Maastoajopeli Overpass 2 ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Maastoajopeli Overpass 2 ilmestyi – katso julkaisuvideo

Overpass 2

PAN Visionin jakelemassa ja NACONin julkaisemassa -ajopelissä kisataan vaikeakulkuisissa maastoissa ja poikkeuksellisilla ajoneuvoilla. Katso pelin julkaisuvideo alta.

Overpass 2 on ajopeli, jossa kisataan huonoilla teillä, jyrkillä rinteillä ja vaarallisilla reiteillä. Ajoneuvoina eivät ole kiiltävät superautot tai kromatut sporttikaarat, vaan vankkatekoiset ja isopyöräiset maastoajoneuvot, joille kivet, puskat, puunrungot, mäet ja kuopat ovat vain hidasteita esteiden sijasta.

Mukana on peräti 33 erilaista ajoneuvoa, joilla ajetaan kolmessa eri kisaluokassa. Näitä ovat ainutlaatuiset UTV-maastoautot, mönkijöiksikin kutsutut nelipyöräiset moottoripyörät ja erikoisrakenteiset rock bouncer -maastokaarat. Näistä viimeiset ovatkin pelin kenties merkittävin uudistus edelliseen Overpass-pelin nähden.

Näissä ”kivipoukkoilijoissa” yhdistyvät suurikokoiset renkaat, valtavan tehokkaat moottorit ja ainutlaatuiset, putkimaisella rakenteella vahvistetut rungot. Tämä erikoisrakenne tekee autoista hurjan näköisiä ja samalla äärimmäisen tehokkaita. Näin jopa isot esteet ja vaikeakulkuiset maastot ovat ajettavissa taidokkaan kuskin ohjaksissa.

Pelissä ovat mukana alan tunnetuimmat ajoneuvomerkit, kuten Kawasaki, Yamaha, Polaris, Artic Cat ja Suzuki. Lisäksi rock bouncer -ajoneuvoista mukana ovat Venom, Screamin Blue, Rum Runner ja Smoked-out. Nämä tunnetut nimet tekevätkin ajamisesta hauskaa ja tuovat mukaan aitouden tuntua.

Ajoalueita mukana on viisi, joista jokainen tarjoaa oman tunnelmansa ja ainutlaatuiset haasteensa. Yhdysvalloista mukana ovat Bajan autiomaa, Johnson Valley ja Utahin autiomaa sekä maan itäinen keskiosa viidellä osavaltiollaan. Lisäksi mukana on läntisen Euroopan eri alueita.

Pelitiloja löytyy urapelistä pikakisoihin ja jopa kahdeksan pelaajan moninpelitiloista ainutlaatuiseen ajoakatemiaan. Verkkopelitilan ohella mukana on myös jaetun näytön moninpeli lähipelaamista varten. Kaikkiaan tekemistä riittää peräti 31 eri ajoradan ja viiden kisatyypin verran eri ajoneuvoluokissa ja eri alueilla. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus räätälöidä omia ajoneuvojaan ja omaa pelihahmoaan kisoista ansaituilla viritysosilla ja asusteilla.

Overpass 2 on nyt saatavilla - ja /S -pelikonsoleille että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Robin Hoodin tarinan hieman toisella tyylillä kertova Gangs of Sherwood -peli on julkaistu tänään

Gangs of Sherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -toimintapeli julkaistiin tänään ja sekä S -konsoleille että :lle.

Erinomaisena jousenkäyttäjänä, karismaattisena johtajana ja hyväntahtoisena köyhien auttajana tunnettu Robin Hood on rohkea ja liikkuvainen sankari. Taktisessa Gangs of Sherwood -toimintapelissä jokainen joukon hahmoista muodostaa oman tärkeän roolinsa seikkailuissa ja vauhdikkaissa viholliskohtaamisissa. Pelin sankarijoukkoa onkin mahdollista pelata joko yksin tekoälyn ohjatessa muita hahmoja tai jopa kolmen kaverin seurassa jokaisen pelaajista ohjatessa yhtä monista hahmoista.

Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä. Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana.

Arviossamme Gangs Of Sherwood pärjäsi hyvin.

Japanilaisia roolipelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilaisia roolipelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Edge of Eternity

Edullisista pelipaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan pelipakettia, joka sisältää erinomaisia japanilaisia roolipelejä kuten Symphony of War: The Nephilim Saga, Edge of Eternity sekä Dark Deity.

Paketti maksaa yhteensä 13,69 euroa ja se sisältää nämä pelit:

  • Symphony of War: The Nephilim Saga
  • Mato Anomalies
  • Edge of Eternity
  • Symphony of War: The Nephilim Saga – Legends -45% alennuskuponki
  • Bug Fables: The Everlasting Sapling
  • Nexomon: Extinction
  • Eiyuden Chronicle: Rising
  • Dark Deity

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Kaikki ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös :llä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 20. päivään asti.