League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja saavutti suosiota – toinen kausi tuloillaan Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarja saavutti suosiota – toinen kausi tuloillaan

Arcane (League of Legends)

Riot Gamesin useaan otteeseen viivästynyt League of Legends -aiheinen Arcane -animaatiosarjasta ilmestyi vihdoin marraskuun alussa. Sarjan saavuttaman menestyksen myötä siitä tullaan näkemään myös toinen kausi.

Sarja onnistui nousemaan Netflixin katsotuimmaksi 36 eri maassa ja saavutti myös Rotten Tomatoes -palvelussa 100% -arvostuksen.

Sarja sijoittuu LoL -pelaajille tuttuihin Piltoverin ja Zaunin alueille ja nähdään tuttuja hahmoja kuten Jinx, Vi, Jayce, sekä Caitlyn. Ääninäyttelijöinä kuullaan mm. Hailee Steinfeld (True Grit), Ella Purnell sekä Katie Leung. Samat näyttelijät tullaan kuulemaan myös sarjan toisella kaudella.

julkisti projektin alunperin vuonna 2019 ja valmiin sarjan oli tarkoitus saapua vuoden 2020 aikana. Koronapandemian yllätettyä koko maailma joutui myös Arcane -animaatiosarja viivästysten uhriksi.

Kommentoi

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

League of Legends -pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa Project L -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi