Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager -luolaseikkailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager -luolaseikkailu ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager

-pelikauppapaikka hemmottelee luolaseikkailuja rakastavia pelaajia tarjoamalla -pelin ilmaiseksi. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä luolien hallintaa ja roguelite-pelaamista haastaa pelaajat luomaan ja puolustamaan omia luoliaan kohtaamalla aaltoja seikkailijoita, jotka etsivät aarteita ja kunniaa.

Legend of Keepersissa pelaajat ottavat roolin nuorena luolapäällikkönä, jonka tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää tukikohtaa, joka kestää innokkaiden seikkailijoiden hyökkäykset. Sijoita ansat, hirviöt ja aarteet strategisesti houkutellaksesi sankareita ja turvataksesi rikkaudet. Voitto ei kuitenkaan tule helpolla, sillä pelaajien on myös huolellisesti hallittava resurssejaan ja sopeuduttava jatkuvasti muuttuviin vastustajiensa taktiikoihin.

Voit ladata Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.