Legendaarisesta Logitech G502 -pelihiirestä julkistettiin kolme uutta X-versiota Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarisesta Logitech G502 -pelihiirestä julkistettiin kolme uutta X-versiota

Logitech G502 X Plus Bionic

julkisti uusia X-versioita ikonisesta Logitech G502 -pelihiirestä uudistettuna optismekaanisilla kytkimillä.

Mustana ja valkoisena julkaistavat G502 X -pelihiiret tuovat maineikkaan ja rakastetun pelihiiren tähän päivään uusilla teknologisilla ratkaisuilla päivitettyinä. Jokainen uusista hiiristä sisältää merkittäviä teknisiä harppauksia, joiden lisäksi niissä on mallikohtaisia eroja pelaajien tarpeiden mukaan.

Legendaarisen G502 -pelihiiren uusittuja sisarmalleja ovat Logitech G502 X, Logitech G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X PLUS. Ne kaikki perustuvat alkuperäiseen rakastettuun muotoiluun. Kaikki uutuudet kuitenkin hyödyntävät uudenlaisia optismekaanisia LIGHTFORCE-kytkimiä.

G502 on todellinen pelihiirien ikoni ja tiedämme, että peliyhteisö on toivonut siitä uuden sukupolven versiota. Annoimme hiirelle uusintakäsittelyn tuomalla mukaan teknologiaa, joka vastaa tämän päivän haasteisiin ja odotuksiin. Uutuudet ovat aiempaa kevyempiä ja hyödyntävät uuden sukupolven ominaisuuksia vaikuttavalla suorituskyvyllä ja hallittavuudella.”

kommentoi G:n varatoimitusjohtaja Ujesh Desai

Vallankumouksellinen LIGHTFORCE-mikrokytkinteknologia yhdistää optisten kytkinten nopeuden mekaaniseen painallustuntumaan. Lopputuloksena ovat huippunopeat, suorituskykyiset ja luotettavat painallukset, jolloin hiiren käyttö tuntuu mahtavalta. Galvanoitujen kosketuspintojen ansiosta painallukset tuntuvat perinteisten mekaanisten kytkimien käytöltä.

Kaikissa uutuushiirissä on uusittu, käännettävä ja irrotettava DPI-säädin, joka mahdollistaa erilaiset pelityylit ja otemieltymykset vaivatta. Uusittu kaksitoiminen vierityspainike on entistä hallittavampi ja kevyempi, mutta nopeudeltaan entisen veroinen. Samalla uutuushiirissä on entistä ohuempi kuori ja kevyempi runko, joka tekee niiden käyttämisestä miellyttävää. Hiiren pohjassa olevat PTFE-tassut takaavat nopean ja vaivattoman liikkeen.

Uusissa hiirissä käytetään äärimmäisen suorituskykyistä ja tarkkaa HERO 25K -anturia, joka kykenee jopa 25 600 pisteen tuumatarkkuuteen ja onkin alan ensimmäinen alle mikrometrin liikkeen tunnistava anturi. Tämä on saavutettu ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta.

G502 X LIGHTSPEED ja Logitech G502 X PLUS käyttävät uudistettua langatonta LIGHTSPEED-tekniikkaa, joka takaa turnaustason tiedonsiirtonopeuden. Yhdessä LIGHTFORCE-tekniikan kanssa uusissa hiirissä on jopa 68 prosenttia edeltäjäänsä nopeampi vasteaika. Uusittu LIGHTSPEED-vastaanotin mahdollistaa myös kahden eri laitteen liittämisen yhteen vastaanottimeen hyödyntämällä G HUB -ohjelmistoa. Tämän tekniikan kanssa tällä hetkellä yhteensopivia näppäimistömalleja ovat Logitech G915, Logitech G915 TKL ja Logitech G715.

Langattomat hiiret voidaan ladata helposti USB-C-kaapelilla. Lisäksi ne ovat yhteensopivia lataavan G POWERPLAY -pelihiirimaton kanssa. Myös akunkesto on parantunut merkittävästi. Logitech G502 X LIGHTSPEED jaksaa jopa 140 tuntia yhdellä latauksella ja Logitech G502 X PLUS peräti 130 tuntia ilman värivalaistusta.

Hiirikolmikon lippulaivamalli on G502 X PLUS, jossa on kahdeksan led-valon LIGHTSYNC RGB -värivalaistus. Se on monipuolisesti räätälöitävissä käyttäjän tarpeiden ja akun varaustason mukaan.

