Lokakuussa ilmestyvän Call of Duty: Modern Warfaren tarina avautuu uuden trailerin myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Lokakuussa ilmestyvän Call of Duty: Modern Warfaren tarina avautuu uuden trailerin myötä

julkaisee lokakuun 25. päivä Call of Duty: Modern Warfaren ja vie pelaajat pois sci-fin ja futuristisen maailman ääriltä pelin suosituimpaan pelimuotoon ja moderniin tarinakehykseen. Nyt fanit saavat käsitystä pelin tarinasta, kun Infinity Ward julkaisi uuden trailerin.

Videolla kapteeni Price johtaa joukkuetta, jonka tarkoituksena on löytää ja turvata varastetut kemialliset aseet. Raja oikean ja väärän välillä on häilyvää ja pelin aikana testataan moraalia. Siten pelaajilla on kohdattavana paljon jännittyneitä sekä epämiellyttäviä tilanteita.

Trailerin lopussa on nähtävillä uusi Spec Ops Survival -moodi, joka on pelattavissa yksinomaan -konsolin omistajille lokakuuhun 2020 asti. Siten Xboxin sekä :n pelaajat eivät pääse moodiin käsiksi kokonaiseen vuoteen. Pelin aiemmin ilmestyneet trailerit näet täältä, kun taas tarinan esittelyn voit katsoa alta.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja Series X/S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.