Loppu häämöttää – Quentin Tarantinon kymmenes ja viimeinen elokuva sai nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Loppu häämöttää – Quentin Tarantinon kymmenes ja viimeinen elokuva sai nimen

Ohjaajamestari Quentin Tarantinon kymmenes ja tällä tietoa viimeinen elokuva on paljastettu yleisölle. Elokuva tulee kantamaan nimeä ja alustavien suunnitelmien mukaan sitä aletaan kuvaamaan syksyllä 2023.

Hollywood Reporterin mukaan Tarantino on saanut valmiiksi alkuperäisen käsikirjoituksen nimeltä The Movie Critic, ja hän valmistautuu parhaillaan ohjaamaan elokuvan vielä tämän syksyn puolella. Lähteet kertovat elokuvan tarinan sijoittuvan 1970-luvun lopun Los Angelesiin ja sen keskiössä tulee olemaan vielä nimeämätön naispääosa.

The Movie Criticille ei vielä ole studion tukea, mutta projektia todennäköisesti kaupitellaan parhaillaan. Sonyn uskotaan olevan jo varhainen ennakkosuosikki kisassa.

Kommentoi

Days Gone -zombiepeli saa oman elokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Days Gone -zombiepeli saa oman elokuvan

Days Gone

Sonyn zombieselviytymispeli on saamassa oman elokuvansa. Pääosassa Deacon St. Johnin roolissa nähtäisiin Jamie Fraser (Outlander).

Käsikirjoittajana toimii -ehdokas Sheldon Turner ja tuottajana Jennifer Klein sekä Turnerin tuotantoyhtiö Vendetta Productions. Lisäksi tuottajana toimivat Asad Qizilbash ja Carter Swan SonyPlayStation Productionsilta.

Alunperin vuonna 2019 4 -konsolille ilmestyneessä pelissä seurataan entisen prätkäjengiläisen Deacon St. Johnin tarinaa, kun tämä yrittää etsiä vaimoaan zombien kansoittamalla Luoteis-Yhdysvaltojen alueella.

on saatavilla parhaillaan :lle ja se toimii myös taaksepäin yhteensopivasti 5:llä. Peli on saatavilla myös :lle.

Kommentoi

Tältä näyttää Venom: Let There Be Carnage -elokuva – ensimmäinen traileri on nyt julkaistu Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Venom: Let There Be Carnage -elokuva – ensimmäinen traileri on nyt julkaistu

Venom

Venom -elokuvan jatko-osa Venom: Let There Be Carnage on saanut fanien kauan odottaman ensimmäisen trailerin. Uusi esittelee Cletus Kasadyn eli Carnagen, jota elokuvassa näyttelee Woody Harrelson. Videolla nähdään myös Eddie Brockin rooliin palaava Tom Hardy, joka pyrkii jatko-osassa löytämään harmonian yhteiseloon Venom -symbiootin kanssa.

Michelle Williams nähdään myös jatko-osassa Eddie Brockin tyttöstävänä. Naomi Harris on liittynyt elokuvan näyttelijäkaartiin ja ottaakin Shriekin roolin haltuunsa. Shriek tunnetaan sarjakuvissa Cletus Kasadyn kumppanina.

Ensimmäinen Venom -elokuva ei saanut järjin positiivista vastaanottoa kriitikoilta, mutta nettosi teattereissa maailmanlaajuisesti yli 850 miljoonaa dollaria. Elokuva teki kuitenkin yli 100 miljoonaa dollaria enemmän kuin samana vuonna julkaistu Deapool 2. Elokuvan ohjaajana toimii Andy Serkis, joka tunnetaan roolistaan The Lord of The Rings -elokuvien Gollumina. Let There Be Carnage -elokuvan on tarkoitus ilmestyä elokuvateattereihin 24. päivä syyskuuta.

Kommentoi