League of Legends hahmo Jinx saapuu Fortnite -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends hahmo Jinx saapuu Fortnite -peliin

League of Legends (Jinx) x Fortnite

jatkaa tulevan League of Legends -aiheisen Arcane -animaatiosarjan promoamista ja nyt peli valtaa suositun Fortnite -moninpelin. League of Legendsin suosittu Champion ja tulevan sarjan yksi päähahmoista Jinx saapuu Fortniteen.

Tämä on myös ensimmäinen kerta kun League of Legends hahmo nähdään jossain muussa kuin Riotin kehittämässä pelissä. Jinx aiheiset sälät ja varsinainen hahmo ovat parhaillaan saatavilla Fortnite -pelin kaupasta.

Aiemmin Riot Games lanseerasi Riot X Arcane -tapahtuman, joka nähdään mm. League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Teamfight Tactics, sekä Valorant.

valtasi myös hiljattain maailman korkeimman rakennuksen Burj Khalifan Dubaissa. Voit katsoa videon tapahtumasta täältä.

Arcane -animaatiosarja ilmestyy Netflix -suoratoistopalveluun marraskuun 7. päivä.

Kommentoi

League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends kehittäjän uudesta taistelupelistä saatiin lisätietoja

Project L

League of Legends -pelistä tunnettu on parhaillaan kehittämässä ilmaispelattavaa Project L -nimellä kulkevaa taistelupeliä. Nyt pelistä on saatu uusi esittelyvideo, jonka voit katsoa alta.

Kaksiulotteinen peli tulee sijoittumaan League of Legendsin universumiin ja se lanseerattiin alunperin vuonna 2019. Pelin kehittäjänä toimii entiset Radiant Entertainment työntekijät.

Peliin on ilmoitettu samalla uutena sankarina Illaoi, joka on Kraken papitar ja tuttu pelistä. Project L -pelissä hahmo tulee olemaan valtava taistelija, jolla on voimakkaat iskut ja hitaat liikkeet.

Kommentoi

Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Zero Dawn -aiheisen Netflix -sarjan nimi paljastui

Horizon Zero Dawn

Netflix on parhaillaan työstämässä Horizon Zero Dawn -aiheista sarjaa suoratoistopalveluunsa. Nyt tulevan sarjan nimi ja kuvauspaikka on paljastunut.

Huhujen taustalla on peliteollisuuden salaisuuksia jo pitkään onnistuneesti paljastanut toimittaja Jeff Grubb. Grubbin tietojen lähteenä on Director’s Guild of Canada Ontario -verkkosivusto, jolla sarjan nimeksi on asetettu Horizon 2074.

Samaisen lähteen mukaan sarja kuvataan Torontossa. Tämä sopinee hyvin sillä alkuperäisen pelin tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Amerikkaan.

Post-apokalyptisessä pelissä ihmiset elävät heimoissa ja niiden rinnalla elää huippukehittyneitä koneita, jotka ovat ottaneet muinaiseläinten muodon.

Horizon Zero Dawn -peli sai jatkoa aiemmin tänä vuonna helmikuussa kun Horizon Forbidden West -peli ilmestyi PlayStation -konsoleille.

Kommentoi