Logitech julkaisi Mandalorian -aiheiset G A30 -pelikuulokkeista Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech julkaisi Mandalorian -aiheiset G A30 -pelikuulokkeista

Logitech G A30 Mandalorian

Logitech tuo yhteistyössä Ltd:n kanssa ylistetyistä pelikuulokkeistaan upean erikoisversion, joka perustuu suosittuun The Mandalorian -televisiosarjaan.

Logitech G A30 The Mandalorian Edition -pelikuulokkeissa yhdistyy ikoninen tyyli osaksi langatonta teknologiaa ja monipuolista mukautuvuutta. Korkeatasoiset pelikuulokkeet monipuolisella liitettävyydellä toimivat samalla todellisena keräilyesineenä. Kuulokkeet viestittävät ympäristölleen käyttäjänsä Star Wars -universumiin ja The Mandalorian -televisiosarjaan kohdistuvasta ihastuksesta ja arvostuksesta.

Logitechin kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-tiedonsiirtotekniikka tekevät pelikuulokkeista monipuolisen kumppanin pelikonsoleille ja pc-tietokoneille. Tämän lisäksi langattoman Bluetooth-yhteystekniikan ja langallisen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännän ansiosta kuulokkeet voidaan helposti liittää myös älypuhelimeen ja muihin mobiililaitteisiin. Näin The Mandalorian -televisiosarjasta tutulla Beskar-tyylillä voi edustaa näyttävästi missä tahansa.

Sekä langattomat LIGHTSPEED- ja Bluetooth-yhteydet että stereokuulokeliitäntä voivat olla käytössä rinnakkain. Pelaaja voikin vaivattomasti nauttia peleistä, musiikista ja keskusteluista monipuolisesti yhtä aikaa. Samanaikainen äänentoisto onnistuu kolmen eri äänentoistolaitteen välillä vaihdellen ottamatta kuulokkeita pois päästä lainkaan. Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti vaikkapa pelikonsoliin ja älypuhelimeen.

Kuulokkeet ovat myös monipuolisesti säädettävissä käytettävän äänilähteen mukaan. Näin eri laitteilla voi olla toisistaan poikkeavat asetukset käyttäjän tarpeen mukaisesti. Esimerkiksi äänenvoimakkuutta voi säätää vapaasti eri laitteista. Logitech G -mobiilisovelluksella peli- ja puheäänien määrittely sujuu laitekohtaisesti nopeasti ja vaivatta.

”A30-kuulokkeilla pelaaja voi tehdä kunniaa sekä The Mandalorian -sarjalle että koko Star Wars -universumille, ja samalla nauttia hyvästä äänentoistosta monilla eri laitealustoilla”, kommentoi Logitech G:n markkinointipäällikkö Peter Kingsley.

Kuulokekuppien ulkopintaa koristaa The Mandalorian -henkinen Beskar-värimaailma. Kuulokkeet on myös viimeistelty sarjan faneille tutuilla yksityiskohdilla, kuten Din Djarin -tunnuksin ja Mudhorn-klaanin sinettikuvioinnilla. Muistivaahdolla pehmustetut kuulokekupit kääntyvät miellyttävästi korvien ympärille. Lisäksi magneettikiinnitteiset korvapehmusteet ovat irrotettavat ja voidaan tarvittaessa vaihtaa, mikä tarjoaa ensiluokkaista räätälöitävyyttä. Joustava pääpanta tarjoaa sekä tarvittavaa jämäkkyyttä että pehmeää taipuvuutta.

Kevytrakenteisissa pelikuulokkeissa on sekä korkeatasoinen irrotettava sankamikrofoni että yhdysrakenteinen mikrofoni puheyhteyksiä varten. Näiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat helposti sekä kotona että liikkuessa. Isot 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat peliäänet ja musiikin tarkasti ja erottelukykyisesti. Langattomien pelikuulokkeiden akusta riittää virtaa yhdellä latauksella jopa yli 27 tunniksi. Äänentasoja ja taajuuskorjauksen asetuksia voidaan muokata vapaasti Logitech G -mobiilisovelluksella.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PlayStation 5-, Series X/S-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch-pelikonsolien, PC-tietokoneiden että iOS- ja -mobiililaitteiden kanssa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G A30 The Mandalorian Edition -pelikuulokkeet tulevat myyntiin 279 euron kuluttajahintaan.

Kommentoi

Xiaomin Redmi Note -älypuhelimia myyty 320 miljoonaa kappaletta – haastaa iPhone 14 Pro- ja Pro Max -mallit Kommentit pois päältä artikkelissa Xiaomin Redmi Note -älypuhelimia myyty 320 miljoonaa kappaletta – haastaa iPhone 14 Pro- ja Pro Max -mallit

Xiaomi Mi 11

Viimeisimmässä lehdistötilaisuudessa Xiaomin- ja Redmin presidentti Lu Weibing ilmoitti Redmi Note -sarjan matkapuhelimien saavutuksista. Viimeisen 10 vuoden aikana yhtiön matkapuhelinten kumulatiivinen myyntimäärä on ylittänyt 320 miljoonaa yksikköä.

Kyseisellä määrällä on saavuttanut jo 14 Pron ja iPhone 14 Pro Maxin tason.

Lu Weibing esitteli myös arvostetun tutkimusorganisaation Canalysin julkaiseman 2022 globaalin matkapuhelintoimitusten rankingin. Tässä rankingissa 11 nousi kymmenen parhaan joukkoon 18 miljoonan kappaleen myynnillään, mikä onkin samalla tasolla kuin 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

Kommentoi

Turtle Beach lanseerasi uudet Stealth Pro -pelikuulokkeiden lippulaivamallin Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach lanseerasi uudet Stealth Pro -pelikuulokkeiden lippulaivamallin

Turtle Beach Stealth Pro

Corporation on paljastanut uuden langattomien monialustaisien pelikuulokkeiden lippulaivamallin – Stealth Pro:n. Stealth Pro on käytettävissä Xboxilla, PlayStationilla, Windows-tietokoneilla, Macilla, Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla.

Stealth Pro -kuulokkeiden avulla pelaajat saavat kokea korkealaatuisen peliäänen käsin sovitettujen Turtle Beachin suurten ja tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-ajureiden avulla – joissa on 56 % enemmän pinta-alaa kuin kilpailijoiden 40 mm:n ajureissa – ja jotka tuottavat enemmän bassoa ja laajan, mukaansatempaavan äänimaailman.

Stealth Pro tarjoaa myös pelikuulokkeiden tehokkaimman melunvaimennuksen, joka ulottuu täydellisestä melun läpinäkyvyydestä, jossa kuulet edelleen ympäristön taustamelun, 25 dB:n melunvaimennukseen, joka estää suurimman osan häiriötekijöistä, jotta voit keskittyä voittamiseen. Pelaajat voivat myös valita, haluavatko he käyttää Stealth Pron kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak™-puomimikrofonia, joka vähentää taustamelua 10 kertaa enemmän kuin kilpailijat. Molemmissa mikrofoneissa on Turtle Beachin S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) -mikrofonitekniikka, joka poimii vain äänesi eikä mitään muuta.

Ensiluokkainen keinonahka ja muistivaahtopehmusteet, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs™-lasitekniikka, tarjoavat lisää käyttömukavuutta, ja teräsvahvistettu pääpanta ja runko takaavat, että Stealth Pro on rakennettu kestämään. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing®, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Audio Hub -sovelluksen kautta.

”Stealth Pro on peliäänentoiston ehdoton huippu, jonka äänenlaatu, melunvaimennus, rakennelaatu ja käyttömukavuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. Stealth Pron korkealaatuinen ääni ei ainoastaan päihitä kaikkea muuta markkinoilla olevaa, vaan kaikki asetuksesi tallentuvat suoraan kuulokkeisiin ja niitä ohjataan sovelluksessa, joten voit ottaa yksilöllisen äänesi mukaasi, kun olet liikkeellä.”

”Jo ensimmäisistä kehityspäivistä lähtien tiimimme on vertaillut Stealth Pron äänenlaatua ja melunvaimennusta muihin huippuluokan kuulokkeisiin ja suunnitellut sen niin, että se päihittää kilpailun kaikilla tasoilla. Lähes 50 vuoden kokemuksen huippuluokan innovaatioiden tuottamisesta PC- ja peliäänen alalla ansiosta Stealth Pro seisoo ylpeänä majakkana, jota muut voivat nyt seurata.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

ja PlayStation -konsoleille suunnitellut Stealth Pro -versiot ovat ennakkotilattavissa valmistajan kotisivuilta ja jälleenmyyjillä Suomessa 345,99 euron hintaan. Stealth Pro kuulokkeet ilmestyvät 23. huhtikuuta 2023.

Kommentoi