Left 4 Dead -pelin kehittäjältä tuloillaan uusi zombiräiskintä Back 4 Blood Kommentit pois päältä artikkelissa Left 4 Dead -pelin kehittäjältä tuloillaan uusi zombiräiskintä Back 4 Blood

Alkuperäisen Left 4 Dead -zombiräiskinnän kehittäjä ja Warner Bros. Interactive Entertainment on työstämässä uutta co-op zombiräiskintää viimeisimmillä kilkkeillä ja modernilla teknologialla.

Ensimmäisen persoonan räiskintä on rakennettu täysin tyhjältä pohjalta ja se ilmestyy ja One -konsoleille sekä :lle. Peli ei suoranaisesti ole jatkoa pelille vaan oma pelisarjansa. Yksi on kuitenkin varmaan ja se on, että zombeja riittää.

Alustavien tietojen mukaan pelissä tulee olemaan yksinpelikampanja ja moninpeli. Battle royale -pelimuotoa kehittäjät eivät ole suunnitelleet lisäävänsä.

Kommentoi

Back 4 Blood -peli saa Tunnels of Terror -lisäosan ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -peli saa Tunnels of Terror -lisäosan ensi viikolla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa ensimmäisen lisäosansa Tunnels of Terror ensi viikolla huhtikuun 12. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uusia PvE alueita nimeltään Ridden Hives. Mukana on myös 2 uutta Cleaners hahmoa, 7 uutta asetta, 12 uutta skiniä aseisiin sekä uusia kortteja. Evansburghin alla lymyilee myös uusia Warped Ridden -vastustajia.

Lisäosa tulee olemaan osa Ultimate Edition ja Deluxe Edition versioita sekä mukana pelin Annual Pass -kausipassissa. Lisäosan voi myös ostaa erikseen.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Humble Bundlen pelipaketti Ukrainan hyväksi keräsi yli 20 miljoonaa dollaria Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen pelipaketti Ukrainan hyväksi keräsi yli 20 miljoonaa dollaria

Humble Bundle

Humble Bundle on onnistunut keräämään Stand with Ukraine -pelipaketin avulla hyväntekeväisyyteen yli 20 miljoonaa dollaria. Paketti sisälsi yhteensä yli 2 000 euron arvosta pelejä, kirjoja sekä ohjelmia. Mukana oli mm. Back 4 Blood, Satisfactory, Metro Exodus ja Fable Anniversary -pelit.

Tuotot lahjoitetaan kokonaisuudessaan humanitäärisiin avustustoimiin ja tahoille kuten Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps sekä Direct Relief.

Hiljattain Games yhdessä Microsoftin kanssa päättivät Fortnite -pelissä järjestetyn keräyskampanjan, joka onnistui keräämään yli 144 miljoona dollaria sodasta kärsivän Ukrainan hyväksi.

Kommentoi