Logitechin uudet kuulokkeet tarjoavat väriä ja suorituskykyä pelaamiseen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitechin uudet kuulokkeet tarjoavat väriä ja suorituskykyä pelaamiseen

Logitech G733 Family Toss

Oheislaitteiden valmistaja on julkistanut uudet värikkäät, valovoimaiset ja omien mieltymysten mukaan räätälöitävät langattomat pelikuulokkeet sekä muita pelitarvikkeita.

Neljällä eri värillä saatavat langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet takaavat äärimmäisen käyttömukavuuden materiaalivalintojensa ja keveytensä ansiosta. Kuulokkeet on suunniteltu alusta alkaen täydentämään pelaajakohtaista räätälöitävyyttä. Kuulokkeiden rungon, mikrofonin ja pääpannan värin sekä monipuolisesti muokattavan värivalaistuksen muutoksilla käyttäjä voi korostaa omaa yksilöllisyyttään ja mieltymyksiensä kirjoa. Kuulokkeita voi helposti täydentää Logitech G Series Color Collection -mallistoon kuuluvilla Logitech G203- ja Logitech G305 -pelihiirillä tai Logitech G915 TKL -pelinäppäimistöllä.

”Pelaamisen noustessa yhä enemmän populaarikulttuurin keskiöön, myös oman yksilöllisyyden ja erottuvuuden korostaminen merkitsee entistä enemmän. Itsensä ilmaiseminen ja oman tyylin luominen on keskeinen osa pelikulttuuria”, kommentoi Logitechin pelituotteiden johtaja Ujesh Desai. ”Tällä johtoajatuksella halusimme luoda valikoiman korkeatasoisia pelaamisen oheislaitteita, jotka ilahduttavat värikkyydellään ja hauskuudellaan.”

Yleensä pelivälineet pakkauksineen ovat harmaita, mustia tai valkoisia. Pelialan kasvaessa tarve muille väreille on lisääntynyt pelaajakunnan alati monipuolistuessa. Myös pelien striimaaminen, sosiaalinen media ja verkkotapahtumat ovat luoneet suuremman tarpeen oman yksilöllisen tyylin esille tuomiseen, kun pelivälineet näkyvät myös kanssapelaajille ja seuraajille. Värikkyys tuokin pelaamiseen kaivattua hauskuutta ja rentoutta piristäessään oheislaitteiden ulkoasua. Logitech G Series Color Collection pyrkii tuomaan omalta osaltaan kaivattua vaihtelua.

Valkoisena, sinisenä, liilana ja mustana myyntiin tulevissa Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta. Kuulokeosissa pehmusteena on kaksinkertainen muistivaahto, mikä tekee kuulokkeiden käytöstä hyvin miellyttävää. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 278 grammaa, joten ne eivät väsytä niskaa tai päätä edes pitkäjaksoissa pelisessioissa. Värikkäiden kuulokkeiden pantaosa ja mikrofonihuppu voidaan vaihtaa lisävarusteina hankittavilla koristeosilla, jotka ovat yhteensopivia kaikkien Logitech-kuulokkeiden ja -sankamikrofonien kanssa. Näin omien kuulokkeiden räätälöinti oman tyylin mukaisesti on entistä helpompaa.

Logitech G733 Family Plinth
Logitech G733 on saatavilla sinisenä, valkoisena, mustana ja liilana.

Langattomissa Logitech G733 -pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 29 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Monipuolisen RGB LIGHTSYNC -värivalaistustekniikan ansiosta kuulokkeiden värivalot voi säätää haluamakseen ja jopa heijastamaan pelinäytön tapahtumia valoineen. Kuulokkeiden 40 millimetrin PRO-G-elementit ja DTS Headphone:X 2.0 -tilaäänitekniikka takaavat kristallinkirkkaan ja jykevän äänentoiston niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin.

”Halusimme suunnitella monipuoliset pelikuulokkeet, joilla voidaan samalla välittää omaa tyyliä ja luonnetta”, Logitech G:n audiotuotteiden johtaja Tiffany Beers. ”Logitech G733 -pelikuulokkeet lisäosineen tarjoavat tämän kaiken. Ne ovat korkeatasoiset ja monipuoliset pelikuulokkeet, joiden kanssa ei tarvitse tinkiä tyylistä eikä tekniikasta.”

