Lady Gagan Harley Quinn look on upea! – Joker 2:sta julkaistiin uusia kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Lady Gagan Harley Quinn look on upea! – Joker 2:sta julkaistiin uusia kuvia

Tuleva uusi Jokeri-elokuva ”Joker 2: Folie à Deux” on parhaillaan kuvausvaiheessa. Elokuvan on määrä ilmestyä teattereihin syksyllä 2024. Jokerin rooliin palaa Joaquin Phoenix. Uutena kasvona nähdään Jokerin rakastajattarena tunnettu Haley Quinn, jota esittää .

Edellä mainitusta hahmosta on julkaistu verkossa nyt melko mielenkiintoista kuvamateriaalia, joka paljastaa enemmänkin Gagan tulkitsemasta Quinnista. Kuvat voit katsoa alla olevasta twiitistä.

Joker: Folie à Deux -traileri on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Joker: Folie à Deux -traileri on nyt julkaistu

Valmistaudu melkoiseen kaaokseen! Pitkään odotetun jatko-osan, : Folie à Deux, ensimmäinen traileri on julkaistu. Traileri yhdistää Joaquin Phoenixin pelottavan Arthur Fleck/Jokerin sekä Lady Gagan tulkinnan Harleyn roolista.

Vaikka päähuomio onkin Arthurissa, traileri korostaa Harleyn osuutta. Näyttää siltä, että Harleyn alkuperäistarinassa on iso käänne, ja hänet kuvataan potilaana Arkhamin mielisairaalassa tavallisen psykiatrin, tohtori Harleen Quinzelin, sijaan.

Juoniyksityiskohdat ovat vielä harvassa, mutta otsikko ”Folie à Deux” (viitaten jaettuun mielisairauteen) vihjaa keskittyvän Jokerin ja Harleyn vääristyneeseen suhteeseen.

Uudet Joker: Folie à Deux -kuvat lupaavat katsojille hullua rakkautta Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet Joker: Folie à Deux -kuvat lupaavat katsojille hullua rakkautta

Eilen ystävänpäivän kunniaksi ohjaaja Todd Phillips lahjoitti DC-faneille erityisen katsauksen heidän suosikki kaaospariinsa: Lady Gagan ja Joaquin Phoenixin Harley Quinnin ja Jokerin rooleissa elokuvassa : Folie à Deux.

Phillips jakoi kolme sähköistä kuvaa Instagramissa, joissa ikoninen duo on nenäkkäin vankisellissä, tanssii katolla ensimmäisen elokuvan tyyliä muistuttaen ja kolmannessa kuvassa katseita vaihdellaan sitten varsin ”romanttisessa” mielessä.

Elokuvan on määrä ilmestyä teattereihin lokakuussa 2024. Tätä kieltämättä odotellaan suurella mielenkiinnolla!