Logitech päivitti pelihiirimallistoaan huipputehokkaalla HERO 16K -anturilla Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech päivitti pelihiirimallistoaan huipputehokkaalla HERO 16K -anturilla

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on päivittänyt G903-, G703- ja G403-pelihiiret HERO 16K -anturilla.

High Efficiency Rated Optical -sanoista muodostettu HERO-lyhenne kuvaa Logitechin omaa optista anturitekniikkaa, joka takaa huipputarkan toimivuuden luotettavasti ja energiatehokkaasti. HERO-anturia käyttävät uutuushiiret ovat langattomat Logitech G903 LIGHTSPEED ja Logitech G703 LIGHTSPEED sekä langallinen Logitech G403 HERO.

”Julkistuksestaan lähtien on luomamme HERO ollut todellinen läpimurto anturiteknologian saralla. HERO onkin saanut ansaitsemansa arvostuksen käyttäjiltä, tästä johtuen koimme parhaaksi laajentaa HERO-anturin käyttöä laajemmin pelituotteissamme. Näin voimme tarjota pelaajille entistä parempaa suorituskykyä alhaisella virrankulutuksella.”kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai

Logitechin pelihiirien lippulaivamalli Logitech G903 LIGHTSPEED on päivitetty HERO 16K -anturilla. Se takaa ennenäkemättömän tarkkuuden sekä peräti kymmenkertaisen virransäästön aiempiin malleihin verrattuna. Tämän ansiosta Logitech G903 toimii jopa 140 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi hiiri voidaan ladata erikseen hankittavalla langattomalla POWERPLAY-latausalustalla käytön aikana. Logitech G903 hyödyntää myös ainutlaatuista langatonta LIGHTSPEED-kommunikointitekniikkaa, joka toimii viiveettömällä yhden millisekunnin päivitysnopeudella. Siksi se on jopa perinteisiä langallisia hiiriä suorituskykyisempi. Lisäksi oikea- ja vasenkätisille sopivassa pelihiiressä on 16,8 miljoonan väriyhdistelmän LIGHTSYNC RGB -valaistus ja 11 ohjelmoitavaa painiketta.

Myös kevytrakenteinen ja langaton Logitech G703 LIGHTSPEED -pelihiiri on päivitetty HERO 16K -anturilla. Ergonomisesti muotoiltu ja vain 95 grammaa painava pelihiiri toimii täydellä latauksella jopa 35 tuntia. Logitech G703 kykenee jopa 16 000 pisteen DPI-tarkkuuteen ja on lippulaivamallin tavoin yhteensopiva langattoman POWERPLAY-latausalustan kanssa.

Ergonomisesti muotoiltu ja RGB-värivalaistuksella varustettu Logitech G403 HERO -pelihiiri hyötyy HERO 16K -anturin paremmasta tarkkuudesta. Kuudella ohjelmoitavalla painikkeella ja 10 gramman irrotettavalla lisäpainolla varustettu pelihiiri on entistä kevytrakenteisempi ja oivallinen valinta langallisten hiirten ystäville.

Pelihiirten käytettävyyden viimeistelee ilmaiseksi ladattava Logitech G HUB -peliohjelmisto. Se sisältää vaivattoman käyttöliittymän ja tarjoaa paljon räätälöintivaihtoehtoja Logitech G -pelihiirille aina värivalaistuksesta painikkeiden uudelleenmäärittelyyn.

Logitech G903 LIGHTSPEED, Logitech G703 LIGHTSPEED ja Logitech G403 HERO tulevat myyntiin kesäkuussa 149, 99 ja 69 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi kompaktin G PRO X 60 -kilpapelinäppiksen

G PRO X 60 on yhteistyössä ammattipelaajien kanssa suunniteltu langaton ja kompakti pelinäppäimistö, joka tarjoaa etuja niin kilpapelaajille kuin muillekin vaativille käyttäjille. Kooltaan se on noin 60 prosenttia täysikokoisesta näppäimistöstä, säästäen tilaa pöydällä hiiren liikkeelle. KEYCONTROL-teknologia kuitenkin mahdollistaa monipuolisten toimintojen määrittämisen useammalle näppäimelle. Tämä ominaisuus varmistaa, ettei pienempi koko rajoita pelaajan suoritusta. Logitech G HUB -ohjelmiston avulla käyttäjä voi luoda omia makroja tai asettaa erilaisia toimintoja eri painalluksille, pitäen pelin komennot helposti saatavilla.

Yhteyden muodostaminen tapahtuu joko Logitechin nopealla LIGHTSPEED- langattoman teknologialla, joka tarjoaa luotettavan ja viiveettömän yhteyden pelaamiseen, tai Bluetoothilla. GX Optical -kytkimet takaavat nopean ja tarkan vasteen pelin tiimellyksessä. Kytkimiä on saatavilla sekä lineaarisena että tuntopalauteellisena versiona, riippuen siitä haluaako pelaaja lineaarisen, näppäilyä helpottavan painalluksen vai miellyttävän tuntopalauteellisen tunteen näppäilyyn. PBT-materiaalista valmistetut näppäinkorkit ovat kestävät ja pitävät pintansa myös kovan käytön alla. Ne tarjoavat miellyttävän tuntuman pelatessa.

Logitech G PRO X 60 ei ole pelkästään kompakti ja toimiva, vaan se tarjoaa myös visuaalisia ja käytännöllisiä ominaisuuksia. LIGHTSYNC RGB -taustavalaistus tuo näppäimistölle persoonallisen ilmeen ja mahdollistaa pelaamisen hämärässä ympäristössä. Pelitilapainike estää tahattomat pikanäppäimet pelin aikana, jotka saattaisivat vaikuttaa suoritukseen. Erilliset säätimet äänenvoimakkuudelle ja medialle mahdollistavat nopean hallinnan ilman, että tarvitsee poistua pelistä. Pakkaukseen sisältyy myös kätevä matkakotelo, joka suojaa näppäimistöä turvallisesti kuljetuksen aikana. Kaiken kaikkiaan Logitech G PRO X 60 tarjoaa pienestä koostaan huolimatta monipuoliset ominaisuudet ja laadukkaat materiaalit vaativalle pelaajalle.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X 60 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tulee jälleenmyyntiin mustana ja valkoisena versiona 199 euron kuluttajahintaan. Vaaleanpunainen malli tulee saataville vain Logitechin omassa nettikaupassa.

Logitech tuo markkinoille uuden matalaprofiilisen näppäimistön ja hiiren helpottamaan arkea Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo markkinoille uuden matalaprofiilisen näppäimistön ja hiiren helpottamaan arkea

Oheislaitevalmistaja on julkaissut uuden Signature Slim K950 -näppäimistön ja Signature M750 -hiiren, jotka helpottavat tietokoneen käyttöä arjen askareissa ja työssä. Langaton näppäimistö ja Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmä tarjoavat tyylikkään ja monipuolisen ratkaisun työpöydälle.

Matalaprofiilinen ja monipuolinen

Signature Slim K950 -näppäimistö on suunniteltu kannettavista tietokoneista tutun näppäintuntuman tarjoamiseksi. Se on matalaprofiilinen ja helppokäyttöinen, ja siinä on useita räätälöitäviä ominaisuuksia. Logi Options+ -ohjelmistolla voi määritellä erilaisia pikatoimintoja, äänenvoimakkuuden säädön, toiston ja tauotuksen painikkeet sekä mykistystoiminnon.

Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen ja laitteiden välillä vaihtaminen on helppoa yhdellä painalluksella. Langaton näppäimistö saa virtansa paristoista, joista riittää virtaa jopa kolmen vuoden ajaksi.

Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmäpaketti sisältää Signature K950 -näppäimistön sekä Signature M750 -hiiren. Hiiri on suunniteltu ergonomisesti ja siinä on Silent Touch -teknologia, joka tekee hiiren painalluksista lähes äänettömiä. SmartWheel-vierityspainikkeella isojen tiedostojen läpikäynti on nopeaa ja tehokasta.

Kestävän kehityksen mukainen

Molemmat tuotteet on suunniteltu kestävän kehityksen mukaisesti ja ne ovat hiilineutraaleja. Niissä käytetään kierrätysmuovia ja tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä.

Hinta ja saatavuus

Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja Logitech Signature Slim Combo -yhdistelmäpaketti ovat saatavilla välittömästi grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena. Hinnat ovat 89 ja 119 euroa.