LEGO 2K Drive -ajopelin eri ajoneuvot esittelyssä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO 2K Drive -ajopelin eri ajoneuvot esittelyssä uudella videolla

LEGO 2K Drive

Bricklandian pirteä uutistoimisto Awesome News Network jatkaa viikoittaisia uutislähetyksiään palikoidentäyteisestä kaupungista. Tällä kertaa pirtsakat uutisankkurit Vikki Wheeler ja Parker Carr ovat tohkeissaan monipuolisesta ajoneuvovalikoimasta, hulvattomista ajoympäristöistä ja erilaisista mahdollisuuksista toteuttaa kuljettajan päähänpistoja.

Olipa kyseessä vauhdikkaat katoilla ajamiset, kulkuneuvoilla veteen pulahtamiset tai vimmaiset ajokisat muita kuljettajia vastaan, hauskoja hetkiä piisaa yllin kyllin. Tuntuuko kahvikupilla ajaminen hyvältä idealta? Onnistuu. Entäpä vihreä vesipeto? Totta kai! Tai jos kaipaa jotain normaalimpaa, kuten isopyöräistä maastoautoa, tietenkin moinen järjestyy!

2K Drive julkaistaan sekä , ja S, , ja Nintendo -konsoleille että :lle 19. toukokuuta 2023. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Lentotaistelupeli The Falconeer ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Falconeer

-pelaajille on tarjolla ilmaseikkailuja tällä viikolla, sillä on lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Tämä BAFTA-ehdokas lentotaistelupeli on soolokehittäjä Tomas Salan käsialaa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hypätä jättimäisen taistelulinnun selkään ja tutkia upeaa maailmaa.

Pelissä pääset lentämään majesteettisen taistelulinnun selässä, tutustumaan henkeäsalpaavaan merimaailmaan sekä osallistumaan eeppisiin ilmataisteluihin. The Falconeer tarjoaa useita kampanjoita, joissa pelaaja pääsee kokemaan maailman eri osapuolten näkökulmia. Matkasi varrella kohtaat erilaisia tehtäviä ja sivutehtäviä, puolustat laivoja merirosvoilta ja krakenilta sekä taistelet jättimäisiä rapukaupunkeja ja teknologiaa hallitsevaa The Mancer Order-järjestöä vastaan.

The Falconeer -ilmaisjakso Epic Games Storessa päättyy 11. heinäkuuta, joten nappaa peli nyt ilmaiseksi!

Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä Kommentit pois päältä artikkelissa Historiallista seikkailua ilmaiseksi PC:lle – nappaa The First Templar talteen ennen kuin on liian myöhäistä

The First Templar

Klassikkopelien ystäville huikea uutinen! .com tarjoaa -peli – Special Editionin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Kyseessä on toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja pääsee keskiaikaiseen Eurooppaan temppeliherran ja hänen naispuolisen kumppaninsa saappaisiin. Kaksikko selvittää salaisuuksia Temppeliherrain ritarikunnan ympärillä ja on osallisena suuressa salaliitossa.

Peli sisältää sekä yksinpeli- että yhteistyöpelimoodin. GOG.comin jakama versio on Special Edition, joka sisältää myös lisäsisältöä. The First Templar on yleensä saatavilla noin 9,99 eurolla, joten kyseessä on oiva tilaisuus napata peli ilmaiseksi kokoelmaasi.

Tarjous päättyy heinäkuun 6. päivä, joten toimi nopeasti! GOG.com tunnetaan DRM-vapaista peleistään, joten The First Templar on pelattavissa myös ilman verkkoyhteyttä. Voit ladata pelin täältä.