Hinta ja saatavuus

G502 X, Logitech G502 X LIGHTSPEED and Logitech G502 X PLUS tulevat myyntiin syyskuussa 89, 149 ja 169 euron kuluttajahinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet

Roccat Vulcan II Max

Turtle Beachin PC-pelaamisen keskittyvä oheislaitemerkki on julkaissut täysin uuden Vulcan II Max -näppäimistön sekä Max Air -kuulokkeet.

Roccatin palkittu Vulcan-muotoilu on ihastuttanut faneja malliston debyytistä lähtien, ja upea Vulcan II Max määrittelee luokkansa uudelleen. Vulcan II Maxissa on Roccatin naurettavan nopeat TITAN II -optiset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet, ja se yhdistää suorituskyvyn ja toiminnallisuuden aivan omanlaiseensa ulkoasuun, ja se on varmasti minkä tahansa työpöydän pelikokoonpanon kruununjalokivi.

Tänään esiteltiin myös Roccatin lippulaiva Syn Max Air – PC-pelikuulokkeet, jotka ovat brändin kuulokemalliston kärjessä sen uutena langattomana premium-tuotteena. Syn Max Air hyödyntää Turtle Beachin vuosikymmenten palkittua äänitekniikan kokemusta ja tarjoaa upeaa Waves 3D -surroundääntä tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimien kautta sekä eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, kilpailuedun saavuttamiseksi. Läpikuultavat korvakupit tuovat esiin RGB-valaistuksen ennennäkemättömällä tavalla, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin tunnusomaisen tyylin langattomaan vapauteen ja pikalataavaan telakointiasemaan.

Vulcan II Max ja Syn Max Air ovat ennakkotilattavissa tänään valmistajan sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä maailmanlaajuisesti, ja niiden suositushinnat ovat vastaavasti 241,99 euroa ja 261,99 euroa. Vulcan II Max lanseerataan 17. lokakuuta 2022 ja Syn Max Air tulee saataville viikkoa aikaisemmin 10. lokakuuta 2022.

”Roccatin uusi Max-mallisto osoittaa sitoutumisemme markkinoiden parhaiden PC-pelioheislaitteiden luomiseen ilman kompromisseja. Vulcan II Max on kaikkien aikojen suosituimman näppäimistömme evoluutio ja mahdollisesti kaikkien aikojen kaunein näppäimistö, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin ja Turtle Beachin johtavien teknologioiden parhaat puolet ja tarjoaa ensiluokkaisen peliäänen tyylikkäässä muotoilussamme. Molemmissa tuotteissa on hämmästyttävä RGB-valaistus, jota et löydä mistään muualta.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja

Vulcan II Max

Kaikkien aikojen kaunein näppäimistö on saapunut. PC-pelaajan työpöydän kruununjalokivi, Vulcan II Max PC-pelinäppäimistö herättää varmasti huomiota tyylikkäillä linjoillaan, alumiinilevyllään ja loistavasti valaistulla läpikuultavalla kämmentuella. Vulcan II Max -näppäimistössä on Roccatin yksinoikeudella valmistetut TITAN II -optomekaaniset kytkimet, joissa on pehmeä mekaaninen tuntuma, erittäin nopea toiminta ja uskomaton kestävyys 100 miljoonan napsautuksen elinkaarella – ja jotka tarjoavat kilpailuetua peli peliltä. Naurettavan nopean toimintanopeuden ja suorituskyvyn lisäksi Roccatin uudet TITAN II -kytkimet ovat yhteensopivia monien kolmansien osapuolten ristiin kiinnitettävien näppäinhattujen kanssa, jotta niiden ulkoasua voidaan mukauttaa entisestään.

Roccatin Vulcan II Max on myös maailman toinen pelinäppäimistö, joka esittelee Dual-LED Smart Keys -näppäimet, ja sitä edeltää vain sen Vulcan II Mini -sisarus. Vulcan II Max -näppäimistössä on 24 monitoimiälynäppäintä, joissa on oma toinen LED, joka ilmaisee, kun toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Lisäksi PC-pelaajat voivat käyttää Roccatin Easy-Shift[+] -näppäinten kopiointiteknologiaa toissijaisen toiminnon avaamiseksi, joka voidaan ohjelmoida lähes rajattomiin vaihtoehtoihin. 4 Mt:n sisäisen tallennustilan ansiosta PC-pelaajat voivat ottaa RGB-valaistusnäytöksensä ja -asetuksensa mukaan tien päälle tallentamalla jopa neljä profiilia mukautettua valaistusta, näppäinten uudelleenasettelua ja muuta suoraan Vulcan II Maxiin.

Myös fanien suosimat Vulcan-elementit palaavat, kuten anodisoitu alumiinilevy, joka takaa kestävän rakenteellisen eheyden, ja omat mediasäätimet. Täysin uusi pehmeä, läpikuultava kämmentuki luo pohjan Roccatin AIMO-valaistusteknologialle. AIMO tuottaa eloisat RGB-valonäytöt heti laatikosta ja synkronoituu muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa, jotta syntyy mukaansatempaava valaistusnäytös.

-fanit voivat yhdistää Vulcan II Max -näppäimistön Roccatin huippuluokan langattoman Air -hiiren ja täysin uuden langattoman Syn Max Air -hiiren kanssa, jotta RGB-valaistusasetus olisi täydellinen. Kaikki kolme ovat AIMO-yhteensopivia, ja ne luovat kiehtovan RGB-valaistuskokemuksen, joka on synkronoitu kaikkiin kolmeen oheislaitteeseen.

Syn Max Air

Roccatin Syn Max Air -kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen langattoman 3D-äänikokemuksen, joka sopii pelaajille ja striimaajille, jotka rakastavat laadukasta peliääntä ja ainutlaatuista RGB-tyyliä. Syn Max Airin ensiluokkainen ääni on pelikuulokkeiden valmistaja Turtle Beachin suunnittelema, ja se sisältää myydyimmän tuotemerkin eksklusiivisia, patentoituja teknologioita ja ominaisuuksia.

Syn Max Airin suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimet tuottavat mukaansatempaavan Waves 3D-äänen, ja kristallinkirkas keskustelu tulee Syn Max Airin ainutlaatuisen TruSpeak™-mikrofonin kautta – ainoana mikrofonina luokassaan, joka tarjoaa melunvaimennuksen, mykistystoiminnon tai mahdollisuuden poistaa mikrofoni kokonaan, mikä on hyvä ominaisuus striimaajille. Syn Max Air sisältää useita ääniasetuksia sekä Turtle Beachin eksklusiivisen ja patentoidun Superhuman Hearing® -ääniasetuksen, joka tehostaa kriittisiä peliääniä kilpailuetua varten. Lisämukavuutta Syn Max Airissa tuovat Turtle Beachin yksinoikeudella valmistetut ProSpecs™ silmälasiystävälliset ja jäähdyttävät geelillä täytetyt memory foam -korvatyynyt.

Syn Max Air on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kaikki mahdolliset mukavuudet, ja siihen on lisätty RGB-pikalataus-telakka, jossa vain 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia peliaikaa, sekä ensiluokkaiset alumiinijalat, jotka lisäävät kestävyyttä, Bluetooth® 5.1 ja langaton kaksoistoiminto, joka mahdollistaa yhteyden useampaan laitteeseen, sekä jopa 16 tunnin akunkesto.

Roccatille ominainen tyylikäs, RGB-vaikutteinen muotoilu erottuu Syn Max Airissa. Jopa 16,8 miljoonan värin RGB-valaistus näkyy sekä kuulokkeiden läpikuultavissa Bionic Shell -korvakupeissa että telakointiasemassa, ja valaistus voidaan synkronoida muiden AIMO-yhteensopivien laitteiden kanssa Roccatin vankalla Swarm-ohjelmistolla. Roccatin Stellar Wireless -tekniikka hallitsee Syn Max Airin signaalin voimakkuutta ja akun kulutusta optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, ja kahden langattoman yhteyden ansiosta PC-pelaajat voivat myös keskustella Discordissa, vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta pelaamisen aikana.

Syn Max Air sisältää myös intuitiiviset kuulokkeiden audiosäätimet, joiden avulla ääntä on helppo säätää lennossa ja jota voi mukauttaa mukana toimitetulla Swarm-ohjelmistolla. Syn Max Air on vankka mutta kevyt langaton PC-pelikuuloke, joka painaa 326 g. Korvakupit myös taittuvat litteiksi, kun on tauon aika.

Kommentoi

VR-biljardipeli jaossa ilmaiseksi Steamissä Kommentit pois päältä artikkelissa VR-biljardipeli jaossa ilmaiseksi Steamissä

The Rack

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi VR-biljardipeli nimeltään The Rack. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä voi pelata 8 tai 9-palloa realistisella fysiikamallinnuksella. Peli soveltuu niin aloittelijoille kuin jo enemmän lajin parissa viettäneille.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä. Peli vaatii toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, Oculus Rift, Valve Index tai Windows Mixed Reality.

Kommentoi