LGBTQ+-näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia Bros ilmestyy yksinoikeudella SkyShowtimella kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa LGBTQ+-näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia Bros ilmestyy yksinoikeudella SkyShowtimella kesäkuussa

Bros

julkaisee romanttisen Bros -komedian striimattavaksi palveluunsa 19. kesäkuuta. Universal Picturesin elokuvassa kaksi homomiestä kompuroi ehkä, kenties, mahdollisesti kohti rakkautta.

Terävä koomikko Billy Eichner (Billy on the Street, vuoden 2019 The Lion King, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) sekä hittejä tehtailleet elokuvantekijät Nicholas Stoller (Neighbors-elokuvat, Forgetting Sarah Marshall) ja Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) vastaavat fiksusta, hurmaavasta ja sydämellisestä Bros-komediasta, joka kertoo siedettävän elämänkumppanin löytämisen vaikeudesta.

Pääosissa nähdään Billy Eichner, ensimmäinen avoimesti homoseksuaali mies, joka on toiminut käsikirjoittajana ja pääosan esittäjänä omassa suuren studion elokuvassaan, sekä Luke Macfarlane (Killjoys). Elokuvan kaikki päänäyttelijät edustavat LGBTQ+-ryhmiä, mukaan lukien Guy Branum (The Other Two), Miss Lawrence (Star), Ts Madison (The Ts Madison Experience), Dot-Marie Jones (Glee), Jim Rash (Community), Eve Lindley (Dispatches From Elsewhere), Monica Raymund (Chicago Fire), Guillermo Díaz (Scandal), Jai Rodriguez (Uncoupled) ja Amanda Bearse (Married …with Children).

Elokuvassa nähdään myös Emmy-voittaja Debra Messing (Will & Grace), kolminkertainen Emmy-ehdokas Bowen Yang (Saturday Night Live) sekä legendaarinen, neljästi Tony-palkittu Harvey Fierstein (Torch Song Trilogy).

Bros on Nicholas Stollerin ohjaama ja Billy Eichnerin ja Nicholas Stollerin käsikirjoittama. Elokuvan ovat tuottaneet Judd Apatow p.g.a., Nicholas Stoller p.g.a. sekä Josh Church p.g.a. (yksi Trainwreckin ja Step Brothersin tuottajista) ja vastaavina tuottajina toimivat Billy Eichner sekä Karl Frankenfield (Everything's Trash).

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Halo tv-sarjan toinen kausi sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo tv-sarjan toinen kausi sai ensimmäisen trailerin

Halo Season 2

on julkistanut hittisarjan toisen kauden virallisen trailerin ja key art
kuvat. Uuden kauden kaksi ensimmäistä jaksoa saavat ensi iltansa 9. helmikuuta.

Toisella kaudella Master Chief John 117 (Pablo Schreiber) johtaa Spartans eliittijoukkonsa Covenantina tunnettua muukalaisuhkaa vastaan. Järkyttävä välikohtaus karulla planeetalla saa Johnin epäilemään sotansa suunnan olevan muuttumassa. Hän vaarantaa kaik en todistaakseen sen, mitä kukaan muu ei usko: että Covenant aikoo hyökätä ihmiskunnan suurinta linnaketta vastaan. Galaksin kohtalo on vaakalaudalla ja John lähtee etsimään avainta ihmiskunnan pelastukseen tai tuhoon: Haloa.

Showrunnerin ja vastaavan tuottajan David Wienerin (Brave New World) luotsaama sarja sijoittuu universumiin, joka esiteltiin vuonna 2001 Xboxin ensimmäisen Halo pelin julkaisun yhteydessä. Eeppistä 2500 luvun konfliktia ihmiskunnan ja Covenant nimellä tun netun muukalaisuhan välillä kuvaava kuvaava Halo -sarja yhdistää taidokkaasti kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun sarja yhdistää taidokkaasti kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.

Halo sarjan pääosissa nähdään Pablo Schreiber (American Gods) Master Chief Spartan 117:na ja Natascha McElhone (Californication) tri Halseyna. Kummatkin toimivat tällä kaudella myös tuottajina. Näyttelijöistä paluun tekevät myös Jen Taylor (Halo pelisarja, RWB Y), Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) ja Danny Sapan i (Penny Dreadful).

Kauden uusia näyttelijätulokkaita ovat Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals), Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup) ja Christina Bennington (Midsomer Murders). Fiona O'Shaughnessy (The Forgiven) ja Tylan Bailey tekevät myös paluun vakiorooleissa toisella kaudella.

Halo sarjan on tuottanut Showtime yhteistyössä 343 Industriesin ja Amblin Televisionin kanssa. Halo sarjan toisen kauden vastaavia tuottajia ovat David Wiener sekä Amblin Televisionin Steven Spielberg, Darryl Frank ja Justin Falvey. Vastaavia tuottajia ovat myös Xboxin / 343 Industriesin Kiki Wolfkill, One Big Picturen Otto Bathurst ja Toby Leslie sekä Gian Paolo Varani. Sarjan kansainvälisestä levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime sovelluksen kautta Apple iOS, tvOS ja Android laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Frasier muuttui Game Boy Color -peliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Frasier muuttui Game Boy Color -peliksi

Frasier

1990-luvun NBC:n komediasarja Frasierin fanit voivat nyt kokea sarjan kannettavana roolipelinä, kiitos fanin idean, joka on muutettu täysin pelattavaksi peliksi.

Muutama vuosi sitten kuvittaja Stephen Maurice Graham loi pakkauksia ja logon kuvitteelliselle pelille nimeltään Fantasy.

Vitsi oli yksinkertainen, mutta tehokas. Se perustui ihmisten mielenkiintoon siitä, miltä tuntuisi yhdistää suosittu NBC:n show Frasier, joka kertoo ylimielisestä radio-psykoterapeutista, perinteisen japanilaisen RPG-pelin, kuten Final Fantasyn, kliseisiin ja konventioihin. Ainoa miinuspuoli oli, että vaikka Graham loi upean konseptin, itse peliä ei koskaan tehty.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että toinen luoja nimeltään Edward La Barbera on ottanut haasteen vastaan ja julkaissut oman epävirallisen versionsa siitä, miltä Frasier näyttäisi perinteisenä vuoropohjaisena RPG-pelinä, Grahamin vitsinimikkeen alla.

Peli on kehitetty Game Boy Colorille ja Analogue Pocketille ja siinä Frasier suorittaa tehtäviä useille sarjan hahmoille valmistautuessaan illalliskutsuihin. Pelaajat vierailevat Frasierin asunnossa, KACL-studioissa ja Café Nervosassa sekä monissa muissa tutuissa paikoissa, jotka tunnistat varmasti, jos olet koskaan katsonut kyseistä sarjaa. Pelin trailerin voit ottaa haltuun alta.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta alkuperäisen Frasierin TV-ensi-illasta. Sarja pitää yhä hallussaan komediasarjojen Emmy-palkintoennätystä 37 voiton ja 107 ehdokkuuden myötä. Alkuperäinen sarja on myös striimattavissa SkyShowtimessa.

Frasierin tarina saa jatkoa marraskuussa, kun sarja palaa tv-ruutuihin vuosien odotuksen jälkeen.