Alamäkifillarointipeli Lonely Mountains: Downhill kurvasi PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Alamäkifillarointipeli Lonely Mountains: Downhill kurvasi PC:lle ja konsoleille

Lonely Mountains: Downhill

Mainiolla low-poly grafiikalla varustettu alamäkipyöräilypeli on ilmestynyt PC:lle ja ja Xbox One -konsoleille. Indiepelin on kehittänyt berliiniläinen Megagon Industries ja julkaisijana toimii Thunderful Publishing.

Pelissä kurvaillaan alas mäkisiä maisemia läpi metsien, kapeiden polkujen ja villien jokien. Voit päättää tutkitko ympäristöäsi vapaasti vaiko lasket mäkeä alas kelloa vastaan hampaat irvessä. Pelin fysiikanmallinnus mahdollistaa myös reitiltä poikkeamisen ja kanjonien yli hyppäämisen.

Valittavanasi on erilaisia pyöriä, jotka käyttäytyvöt eri tavoin. Avattavana on eri vaikeustasoja, pyörien värityksiä sekä vaatetuksia.

Pelin maastoissa on mukavasti vaihtelua.
Pelin maastoissa on mukavasti vaihtelua.

on saatavilla PC:lle ja ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi