LGBTQ+-näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia Bros ilmestyy yksinoikeudella SkyShowtimella kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa LGBTQ+-näyttelijöiden tähdittämä romanttinen komedia Bros ilmestyy yksinoikeudella SkyShowtimella kesäkuussa

Bros

julkaisee romanttisen Bros -komedian striimattavaksi palveluunsa 19. kesäkuuta. Universal Picturesin elokuvassa kaksi homomiestä kompuroi ehkä, kenties, mahdollisesti kohti rakkautta.

Terävä koomikko Billy Eichner (Billy on the Street, vuoden 2019 The Lion King, Difficult People, Impeachment: American Crime Story) sekä hittejä tehtailleet elokuvantekijät Nicholas Stoller (Neighbors-elokuvat, Forgetting Sarah Marshall) ja Judd Apatow (The King of Staten Island, Trainwreck, The Big Sick) vastaavat fiksusta, hurmaavasta ja sydämellisestä Bros-komediasta, joka kertoo siedettävän elämänkumppanin löytämisen vaikeudesta.

Pääosissa nähdään Billy Eichner, ensimmäinen avoimesti homoseksuaali mies, joka on toiminut käsikirjoittajana ja pääosan esittäjänä omassa suuren studion elokuvassaan, sekä Luke Macfarlane (Killjoys). Elokuvan kaikki päänäyttelijät edustavat LGBTQ+-ryhmiä, mukaan lukien Guy Branum (The Other Two), Miss Lawrence (Star), Ts Madison (The Ts Madison Experience), Dot-Marie Jones (Glee), Jim Rash (Community), Eve Lindley (Dispatches From Elsewhere), Monica Raymund (Chicago Fire), Guillermo Díaz (Scandal), Jai Rodriguez (Uncoupled) ja Amanda Bearse (Married …with Children).

Elokuvassa nähdään myös Emmy-voittaja Debra Messing (Will & Grace), kolminkertainen Emmy-ehdokas Bowen Yang (Saturday Night Live) sekä legendaarinen, neljästi Tony-palkittu Harvey Fierstein (Torch Song Trilogy).

Bros on Nicholas Stollerin ohjaama ja Billy Eichnerin ja Nicholas Stollerin käsikirjoittama. Elokuvan ovat tuottaneet Judd Apatow p.g.a., Nicholas Stoller p.g.a. sekä Josh Church p.g.a. (yksi Trainwreckin ja Step Brothersin tuottajista) ja vastaavina tuottajina toimivat Billy Eichner sekä Karl Frankenfield (Everything's Trash).

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 euroa.

Kommentoi

SkyShowtime paljasti kesäkuun uutuudet – mukana Star Wars: Strange New Worlds ja George Clooneyn tähdittämä A Ticket to Paradise Kommentit pois päältä artikkelissa SkyShowtime paljasti kesäkuun uutuudet – mukana Star Wars: Strange New Worlds ja George Clooneyn tähdittämä A Ticket to Paradise

Star Trek: Strange New Worlds

on julkistanut kesäkuun uutuuksia ja jatkuvia suosikkisarjoja. Ensi-iltansa saa odotettu -sarjan toinen kausi sekä useammat elokuvat niin trillerien, kauhun kuin romanttisten komedioidenkin ystäville.

Kesäkuun 16. päivä ensi-iltansa saa Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi. Sarja on nähtävissä yksinoikeudella vain SkyShowtimella. Star Trek: Strange New Worlds perustuu vuosiin, jolloin kapteeni Christopher Pike komensi U.S.S. Enterpriseä. Sarjassa nähdään fanien suosikit Anson Mount kapteeni Christopher Pikenä, Rebecca Romjin förstinä, Ethan Peck tiedeupseeri Spockina, Jess Bush hoitaja Christine Chapelina, Christina Chong La'an Noonien-Singhinä, Celia Rose Gooding kadetti Nyota Uhurana, Melissa Navia luutnantti Erica Ortegasina ja Babs Olusanmokun tohtori M'Bengana. Lisäksi Paul Wesley tekee toisella kaudella paluun vierailevana tähtenä James T. Kirkin roolissa ja mukaan liittyy Carol Kanen toistuva hahmo Pelia.

Lisäksi kesäkuussa ensi-iltansa saa tanskalaissarja Kamikaze, jossa 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Aiemmin julkistetuista sarjoista uusia jaksoja on luvassa muun muassa sarjoihin sekä A Town Called Malice.

Elokuvista ensi-iltansa saavat esimerkiksi Watcher, trilleri Bukarestiin muuttavasta amerikkalaisnaisesta, joka huomaa naapurin tarkkailevan häntä jatkuvasti ikkunastaan, Oscar-voittajien George Clooneyn sekä Julia Robertsin tähdittämä romanttinen komedia Ticket to Paradise sekä jännittävä draama The Forgiven, jossa varakkaat lontoolaiset David ja Jo Henninger (Ralph Fiennes ja Jessica Chastain) koettavat peitellä marokkolaisen teinipojan kuolemaa.

Kamikaze

12.6.2023

Kamikaze seuraa, kuinka vahvatahtoinen ja hurmaava 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Yhtäkkiä hän löytää itsensä yksin isosta kartanosta, missä hänellä on kalliit autot tallissa ja ainakin teoriassa kaikki, mistä ihmiset vain haaveilevat: nuoruutta, kauneutta ja (paljon) rahaa. Materialla ei kuitenkaan enää ole merkitystä Julielle, ja hän joutuu etsimään syytä jatkaa eteenpäin. Hän lähtee villille ja myrskyisälle matkalle, joka vie hänet koti-Tanskasta maailman kaukaisiin kolkkiin. Sarja perustuu Erlend Loen romaaniin Muleum.

Star Trek: Strange New Worlds – kausi 2

16.6.2023

Star Trek: Strange New Worlds perustuu vuosiin, jolloin kapteeni Christopher Pike komensi U.S.S. Enterpriseä. Sarjassa nähdään fanien suosikit Anson Mount kapteeni Christopher Pikenä, Rebecca Romijn förstinä ja Ethan Peck tiedeupseeri Spockina. Sarja seuraa kapteeni Pikeä, tiedeupseeri Spockia ja förstiä sekä heidän tutkimusmatkojaan ympäri galaksia vuosina ennen kapteeni Kirkin saapumista U.S.S. Enterpriselle.

Watcher

6.6.2023

Amerikkalainen Julia saapuu Bukarestiin aloittaakseen uuden elämän romanialaissyntyisen aviomiehensä kanssa. Kun naistenmurhaaja alkaa vainota kaupunkia, Julia huomaa naapurin tarkkailevan häntä jatkuvasti ikkunastaan. Yhä ahdistuneemmaksi käyvä Julia yrittää puhua asiasta miehelleen, joka ei kuitenkaan usko häntä ja jopa pilkkaa Juliaa heidän ystävilleen. Sitten naapuri hyökkää Julian kimppuun ja on vähällä viiltää hänen kurkkunsa auki asunnossa.

A Ticket to Paradise

7.6.2023

Oscar®-voittajat George Clooney ja Julia Roberts nähdään jälleen yhdessä Davidina ja Georgiana, entisenä pariskuntana, joka pyrkii yhteistuumin estämään rakastunutta tytärtään tekemästä samaa virhettä kuin he aikoinaan. Working Titlen, Smokehouse Picturesin ja Red Om Filmsin tuottama Ticket to Paradise on romanttinen komedia uusien mahdollisuuksien tuomista suloisista yllätyksistä.

The Forgiven

13.6.2023

Varakkaat lontoolaiset David ja Jo Henninger (Ralph Fiennes ja Jessica Chastain) suuntaavat kovaa vauhtia Marokon aavikon läpi vanhan ystävänsä ylellisiin viikonloppujuhliin, kun matka keskeytyy traagiseen onnettomuuteen, jonka toisena osapuolena on paikallinen teinipoika. Pariskunta saapuu myöhässä hedonistisiin juhliin komealle kartanolle ja yrittää peitellä tapahtunutta paikallisten poliisien avustuksella. Mutta kun pojan isä saapuu etsimään oikeutta, edessä on jännitteiden täyteinen kulttuurien törmäys, joka pakottaa Davidin ja Jon kohtaamaan tekonsa ja sen tuhoisat seuraukset.

Halloween Ends

14.6.2023

Pitkään jatkunut taistelu Laurie Stroden (Jamie Lee Curtis) ja hyytävän Michael Myersin kanssa saapuu päätökseensä. Mielipuolinen naamioitu tappaja välttelee vuosien jälkeen yhä kuolemaa ja jahtaa paitsi Laurieta, nyt myös hänen perhettään. Tässä vuoden 2018 Halloween-menestyselokuvasta alkaneen saagan kolmannessa osassa ohjaaja David Gordon Green vie trilogian päätökseen kihelmöivän jännittävällä ja eeppisellä tavalla.

Bros

16.6.2023

Komedian mestarit tuottaja Judd Apatow (The Big Sick), ohjaaja Nicholas Toller (Neighbors) ja Emmy®- ehdokas Billy Eichner (Billy on the Street) ovat luoneet tämän uuden romanttisen komediahitin. Bros seuraa kahta homomiestä, jotka etsivät rakkautta, mutta joutuvat ensin päihittämään omat sitoutumispelkonsa.

Mrs. Harris Goes To Paris

19.6.2023

Yhteistyössä Diorin muotitalon kanssa toteutettu Mrs. Harris Goes To Paris kertoo 1950-luvun Lontoossa leskeksi jääneestä naissiivoojasta, joka ihastuu päätä pahkaa Diorin couture-mekkoon ja päättää, että hänen on saatava sellainen itselleen. Kun rouva Harris on ensin paiskinut töitä, nähnyt nälkää ja uhkapelannut saadakseen rahat kasaan unelmansa tavoitteluun, hän suuntaa Pariisiin ja seikkailuun, joka muuttaa hänen oman ajattelutapansa lisäksi koko Diorin muotitalon tulevaisuuden.

Kommentoi

Fatal Attraction -trillerisarja saapuu SkyShowtimelle toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Fatal Attraction -trillerisarja saapuu SkyShowtimelle toukokuussa

Fatal Attraction

vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle . Paramount Television Studiosin ja Amblin Televisionin tuottama Fatal Attraction saapuu SkyShowtimelle maanantaina 22. toukokuuta. Kausi koostuu kahdeksasta jaksosta, jotka ovat striimattavissa maanantaisin. Voit katsoa sarjan trailerin alta.

Fatal Attraction on syväluotaava uusi tulkinta klassisesta psykoseksuaalisesta trilleristä Vaarallinen suhde, joka on keskeinen osa 80-luvun kulttuuria. Uutuussarja tutkii vaarallisia suhteita sekä ajattomia avioliiton ja uskottomuuden teemoja tavalla, joka huomioi nykyaikaiset asenteet vahvoja naisia, persoonallisuushäiriöitä ja pakottavaa kontrollia kohtaan.

Sarjan pääosissa ovat Joshua Jackson Dan Gallagherina ja Lizzy Caplan Alex Forrestina. Muihin näyttelijöihin kuuluvat Amanda Peet (Beth Gallagher), Alyssa Jirrels (Ellen Gallagher), Toby Huss (Mike Gerard), Reno Wilson (rikosetsivä Earl Booker) ja Brian Goodman (Arthur Tomlinson).

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) toimii sarjan käsikirjoittajana, showrunnerina ja vastaavana tuottajana rinnallaan vastaava tuottaja Kevin J. Hynes (Perry Mason), jonka kanssa Cunningham vastaa tarinasta, sekä vastaavat tuottajat Darryl Frank ja Justin Falvey Amblin Televisionilta. Silver Tree toimi myös vastaavana tuottajana ja ohjasi viisi jaksoa.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Kommentoi