League of Legends hahmo Jinx saapuu Fortnite -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends hahmo Jinx saapuu Fortnite -peliin

League of Legends (Jinx) x Fortnite

jatkaa tulevan League of Legends -aiheisen Arcane -animaatiosarjan promoamista ja nyt peli valtaa suositun Fortnite -moninpelin. League of Legendsin suosittu Champion ja tulevan Arcane sarjan yksi päähahmoista Jinx saapuu Fortniteen.

Tämä on myös ensimmäinen kerta kun League of Legends hahmo nähdään jossain muussa kuin Riotin kehittämässä pelissä. Jinx aiheiset sälät ja varsinainen hahmo ovat parhaillaan saatavilla Fortnite -pelin kaupasta.

Aiemmin Riot Games lanseerasi Riot X Arcane -tapahtuman, joka nähdään mm. League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics, sekä Valorant.

Arcane valtasi myös hiljattain maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan Dubaissa. Voit katsoa videon tapahtumasta täältä.

Arcane -animaatiosarja ilmestyy Netflix -suoratoistopalveluun marraskuun 7. päivä.

Kommentoi

The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa The Witcher saapuu Fortniteen – katso traileri

Fortnite x The Witcher

on tuomassa yhteistyössä Gamesin kanssa päähahmon Geralt of osaksi Fortnite peliä.

Geralt saapuu osaksi peliä pelin neljättä kautta ja tulee saataville kauden puolessa välissä. Videolla nähdään miten Geralt on tyylitelty osaksi Fortniteä.

on saamassa seuraavan sukupolven konsoleiden päivityksen joulukuun 14. päivä.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva suoratoistopalveluun.

Kommentoi