Maaliskuun PS Plus pelit selvillä – huhut pitivät kutinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuun PS Plus pelit selvillä – huhut pitivät kutinsa

Ghostrunner

Maaliskuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon aiemmin tällä viikolla ja nyt ne on paljastettu virallisesti Sonyn toimesta. Luvassa on kuten huhuiltiinkin ARK: Survival Evolved, Team Sonic Racing, mutta lisäksi myös Ghostrunner ja Ghost of Tsushima: Legends.

on alunperin 2017 ilmestynyt selviytymispeli, jossa pelaajat heräävät mysteerisen saaren rannalta haaksirikkoutuneena. Pelaajien täytyy selviytyä, hallita ja pelastautua. Peli tulee olemaan saatavilla PS4:lle.

on puolestaan vuonna 2019 ilmestynyt ajopeli, jossa yhdistyvät nopeatempoisuus, moninpeli sekä arcade -pelaaminen. Pelissä pelaajien täytyy toimia yhdessä keräten ja jakaen erilaisia tehostuksia ja parannuksia. Peli tulee olemaan saatavilla PS4:lle.

Ghostrunner on cyberpunk tyylinen toimintaa ja tasohyppelyä yhdistelevä peli puolalaiseslta One More Leven -kehittäjältä. Nopeatempoisessa pelissä pelaajat etenevät valtavan Dharma Tower -rakennuksen huipulle kohtaamaan Keymaster nimisen tyrannin. Peli tulee olemaan saatavilla :lle.

Ghost of Tsushima: Legends on viime vuonna ilmestynyt co-op moninpelitila Ghost of Tsushima -peliin. Pelaajat voivat valita neljästä eri taistelijasta Samurai, Hunter, Ronin tai Assassin. Pelissä suoritetaan tehtäviä jotka perustuvat japanilaiseen mytologiaan. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

Pelit tulevat saatavilla ensi viikon maanantaina helmikuun 28. päivä.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna

Far Cry 6

Tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä ilmaiseksi pelattavissa oleva 6 -toimintapeli on kasvanut julkaisustaan lähtien kiehtovilla päivityksillä ja lisäyksillä. Näitä ovat muun muassa Stranger Things- ja Danny Trejo -teemaiset tehtävät omine minitarinoineen.

Ilmaisviikonlopun ajan pelin maailmaa ja sen tarinoita voi kokea omalla tavallaan, sillä Yaran eksoottinen saari tarjoaa paljon tekemistä, tutkittavaa ja löydettävää. Ilmaisviikonloppu alkaa jo torstaina 4. elokuuta ja päättyy sunnuntaina 7. elokuuta.

6 on pelattavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna elokuun 4.-7. päivä. Peli on saatavilla sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluista.

Kommentoi