Left 4 Dead -pelin kehittäjältä tuloillaan uusi zombiräiskintä Back 4 Blood Kommentit pois päältä artikkelissa Left 4 Dead -pelin kehittäjältä tuloillaan uusi zombiräiskintä Back 4 Blood

Alkuperäisen -zombiräiskinnän kehittäjä ja on työstämässä uutta co-op zombiräiskintää viimeisimmillä kilkkeillä ja modernilla teknologialla.

Ensimmäisen persoonan räiskintä on rakennettu täysin tyhjältä pohjalta ja se ilmestyy Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli ei suoranaisesti ole jatkoa Left 4 Dead pelille vaan oma pelisarjansa. Yksi on kuitenkin varmaan ja se on, että zombeja riittää.

Alustavien tietojen mukaan pelissä tulee olemaan yksinpelikampanja ja moninpeli. Battle royale -pelimuotoa kehittäjät eivät ole suunnitelleet lisäävänsä.

Co-op räiskintäpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintäpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Back 4 Blood

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia co-op räiskintäpelejä kuten sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,75 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Paketti on hankittavissa aina toukokuun 5. päivä asti.

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

-co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla , , ja S sekä -konsoleille sekä :lle.