Left 4 Dead -pelin kehittäjältä tuloillaan uusi zombiräiskintä Back 4 Blood Kommentit pois päältä artikkelissa Left 4 Dead -pelin kehittäjältä tuloillaan uusi zombiräiskintä Back 4 Blood

Alkuperäisen Left 4 Dead -zombiräiskinnän kehittäjä Turtle Rock Studios ja on työstämässä uutta co-op zombiräiskintää viimeisimmillä kilkkeillä ja modernilla teknologialla.

Ensimmäisen persoonan räiskintä Back 4 Blood on rakennettu täysin tyhjältä pohjalta ja se ilmestyy 4 ja One -konsoleille sekä PC:lle. Peli ei suoranaisesti ole jatkoa Left 4 Dead pelille vaan oma pelisarjansa. Yksi on kuitenkin varmaan ja se on, että zombeja riittää.

Alustavien tietojen mukaan pelissä tulee olemaan yksinpelikampanja ja moninpeli. Battle royale -pelimuotoa kehittäjät eivät ole suunnitelleet lisäävänsä.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Back 4 Blood -peli saa Tunnels of Terror -lisäosan ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -peli saa Tunnels of Terror -lisäosan ensi viikolla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa ensimmäisen lisäosansa Tunnels of Terror ensi viikolla huhtikuun 12. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uusia PvE alueita nimeltään Ridden Hives. Mukana on myös 2 uutta Cleaners hahmoa, 7 uutta asetta, 12 uutta skiniä aseisiin sekä uusia kortteja. Evansburghin alla lymyilee myös uusia Warped Ridden -vastustajia.

Lisäosa tulee olemaan osa Ultimate Edition ja Deluxe Edition versioita sekä mukana pelin Annual Pass -kausipassissa. Lisäosan voi myös ostaa erikseen.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi