Logitech selvitti mitä suomalaispelaajat odottavat eniten Counter-Strike 2 -toimintapeliltä Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech selvitti mitä suomalaispelaajat odottavat eniten Counter-Strike 2 -toimintapeliltä

Counter-Strike 2

Maaliskuussa 2023 tehdyssä sosiaalisen median kyselyssä kysyttiin yksinkertaisesti yhtä asiaa eli mitä pelaajat odottavat uutuuspeliltä eniten. Kyselyyn saatiin vajaassa viikossa kaikkiaan 649 vastausta ja niiden perusteella viisi eniten odotettavaa asiaa nousivat selkeästi esiin.

Eniten pelaajat odottavat 31 prosentin äänimäärällä -pelin graafisia uudistuksia, jotka on luvattu olevan aiempaa upeampia ja realistisempia. Toiselle sijalle nousi 17 prosentin osuudellaan aiempaa parempi pelattavuus. Kolmanneksi jäi 16 prosentin osuudellaan uudet savuefektit.

Neljäs ja viides sija menivät 14 ja 8 prosentin osuuksilla hieman teknisemmille pelaamiseen vaikuttaville asioille eli tick-taajuudelle ja huijauksenestolle. Aiemmin CS-palvelimet tulkitsivat pelin tapahtumat vain erillisinä aikajaksoina (ticks). Counter-Strike 2:ssa palvelimet tulevat rekisteröimään tarkan liikehetken eikä siten merkittäviä viiveitä enää synny. Counter-Strike on maailman suosituin kilpapeliturnauksissa käytettävä peli, joten huijauksenesto on myös tärkeä osa pelin sujuvuutta.

Viiden tärkeimmän asian ulkopuolelle jäi vain 14 prosenttia äänistä ja ne jakautuivat monien pienten odotusten kesken. Tällaisia asioita olivat muun muassa palvelimien kehittyminen, uudistetut kartat, oman peliosaamisen paraneminen ja jopa oman pelionnen kehittyminen. Myös vähemmän peliä häiritseviä bugeja ja ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita” toivottiin muutaman äänestäjän voimin. Kaikesta päätellen tulevalta Counter-Strike 2 -peliltä odotetaan paljon erilaisia asioita.

kysyi myös Suomen kovimmalta kilpapelitiimiltä ENCEltä mitä he odottavat tulevalta peliltä eniten. ENCE-peliorganisaation CS:GO-tiimin päävalmentaja Eetu ”sAw” Saha kommentoi asiaa seuraavasti:

”Uskon, että CS2 uutena pelinä kasvattaa pelaajakuntaa ja sitä kautta tuo lisää näkyvyyttä ja jatkuvuutta CS:lle. Toivon, että uusi tickrate saadaan toimimaan paremmin pelin sisäisessä matchmakingissä kuin mitä CSGO:ssa. Myös anticheat voisi olla parempi. Yleisesti toivon, että pelimekaniikat pysyisivät pääosin samana, koska CSGO toimi pääpiirteittäin erittäin hyvin.”

Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G Yeti -mikrofonit nyt saatavana myös valkoisena

on tuonut suosittujen Yeti GX- ja Yeti Orb -mikrofonien mallistoon myös valkoiset versiot.

Logitech G Yeti Orb

Logitech G Yeti Orb -pallomikrofoni on helppokäyttöinen ja sopii erinomaisesti aloitteleville striimaajille. Mikrofonin hertan muotoinen suuntakuvio tallentaa äänen selkeästi ja taustahäly jää pois. Yeti Orbissa on myös RGB-valot, jotka voi räätälöidä omien mieltymysten mukaan.

Logitech G Yeti GX

Logitech G Yeti GX -pöytämikrofoni on suunniteltu vaativimmillekin striimaajille ja pelaajille. Se hyödyntää dynaamista kapseliteknologiaa ja superhertan muotoista suuntakuviota, jotka takaavat ensiluokkaisen äänentoiston. Mikrofonissa on myös kätevä vierityspainike äänentason säädölle ja Smart Audio Lock -toiminto, jolla voi lukita halutut ääniasetukset.

