Maailman ensimmäisen Battle of Boomers -turnauksen voittajaksi selviytyi ENCE Kommentit pois päältä artikkelissa Maailman ensimmäisen Battle of Boomers -turnauksen voittajaksi selviytyi ENCE

Battle of Boomers

Maailman ensimmäinen viihteellinen ja aikuisyleisölle suunnattu Autolle.com: -kilpapeliturnaus pelattiin eilen suosittujen tubettajien, tunnetuimpien esports-tiimien ja amatööripelaajien voimin. Voittajatiimiksi nousi johtajanaan pelaajalegenda Joona “Natu” Leppänen.

Mielenkiintoisen turnauspäivän aikana nähtiin pelaajalegendojen loistoa, vaikuttajapelaajien vakuuttavia taidonnäytteitä ja yllättävänkin taidokasta amatööripelaamista. ENCE ja pelasivat finaalimatsinsa hienosti ja ensimmäinen ottelu menikin jatkoajalle. ENCE vei kuitenkin lopulta pidemmän korren ja voitti finaalit suoraan otteluin 2-0.

”Pelaajalegendoilla on selvästi homma edelleen hallussa ja selkeästi Battle of Boomersissa he pelasivat myös kunniasta, koska sen verran villiä kommenttia legendat heittivät toisilleen”, kommentoi Viestintätoimisto Visionistin perustaja Jiri Koivuniemi. ”Uusi kilpapelikonsepti on nyt koeponnistettu menestyksekkäästi ja jatkosuunnitelmia hierotaan kumppanien kanssa. Toivottavasti tapaamme kilpakentillä taas ensi syksynä.”

Pääsiäislauantaina pelatussa Autolle.com: Battle of Boomers -turnauksessa oli mukana kolme erikoista kilpapelitiimiä. Suomen tunnetuimmat CS:GO-organisaatiot ENCE, ja HAVU pelasivat toisiaan vastaan kolmen hengen sekajoukkueilla huomattavasta 5 000 euron palkintopotista. Tiimit koostuivat yhdestä tiimin itsensä valitsemasta pelaajalegendasta, yhdestä amatööripelaajasta ja yhdestä tunnetusta somevaikuttajasta. ENCEn pelaajalegendana pelasi Joona “Natu” Leppänen. hREDsiltä pelissä oli mukana Mikko “xartE” Välimaa. HAVUa puolestaan edusti Niklas ”lotibroS” Pehkonen. Somevaikuttajista olivat mukana Eetu “Eeddspeaks” Pesonen sekä Justimusfilmsin Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen.

Kilpapelitapahtumien pioneerijärjestäjä Grail Group vastasi pilottiturnauksen varsinaisesta toteutuksesta yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Pilottiturnaus striimattiin ISTV-, Twitch- ja Ruutu-videopalvelujen kautta. Turnauksen parhaita paloja on katsottavissa Battle of Boomersin omissa Twitch, Facebook, Instagram -nettikanavissa sekä nettisivuilla.

Kommentoi

Tubettajat Justimusfilms ja Eeddspeaks vastakkain lauantaina järjestettävässä Battle of Boomers -turnauksessa Kommentit pois päältä artikkelissa Tubettajat Justimusfilms ja Eeddspeaks vastakkain lauantaina järjestettävässä Battle of Boomers -turnauksessa

Battle of Boomers

Maailman ensimmäinen viihteellinen ja aikuisyleisölle suunnattu Autolle.com: -kilpapeliturnaus pelataan tulevana lauantaina suosittujen tubettajien, tunnetuimpien esports-tiimien ja amatööripelaajien voimin.

Pääsiäislauantaina turvallisesti verkossa pelattavassa Autolle.com: Battle of Boomers -turnauksessa kolme Suomen tunnetuinta CS:GO-organisaatiota eli , ja pelaavat toisiaan vastaan kolmen hengen sekajoukkueilla. Huomattavasta 5 000 euron palkintopotista kisaavat tiimit, joissa pelaa yksi tiimin itsensä valitsema pelaajalegenda, yksi amatööripelaaja ja yksi tunnettu somevaikuttaja.