Kuulokkeiden lisäksi Logitech julkaisi valkoisen version suositusta langattomasta ja mekaanisesta Logitech G915 TKL -pelinäppäimistöstä sekä mustan, valkoisen, sinisen ja liilan version Logitech G203- ja Logitech G305 -pelihiiristä.

Hinta ja saatavuus

Langattomat Logitech G733 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat saataville 149 euron suositushintaan. Viitenä värivaihtoehtona myyntiin tulevat värihihnat ja kuulokehuput tulevat myyntiin 9,95 euron kappalehintaan. Logitech G915 TKL -pelinäppäimistön sekä Logitech G305- ja Logitech G203 -pelihiirten suositushinnat on 229, 59 ja 39 euroa.

Kommentoi

Logitech G923 -rattiohjain mahdollistaa todenmukaisen ajotuntuman PC:llä ja konsoleilla Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G923 -rattiohjain mahdollistaa todenmukaisen ajotuntuman PC:llä ja konsoleilla

Logitech G923

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva julkisti äärimmäisen realistisen ajotuntuman tarjoavan rattiohjaimen PC:lle sekä PlayStation ja Xbox -konsoleilla. Polkimilla varustettu G923 -rattiohjain vie myös voimapalautteen täysin uudelle tasolle.

Logitech G923 -rattiohjainpaketti koostuu tukevasta metallirunkoisesta rattiohjaimesta ja erillisestä poljinosasta. Ratista löytyvät siipimalliset käsivaihteet formulapelejä varten sekä monipuoliset toimintopainikkeet mihin tahansa ajopeliin. Kolme metallipoljinta oletusarvoisesti tottelevat ajopeleissä kytkin-, jarru- ja kaasupoljinten toimintoja. Progressiivinen jarrupoljintekniikka on mallinnettu oikeista autoista, mikä tarjoaa entistä tarkempaa ja realistisempaa hallittavuutta jarrutustilanteisiin.

Logitechin vallankumouksellinen TRUEFORCE-tekniikka nostaa rattiohjainten voimapalautteen uudelle tasolle. Se hyödyntää ajopelien fysiikkaa ja äänimaailmaa reaaliaikaisesti ajotuntuman mallintamiseen. Näin eri ajoneuvojen äänet, ajopinnat ja renkaiden pito välittyvät rattiin tarkasti ja realistisesti. TRUEFORCE yhdistyy saumattomasti suoraan pelimoottoriin ja prosessoi tietoa jopa 4000 tapahtuman sekuntinopeudella. Näin se luo mahdollisimman yksityiskohtaisen ja aidon tuntuman pelin tapahtumista ratin voimapalautteille.

”Laadukas voimapalautteella varustettu rattiohjain saattaa merkitä eroa voiton ja ajovirheistä johtuvan häviön välillä”, kommentoi McLaren-tiimin Formula 1 -kuljettaja Lando Norris. ”Logitech G923 -rattiohjain luo TRUEFORCE-tekniikan avulla tarkan ja realistisen mallinnuksen oikeasta ajokokemuksesta. Tärinäpalautteen avulla voin tuntea uhkaako autoni takaosa irrota ajopinnasta tai onko autoni vaarassa lähteä spinnaamaan liian kovassa vauhdissa. Tärinän ansiosta ehdin tehdä korjausliikkeet ajoissa ja pysyä kisan johdossa.”

”Olemme viime vuosina olleet läheisesti tekemisissä sekä ajosimulaatiopelaajien että ammattilaiskisakuljettajien kanssa kerätäksemme tietoa eri ajopelikokemuksista. Olemme hyödyntäneet tätä tietoa ja näitä kokemuksia luodaksemme mahdollisimman tarkan, monipuolisen ja realistisen ajopelituntuman uuden sukupolven rattiohjaimelle”, kommentoi Logitech G:n johtaja Ujesh Desai. ”TRUEFORCE luo pelaajalle tuntemuksen siitä, kuin itse olisi oikealla tiellä ja oikean kilpa-auton ratissa. Ohjaimen voimapalaute nostaa ajokokemuksen uudelle tasolle ja jokainen rattia kokeillut onkin noussut ajopenkiltä hymy kasvoillaan.”

Logitech G923 -rattiohjain on viimeistelty tarkasti vastatakseen tämän päivän vaatimuksiin. Ohjauspyörä on harjattua terästä, joka on päällystetty aidolla nahalla. Jalustan polkimet ovat vahvaa terästä ja kestävät kovatkin tilanteet pelissä kuin pelissä. Monipuoliset painikkeet tarjoavat monipuolisen hallittavuuden eri pelien vaatimuksiin. Ohjelmoitavan käsivaihteiston lisäksi rattiohjaimen PlayStation- tai Xbox-painikkeet löytyvät helposti ratista. Yhdysrakenteinen led-mittari ilmaisee kierrosluvut selkeästi, mikä helpottaa kuljettajaa auton hallinnassa tiukoissa tilanteissa. Valintarullassa on 24 porrasta ja sillä on helppo valita rattiohjaimen eri toimintoja, kuten jäykkyyttä, vääntöä, jarrutehoa ja monia muita pelitoimintoja.

Hinta ja saatavuus

Logitech G923 tulee myyntiin elokuussa 399 euron kuluttajahintaan. Ohjaimesta on olemassa kaksi versiota, jotka toimivat PC:n sekä Playstation -konsolien tai PC:n ja Xbox -konsolien kanssa.

Kommentoi

Kilpapelaamiseen tarkoitetut Logitech G PRO X -pelikuulokkeet saivat langattomat versiot Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpapelaamiseen tarkoitetut Logitech G PRO X -pelikuulokkeet saivat langattomat versiot

Logitech G Pro X Wireless

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva on julkistanut uudet ammattitason langattomat pelikuulokkeet.

Langattomissa Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa hyödynnetään Blue VO!CE -mikrofonitekniikkaa ja viiveettömän tiedonsiirron takaavaa langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa. Kokonaisuus on kruunattu miellyttävällä pääpannalla ja tyylikkäällä muotoilulla. Lopputuloksena on peliammattilaisten vaatimuksiin vastaavat langattomat pelikuulokkeet.

”Rakastan PRO X -pelikuulokkeitani, mutta samalla toivoin, että ne olisivat langattomat”, kommentoi TSM-tiimin League of Legends -peliveteraani Soren “Bjergsen” Bjerg. ”Nyt tämä toive on vihdoin toteutunut”.

Palkittuihin PRO X -pelikuulokkeisiin perustuva muotoilu, laadukkaat materiaalit ja huipputason tekniikka on säilytetty lähes ennallaan. Keskeisenä erona aiempaan malliin on kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton LIGHTSPEED-lähetystekniikka, mikä takaa huippunopean tiedonsiirron vastaanottimen ja kuulokkeiden välillä. Akunkestoa kuulokkeilla on täydellä latauksella yli 20 tuntia ja käyttöetäisyys on yli 12 metriä.

”Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED on tärkeä lisäys PRO-mallistoomme”, kommentoi Logitech G PRO -tuotepäällikkö Chris Pate. “Uudet pelikuulokkeet tarjoavat peliammattilaisille ja kilpapelaajille langatonta ääniviestintää, hyvää suorituskykyä ja miellyttävän käyttökokemuksen ilman häiritseviä johtoja.”

Logitech G Pro X Wireless

Kuulokemikrofoni hyödyntää korkeatasoista Blue VO!CE -ääniohjelmistoa, joka takaa äärimmäisen selkeän puheäänen. 50 millimetrin PRO-G -kuuloke-elementit toistavat puheääntä, peliääniä ja musiikkia äärimmäisen selkeästi ja kirkkaasti. Tämä tekee verkko- ja kilpapelaamisessa keskeisestä kommunikaatiosta miellyttävää.

Uuden sukupolven DTS 7.1 -tilaäänitekniikka auttaa kuulijaa hahmottamaan ympäristönsä ääniä entistä tarkemmin. Se osaltaan parantaa pelimaailman tapahtumiin reagoimista. Kevytrakenteisten kuulokkeiden pehmusteissa käytetään muistivaahtoa, joten kuulokkeiden käyttö ei rasita päätä tai korvia edes pitkissä pelisessioissa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X Wireless LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat myyntiin elokuussa 199 euron suositushintaan.

Kommentoi