Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 -ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Maatilasimulaatio Farming Simulator 22 -ilmestyi – katso julkaisuvideo

Farming Simulator 22

Valtavan suosituksi pelisarjaksi kasvanut ja kilpapelaamisenkin puolelle laajentunut Farming Simulator -pelisarja on viihdyttänyt pelaajiaan jo vuosia. Pelisarja on voittanut pelaajien sydämet puolelleen tarjoamalla elähdyttävän ja virkistävän pelikokemuksen täynnä mukavaa tekemistä ja rentouttavaa puuhastelua. 22:n myötä on pelissä koettavan tekemisen määrä jälleen kerran monipuolistunut ja samalla pelaajalle annetaan entistä enemmän virikkeitä ja ideoita oman maatilansa kasvattamiseen.

Farming Simulator -pelisarjan keskiössä on aina ollut oman maatilan luominen, kultivointi ja kasvattaminen. Menestyvää maatilaa on voitu laajentaa uusin kulkuneuvoin, työkonein, viljelykasvein ja eläimin sekä metsänhoidon keinoin. 22 onkin pelisarjan laajin kokemus ja sisältää täysin uusia peliominaisuuksia, kuten tuotantoketjut, dynaamiset vuodenajat ja alustojen välisen moninpelin. Lisäksi peli on laajentunut uusin kotieläimin ja viljelykasvein.

Täysin uudenlainen hahmonluonti mahdollistaa entistä monipuolisemmat mahdollisuudet pelaajahahmolle, jota pelaaja ohjastaa oman maatilan hallinnassa. Valtavia pelialueita on kolme erilaista ja ne käsittävät toisistaan poikkeavat ympäristöt. Näitä ovat Etelä-Ranskan vehreät viljelysmaat, Yhdysvaltojen keskilännen alavat alueet ja Keski-Euroopan maisemiin sijoittuvat vuoristoympäristöt.

Eri pelialueiden ja näiden viljelykasvien lisäksi mukana on monipuolinen kattaus erilaisia kotieläimiä. Muun muassa lehmät, lampaat, kanat, porsaat, hevoset ja mehiläiset elähdyttävät omaa maatilaa ilahduttavalla tavalla. Lisäksi eläimistä saadaan myytäviä tuotteita, kuten maitoa ja hunajaa.

Oman maatilan ylläpitämiseen vaaditaan muutakin kuin ihmisvoimaa, joten erilaiset kulkuneuvot, työkoneet ja laitteet ovat tarpeen. Peliin on tarkasti mallinnettu yli 400 erilaista ajoneuvoa ja konetta tunnetuilta valmistajilta, kuten IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Massey Ferguson ja New Holland sekä kotimainen Valtra.

Pelisarjan jo entuudestaan monipuolisten viljelykasvien valikoimaa on laajennettu rypäleillä, oliiveilla ja durralla. Nämä mahdollistavat entistä monipuolisemmat viljelyvaihtoehdot sekä uudenlaiset tuotantoketjut tuotteiden jatkojalostukseen, kuten rypälemehuun ja oliiviöljyyn.

Upea pelikokemus on täydentynyt entistä näyttävämmällä peligrafiikalla, vaikuttavalla äänimaailmalla ja upealla vuodenaikojen vaihtelulla. Lisäksi eri peliformaattien välinen moninpeli mahdollistaa pelin yhdessä pelaamisen entistäkin monipuolisemmin. Tämän ansiosta maatilaa voi hoitaa ja kasvattaa kavereiden kanssa, vaikka peliä pelattaisiin eri pelikonsoleilla tai tietokoneella. Yhteistyössä on voimaa ja eri työrooleja voi jakaa vapaasti eri pelaajien kesken.

Lisäksi pelin tietokoneversio hyödyntää uusia graafisia ominaisuuksia. Näitä ovat DirectX 12- ja DLSS -tuki sekä entistä parempi suorituskyky NVIDIA RTX -näytönohjaimilla. Pelin tietokoneversiossa voidaan myös hyödyntää pelaajayhteisön tekemiä modauksia käyttämällä pelin omaa ModHub-alustaa. Pelijulkaisijan oma Farming Simulator -akatemia puolestaan antaa käytännön vinkkejä ja ohjeita pelin pelaamiseen.

22 on saatavilla 5, Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja :llä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi