LEGO Star Wars Battles -peli ilmestyi Apple Arcade -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Star Wars Battles -peli ilmestyi Apple Arcade -palveluun

LEGO Star Wars Battles

Warner Bros. Games, Games ja The Group ovat julkaisseet uuden LEGO Battles -nimisen pelin yksinoikeudella Apple Arcade -palvelussa.

Pelissä pelaajat voivat asettaa Star Wars -saagasta tuttuja hahmoja vastakkain. Voittaako Ewok vai Darth Vader tai miten käy vaikkapa Leian ja Boba Fettin kaksinkamppailussa?

Luot oman armeijan hahmoista, hallitset Voimaa sen molemmilta puolilta sekä rakennat Droid tehtaan. Pelistä löytyy myös yli 40 eri kulkuneuvoja kerättäväksi.

LEGO Star Wars Battles

”Battles tarjoaa faneille uuden tavan kokea Star Warsin leikkisä vetovoima Apple -laitteilla. Se on helppo ottaa haltuun ja pelata samalla kun se tarjoaa syvää strategiaa korttipakan rakennuksen myötä ja innovatiivisen myös kokeneemmille pelaajille.”

Jason Avent, Studio Head, TT Games Brighton

LEGO Battles on saatavilla iOS -laitteille Apple Arcade -palvelun kautta. Palvelu maksaa 5,99 €/kk ja on kokeiltavissa ilmaiseksi kuukauden verran.

Kommentoi

Zombie-apokalypsi valtaa italialaisen pikkukylän Game Over Carrara -mobiilipelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zombie-apokalypsi valtaa italialaisen pikkukylän Game Over Carrara -mobiilipelissä

Game Over Carrara

Italialaisen yhden miehen kehittämä ilmaispelattava zombieseikkailupeli on saapumassa mobiililaitteille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä aito ja historiallinen italialainen Carraran pikkukylä joutuu zombie-apokalypsin kohteeksi. Pelaajat tapaavat pelissä aitoja kaupunkilaisia.

Pelin kehittäjä Elvis Morelli kertoo pelin inspiraation lähteeksi Hideo Kojiman. Hän on pyrkinyt rikkomaan perinteisten pelien konseptin ja tarinankerronnan.

Peli pääsi myös Discovery -kilpailun finalistiksi marraskuussa järjestettävään NGDC Season V Grand Finals -tapahtumaan.

”Luettuani pelillistämisen esimerkkejä, koukuin heti ajatukseen, että peli voisi tehdä jotain muutakin kuin katsojan viihdyttämistä. Tavoitteeni on esitellä Carrara mahdollisimman monille ihmisille ja olisi unelma tietää, että eräänä päivänä joku haluaisi vierailla siellä pelattuaan peliäni.”

Pelin kehittäjä Elvis Morelli

Pelin ensimmäiset kaksi jaksoa ovat parhaillaan pelattavissa Android -laitteilla ja piakkoin myös iOS -laitteilla. Pelin kolmas jakso on parhaillaan kehitteillä ja ilmestyy ensi vuoden alussa. Peli on tulossa myös PC:lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Viljele, käy kauppaa ja seikkaile tulevassa Fantasy Townissa -mobiilisimulaatiossa Kommentit pois päältä artikkelissa Viljele, käy kauppaa ja seikkaile tulevassa Fantasy Townissa -mobiilisimulaatiossa

Fantasy Town

ja ovat julkistaneet uuden Fantasy Town -mobiiliviljelysimulaation, joka yhdistelee etsintä-, RPG- ja seikkailupelimekaniikkaa. Pelaajat voivat rakentaa kaupunkiaan, viljellä ja korjata satoa, käydä kauppaa tavaroilla, tutkia ja puolustaa kansalaisiaan pahoilta Trolleilta, jotka ovat ajoittain aiheuttaneet vahinkoa ja tuhoa.

Fantasy Townissa pelaaja ottaa roolin lordina, joka on vakuutettu opettelemaan, kuinka hallita Arsendalia, vastahakoisesti. Maan kansalaisten luottaessa hänen apuunsa saada maa kukoistamaan, pelaaja rakentaa, hallinnoi ja päivittää erilaisia rakennuksia, viljelysmaata, viljelykasveja ja paljon muuta. Kun resursseja kerätään, niillä voidaan käydä kauppaa, jotta kaupunki pysyy vauraana ja kansalaiset onnellisina. Viljele maissia, kasvata erilaisia karjoja ja luo suussa sulavia herkkuja, joista varmasti puhutaan kaupungissa!

Kun kaupunkisi pyrkii keräämään erilaisia materiaaleja, pelaajat voivat kutsua kansalaisia tutkimaan erilaisia paikkoja ja luolastoja etsiäkseen erityisiä resursseja. Ansaitse uusia reseptejä, taistele pomoja vastaan ja ansaitse aarteita samalla kun löydät uusia maita ja olentoja. järjestää myös säännöllisesti tapahtumia, joissa palkitaan osallistujia, ja jotka sisältävät useita minipelejä, kuten pulmia ja tornin rakentamista käyttämällä erilaisia pelinsisäisiä esineitä. Muita hauskoja ominaisuuksia ovat hahmonräätälöinti, erilaiset kaupunkiulkoasut, onnenpyörä ja paljon muuta.

on pitkään julkaissut monipuolisia ja jännittäviä verkkoroolipelejä, kuten Trove, Grand Fantasia ja Aura Kingdom. Tänään lisäämme mobiilipelin, joka yhdistää maataloussimulaattorin roolipelielementteihin, ja se on peli, josta olemme todella innoissamme. Fantasy Town tarjoaa paljon hauskoja ja mielenkiintoisia pelimekaniikoita. on tehnyt erinomaista työtä pelin kanssa, emmekä malta odottaa, että saamme sen yleisömme saataville tulevina kuukausina.”

-konsernin toimitusjohtaja Jens Knauber

”Tämä on suuri kunnia ja tilaisuus Arumgamesille julkaista kaupallisesti Fantasy Townia AG:n kanssa, jolla on hyvät mahdollisuudet pelien julkaisijana lähestyä valtavia määriä mobiilipeleihin intohimoisesti suhtautuvia yleisöjä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Teemme parhaamme rakentaaksemme parhaan pelikokemuksen ja ympäristön Fantasy Townille läheiseen yhteistyöhön gamigo AG: n kanssa. ”

Byung Jong, Kang, Arumgamesin toimitusjohtaja

Fantasy Townissa on toteutettu useita sosiaalisia pelimekaniikoita, jotka auttavat pelaajia monin tavoin:

  • Voitko lainata sokeria? – Vaihda tavaroita käyttäjien välillä, jotta jokainen voi saada haluamansa!
  • Sovelluksen sisäinen yrittäjä – Vaihdatko mieluummin resurssit pääomaan? Järjestä myyntikoju My Shopissa ja lataa kovalla työllä ansaitsemasi sato ansaituksi kullaksi.
  • Selviä pienellä avulla – Pelaajat voivat vierailla ystävänsä kaupungissa auttaakseen heitä huolehtimaan sadostaan tai taistelemaan hyökkääviä vihollisia vastaan
  • Yhteistyö yhteisön kanssa – Aloita kilta tai liity kiltaan, nauti yhteistyöstä tai kilpaile muita vastaan

Fantasy Town julkaistaan Euroopassa iOS- ja Android -laitteilla vuonna 2022. Lisätietoja Fantasy Townista saat sen virallisella verkkosivulla.

Kommentoi