Lataa post-apokalyptinen roolipeli Wasteland 2 ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Lataa post-apokalyptinen roolipeli Wasteland 2 ilmaiseksi GOGista

Wasteland 2

Digitaalinen pelikauppapaikka GOG jakaa joulualennusmyyntiensä kylkiäiseksi ilmaiseksi post-apokalyptistä Director’s Cut -roolipeliä. Pelin voit ladata täysin ilmaiseksi PC:lle, Linuxille ja :lle.

Peli on siis jatko-osa alunperin vuonna 1988 ilmestyneelle pelin kehittäjän Brian Fargon Wasteland -pelille. puolestaan ilmestyi alunperin vuonna 2015. Sen tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2102, 15 vuotta alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen ja siinä pelaaja lähetetään tutkimaan mitä tapahtui kuolleelle Desert Rangerille.

on parhaillaan tekemässä jatkoa pelille ja ilmestyy PC:lle sekä 4 ja Xbox One -konsoleille toukokuun 19. päivä 2020.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi