olevasta twiitistä.

Kommentoi

Arkham palaa! – Joker 2:sta julkaistiin kulissien takainen video Kommentit pois päältä artikkelissa Arkham palaa! – Joker 2:sta julkaistiin kulissien takainen video

Tuleva uusi Jokeri-elokuva ” 2: Folie à Deux” on parhaillaan kuvausvaiheessa. Elokuvan on määrä ilmestyä teattereihin syksyllä 2024. Jokerin rooliin palaa Joaquin Phoenix. Uutena kasvona nähdään Jokerin rakastajattarena tunnettu Haley Quinn, jota esittää .

Lady Gagalle omistautunut Instagram-fanisivusto on jakanut melko kuumottavaa materiaalia tulevasta elokuvasta, nimittäin ihan kirjaimellisestikin. Arkhamin mielisairaala on ilmiliekeissä! Ketkähän tämän kolttosen takana mahtaa olla? Se selvinnee vuonna 2024. Video katsottavissa alta:

Kommentoi

Numerot sen kertovat, Birds of Prey on kova! Kommentit pois päältä artikkelissa Numerot sen kertovat, Birds of Prey on kova!

-elokuva Birds of Preyn arvostelut ovat tulleet ulos ja ne ovat positiivisia. Elokuvan suhteen oltiin hyvin monen tahon toimesta epävarmoja, koska Margot Robbien esiintyi viimeksi massiivisessa flopissa . Jopa studio jännitti Birds of Preyn menestystä sen verran, että laittoivat arvostelusulun vain kaksi päivää ennen teatterilevityksen alkamista. Lähellä julkaisua olevaa arvostelusulkua pidetään usein merkkinä heikosta elokuvasta. Sitä tämä ei kaikesta päätellen ole.


Kommentoi