LEGO Star Wars: The Skywalker Saga sai julkaisupäivän Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO Star Wars: The Skywalker Saga sai julkaisupäivän

Traveller's Tales -pelistudion kehittämä Star Wars: The Skywalker Saga julkaistaan -yhtiön toimesta PS4:lle, Xbox Onelle, Nintendo Switchille sekä PC:lle 20. lokakuuta.

Pelin on määrä poiketa aiempien LEGO-pelien kaavasta. Yhdeksään elokuvaan pohjautuva, jopa lähes 500 hahmoa sisältävä seikkailu antaa pelaajalle vapaat kädet edetä tarinoiden välillä. Jokaisesta elokuvasta on viisi kenttää, tehden kenttien kokonaismääräksi täten huikeat 45, unohtamatta laajaa avoimesti tutkittavaa hubi-maailmaa. Tämä hubi koostuukin mm. planeetoista Coruscant, Naboo, Tatooine, Geonosis, Kamino, Jakku, Endor… puhumattakaan paljosta muusta. Tutkittava ei täten ihan heti lopu kesken.

Myös pelin taistelukohtauksiin luvataan päivitystä uusilla kevyiden ja voimakkaiden iskujen comboilla sekä Force-liikkeillä. Asetta kantavat hahmot sen sijaan saavat avukseen uuden olan yli kuvatun kuvakulman.

Peli on kehitetty Traveller's Talesin uudella pelimoottorilla NTT:llä (lausutaan Entity).

Kommentoi

Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa Harry Potter: Magic Awakened julkaistaan tänä kesänä

Emmehän me ole vielä saaneet tarpeeksemme Tylypahkasta? Warner Bros Games ja NetEase Games (Portkey Games) ovat päättäneet julkaista uuden -pelin tulevana kesänä. Harry Potter: Magic Awakened -peli yhdistää strategisia roolipelielementtejä, keräilykortteja ja moninpeliä. Tylypahkaan astutaan ekaluokkalaisena, ja luvassa on taitojen kartuttamista oppitunneilla sekä kaksintaisteluja toisten pelaajien kanssa.

Unohtamatta tietenkään huispausta!

Mukana taikomassa ovat monet Harry Potter -kirjasarjasta tutut hahmot, minkä lisäksi pelaajille esitellään uusia huikean oloisia tyyppejä.

on aiemmin julkaistu ennakkopelaamista varten Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa ja Macaussa. Tänä kesänä uusi Harry Potter -peli tulee vihdoin meille mullekin!

Harry Potter: Magic Awakened on tulevaisuudessa saatavilla iOS:lle, Androidille ja :lle, ja sen voi ladata App Storesta tai Google Playsta. Ennakkorekisteröityminen on jo mahdollista!

Katso Harry Potter -pelin traileri:

Vieläkö jaksaa odottaa?

No sanosin, että just ja just.

Kirjoittaja: Tiia Mällinen

Kuvat: Harry Potter: Magic Awakened -nettisivut

Kommentoi

LEGO-autot kurvaavat tänään pelilaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa LEGO-autot kurvaavat tänään pelilaitteille – katso julkaisutraileri

LEGO 2K Drive

Pelijulkaisija 2K ja suosituista leluista tuttu Group ovat julkaisseet tänään odotetun -ajopelin. Voit katsoa pelin julkaisuvideon alta.

LEGO 2K Drive on suuren mittaluokan korkeatasoinen ajopeli, jossa yhdistyvät suositut LEGO-palikat ja avoimen pelimaailman ajokisat osaksi tutkimista, rakentamista ja luovaa hauskanpitoa. 2K:n ja LEGO Groupin yhteistyössä julkaisema ja Visual Concepts -pelistudion toteuttama ajopeli tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden suunnitella ja rakentaa oma autonsa sekä tavoitella ajokisojen mestaruutta tullakseen legendaariseksi LEGO-kuljettajaksi.

Ajopelissä nähdään myös merkittävä yhteistyö super- ja hyperautoistaan tutun McLaren Automotiven kanssa. Tämän ansiosta pelissä mukana ovat McLaren Solus GT- ja McLaren F1 LM -urheiluautot, joilla juhlistetaan Bruce McLarenin perustaman yhtiön 60-vuotista uraa huippuluokan ajokkien parissa. Nämä erikoisautot tuodaan osaksi Bricklandia-palikkamaan korkeaoktaanista tunnelmaa tarjoamaan upeita hetkiä vauhdinjanoisille kuljettajille.

LEGO 2K Driven keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu tarinavetoinen kokemus avarassa ja avoimessa pelimaailmassa. Pelaaja matkaa halki monimuotoisen Bricklandian haastamalla taipaleen varrelta kilpailevia, mutta yhtäältä karismaattisia kisakuljettajia. Tavoitteena pelaajan ohjaamalla päähahmolla on voittaa arvostetun Sky Cup -kilpailun haluttu palkintopokaali.

Pelaaja voi itse valita, miten hän haluaa pelissä edetä. Edessä on valtava maailma täynnä ajokisoja, minipelejä, erikoishaasteita ja kerättäviä esineitä. Palikoista koottu maailma on myös tehty rikottavaksi ja toisaalta uudestaan koottavaksi. Niinpä pelaaja pääsee halutessaan kokoamaan erilaisista LEGO-teemoista tuttuja kulkuneuvoja. Mukana ovat tutut LEGO-teemat, kuten kaupunkiaiheinen City, luovuutta ruokkiva Creator ja vauhdikas Speed Champions sekä monia muita tuttuja rakennelmia.

Pelissä ajaminen on vauhdikas kokemus rajoja rikkovalla tavalla. Lukemattomat erilaiset radat tarjoavat runsaasti vaihtelua ja lisäksi pelaajalla on käytössään ainutlaatuisia erikoiskykyjä, joilla voidaan vaikuttaa kilpailuihin ja ajamisen kulkuun.

LEGO-palikoille ominaiselle tavalle pelaaja pääsee myös räätälöimään omia ajoneuvojaan oman maun mukaan. Mukana on yli tuhat erilaista LEGO-palikkaa, joilla omaa ajokkiaan pääsee tuunaamaan ja säätämään mitä erikoisimmilla tavoilla. Eri palikoiden ohella kulkuneuvoa pääsee hienosäätämään monin eri värein, tarroin ja hehkuin.

Kiehtovan yksinpelin lisäksi mukana on sekä yhteistyömuotoinen että kilpailullinen mahdollisuus moninpeliin. Tämä on tarjolla sekä jaetulla ruudulla vaikkapa perheen ja kaverien kesken että verkossa muiden samantasoisten pelaajien parissa. Peli on myös eri pelialustojen välillä ristiinpelattava.

LEGO 2K Drive laajenee julkaisunsa jälkeen neljällä eri Drive Pass -pelikaudella, joista jokainen tuo lisää tekemistä ja pelattavaa uuden sisällön myötä. Ensimmäinen Drive Pass -kausi alkaa 1. kesäkuuta 2023 ja tuo mukanaan sata pelattavaa saavutustasoa sekä runsaasti uusia haasteita. Näitä suorittamalla pelaaja ansaitsee kausikohtaisia palkintoja, joiden sisältö ja tyyli vaihtelee kaudesta toiseen. Esimerkiksi ensimmäisellä kaudella on luvassa uusia kuljettajia, tarroja, ääniä ja muita kiehtovia räätälöintivaihtoehtoja. Näiden lisäksi pelimaailma laajenee kokonaan uudella alueella kuluvan pelivuoden aikana.

Pelikausilla ei ole aikarajoitteita, joten niiden tarjoamasta sisällöstä voi nauttia omaan tahtiin haluamallaan tavalla. Mikäli pelaaja haluaa päivittää perusmallin kausikortin Premium-tasolle, sen voi tehdä halutessaan milloin tahansa. Näin myös erikoispalkinnot voi ansaita takautuvasti.

Pelin perusversion ohella julkaistavat Awesome Edition ja Awesome Rivals Edition sisältävät peruspelin lisäksi eri määrän uusia ajoneuvoja, lisävärejä ja pelin sisäisiä LEGO-hahmoja. Lisäksi paketteihin sisältyy pelin ensimmäisen vuoden kausikortti, joka kattaa uuden pelialueen sekä neljä uutta julkaisun jälkeistä päivityspakettia uusine autoineen ja peliteemoineen.

LEGO 2K Drive on nyt saatavilla , ja S, , ja Nintendo -konsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 7.

Kommentoi