Logitech G Yeti Studio

Logitech G Yeti Studio on uusi versio aiemmin julkaistusta Blue Sona -mikrofonista. Se on suunniteltu podcasteihin, videolähetyksiin ja striimeihin. Mikrofonissa on +25 desibelin esivahvistin, joka takaa herkän äänentoiston ja mahdollistaa myös hiljaisten äänten taltioinnin. Yeti Studiossa on myös ainutlaatuinen kaksoiskalvo ja XLR-liitäntä, jolla mikrofoni voidaan liittää ulkoiseen mikseriin tai muihin äänilaitteisiin.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Orb -mikrofoneissa on Logitech G LIGHTSYNC RGB -valaistusteknologia. Kaikkia kolmea mikrofonia voi hallita Logitech G HUB -ohjelmiston monipuolisilla ominaisuuksilla. Lisäksi kaikissa mikrofoneissa hyödynnetään ensiluokkaista Blue VO!CE -äänitekniikkaa, jonka ansiosta puheääni kuulostaa selkeältä ja erottelukykyiseltä.

Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Studio -mikrofonit ovat myös yhteensopivia erikseen hankittavan Compass-tukivarren kanssa.

Logi PLAY Days

Logi PLAY Days -kampanja alkaa tänään 2. toukokuuta 2024 ja juhlii peliteknologian innovaatioita tuomalla pelaajille jopa 40 prosentin alennuksia joistakin myydyimmistä Logitech G -tuotteista.

Hinta ja saatavuus

Logitech G Yeti Orb, Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Studio ja Logitech G Compass ovat myynnissä 69, 159, 349 ja 129 € hinnoin.

Logitech tuo tekoälyn yhden näppäimen ulottuville Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech tuo tekoälyn yhden näppäimen ulottuville

on julkaissut uuden Logi AI Prompt Builder -lisätoiminnon, joka tuo Open AI:n ChatGPT:n tekoälyn helposti kaikkien Logitechin näppäimistöjen ja hiirten käyttäjien ulottuville.

Logi AI Prompt Builder on kätevä lisäikkuna, joka avautuu Logi Options+ -sovelluksen avulla yhden napin painalluksella. Käyttäjä voi esimerkiksi valita haluamansa tekstin ja antaa Logi AI Prompt Builderin muotoilla teksti uudelleen, tehdä siitä yhteenveto tai kääntää sen jopa suomeksi.

Logi AI Prompt Builder on saatavana ilmaiseksi Windows- ja Mac-käyttäjille Logi Options+ -sovelluksen kautta. Sen käyttöliittymä toimii toistaiseksi vain englanniksi, mutta komentoja sille voi antaa myös suomeksi.

Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmäpaketti

Logitech Signature Slim K950 on uusi tyylikäs ja minimalistinen näppäimistö, joka on varustettu matalaprofiilisilla näppäimillä. Se on yhteensopiva useiden laitteiden kanssa ja helppokäyttöinen. Näppäimistö on loistava valinta työpöydälle, kotitoimistolle tai vaikkapa satunnaiseen viihteeseen.

Signature Slim K950 -näppäimistön voi hankkia myös kätevänä pakettina hiiren kanssa, jolloin saat Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmän. Paketin mukana tuleva hiiri on muotoiltu sulavalinjaiseksi ja se on mukava kädessä pidettävä.

Molemmissa vaihtoehdoissa on panostettu käyttömukavuuteen. Näppäimet ovat hiljaiset ja niissä on kevyt painallus. Lisäksi tärkeimmät toiminnot ovat helposti saatavilla ergonomisen designin ansiosta. Logitech Signature Slim -sarja on loistava valinta erityisesti paljon kirjoittaville ja sisällöntuottajille.

Logitech on sitoutunut kestävään kehitykseen ja kaikki sen tuotteet suunnitellaan minimoimaan tuotannon hiilijalanjälki. Yritys on myös sitoutunut olemaan ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen.

Hinta ja saatavuus

  • Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö: 89 euroa
  • Logitech Signature Slim MK950 -yhdistelmäpaketti: 119 euroa
  • Saatavilla grafiitinharmaana ja luonnonvalkoisena