ENCEn pelaajalegendana pelaa Joona “Natu” Leppänen. hREDsiltä pelissä on mukana Mikko “xartE” Välimaa. HAVUa puolestaan edustaa Niklas ”lotibroS” Pehkonen.

Somevaikuttajista ovat mukana Eetu “Eeddspeaks” Pesonen sekä Justimusfilmsin Sami Harmaala ja Joose Kääriäinen.

Amatööripelaajat on valittu mukaan karsintakilpailulla ja arvonnalla. Näistä pelaajista hREDSin leiriin pääsevällä Jimi Hirvosella on kilpapelitaustaa tiimityöskentelyn muodossa, mutta vasta IFK-fanitus innosti hänet osallistumaan karsintaan pelaajana. Santeri Ropponen on puolestaan aktiivinen instaaja ja tarttui karsintapistooliin, koska fanittaa HAVUa. ENCE-tiimiin liittyvä Jimi ”MenuGamer” Fomin on puolestaan kunnostautunut pelitubettajana ja pelannut aiemmin koulun tiimissä.

”Ainutlaatuisessa turnauksessamme Counter-Strikea pelaavat kovat esports-tiimiläiset, tunnetut vaikuttajat ja amatöörit sulassa sovussa merkittävästä rahapalkinnosta”, kommentoi Viestintätoimisto Visionistin perustaja Jiri Koivuniemi. ”Haluamme uudella konseptillamme tuoda esiin kilpapelaamisen kiinnostavuuden myös aikuisyleisössä ja samalla pidentää vanhempien pelaajien kilpauria. Lisäksi amatööripelaajat saavat mahdollisuuden kokeilla miltä kilpapelaaminen oikeassa tiimissä ja turnauksessa tuntuu.”

Kilpapelitapahtumien pioneerijärjestäjä Grail Group vastaa pilottiturnauksen varsinaisesta toteutuksesta yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Pilottiturnaus striimataan ISTV-, Twitch- ja Ruutu-videopalvelujen kautta 3. huhtikuuta kello 12 alkaen Ilta-Sanomien E-Sports sivulta, Twitch sekä Ruutu.fi -palveluissa.

Pilottiturnauksen nimikumppanina toimii Autolle.com ja musiikkikumppanina Game Music Collective. Autolle.comin puolesta turnaus nähdään myös striimaaja Rosie Riverin Twitch-kanavalla. Yritys tarjoaa myös turnauksen aikana kilpapelihenkisille ihmisille ainutlaatuisia autotarjouksia. Game Music Collective julkaisee turnauslähetyksessä myös uusimman musiikkivideonsa.

Kommentoi

Elisa Invitational Spring 2021 turnaus pelataan huhtikuussa – jaossa 50 000 dollarin palkintopotti Kommentit pois päältä artikkelissa Elisa Invitational Spring 2021 turnaus pelataan huhtikuussa – jaossa 50 000 dollarin palkintopotti

Elisa Invitational 2021

Elisa Invitational Spring 2021 pelataan Elisa Nordic Championship -turnauksesta karsiutuneiden joukkueiden sekä 4 maailman huippujoukkueen kesken. Turnaus pelataan verkossa 15. – 18.4. ja kokonaispalkintopottina kaiken kaikkiaan 50 000 dollaria.

Turnauksessa pelaa 8 huippujoukkuetta, mukaan lukien kotimaiset supersensaatiot ja . Neljä joukkuetta ovat todistaneet merkittävyytensä karsiutumalla paikallisesta Elisa Nordic Championship -turnauksesta. Nämä joukkueet ovat HAVU (Suomi), Tricked (Tanska), Apeks (Norja) ja Young Ninjas (Ruotsi). Loput turnauksen paikoista täyttää kärkijoukkueet maailmalta.

Elisa Invitational on verkossa pelattava turnaus, jota voi seurata Elisa Viihde Sportissa tai Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalla maksutta. Turnauksessa pelataan Counter-Strike: Global Offensive -peliä. Elisa Invitational on järjestetty kahteen otteeseen vuonna 2020.

Tarkemman aikataulun voit tarkastaa täältä. Turnausta voi seurata suomeksi Elisa Viihde Sportissa tai Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalla maksutta. Lisätietoa itse turnauksesta löydät täältä.

Kommentoi