Legends of Runeterran avoin beta alkaa tammikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Legends of Runeterran avoin beta alkaa tammikuun lopulla

Legends of Runeterra

Riot Gamesin uusi League of Legends -peliin perustuva korttipeli saa avoimen kokeilujakso tammikuun 24. päivä.

on avoin kaikille, mutta peliä jo aiemmin kokeilleet saavat lisäbonuksia ja ne jotka rekisteröityvät ennen tammikuun 19. päivä pääsevät kokeilemaan peliä jo päivän aiemmin eli tammikuun 23. päivä. Kaikki beta -kokeiluun osallistuvat saavat Moonstruck Poro Guardianin.

Avoin tuo peliin myös täysin uusia ominaisuuksia kuten rankatun tilan, jossa pelaajat etenevät tasoja aina Iron -tasolta Masters -tasolle. Beta tuo peliin myös kaverilistan, jonka kautta voit kutsua ja haastaa kaverisi. Peli saa myös uusia pelialustoja ja guardianeja.

Lopullinen versio ilmestyy jossain vaiheessa tätä vuotta :lle. Pelistä aiotaan julkaista myös mobiiliversio.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linux ja alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi