Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuvan traileri rikkoi katseluennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuvan traileri rikkoi katseluennätyksiä

Jokainen ansaitsee onnellisen lopun, ja näyttää siltä, että Marvel Studiosin tuleva -elokuva tarjoaa sitä sekä fanien että studion kannalta. Sunnuntaina julkaistu traileri rikkoi välittömästi maailmanlaajuiset katseluennätykset, keräten peräti 365 miljoonaa katselukertaa vuorokauden aikana. Tämä tekee siitä kaikkien aikojen katsotuimman elokuvatrailerin tällä ajanjaksolla.

Deadpool & Wolverine -elokuvan on ohjannut Shawn Levy, ja sen tähtikaartiin kuuluvat muun muassa Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen. Elokuva on kerännyt jo ennen julkaisuaan valtavasti huomiota odotetun crossoverin vuoksi, jossa Deadpoolin ja Wolverinen fanit pääsevät näkemään suosikkihahmonsa samassa seikkailussa.

Elokuvan tuotantotiimi on vaikuttava joukko, johon kuuluvat Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner tuottajina. Vastaavina tuottajina toimivat Louis D'Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg ja Jonathon Komack Martin. Käsikirjoituksesta vastaavat Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ja Shawn Levy.

Marvel Studiosin DEADPOOL & WOLVERINE saa ensi-iltansa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.

Venom 3 -elokuva sai julkaisupäivän ja virallisen nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Venom 3 -elokuva sai julkaisupäivän ja virallisen nimen

on paljastanut uuden nimen ja julkaisupäivän tulevalle, Tom Hardyn tähdittämälle, Venom-elokuvalle. Aiemmin nimellä tunnettu elokuva tunnetaan nyt nimellä . Elokuvan julkaisupäivää on aikaistettu 25. lokakuuta 2024, aiemmasta marraskuun 8. päivän julkaisupäivästä.

Elokuva oli alun perin suunniteltu julkaistavaksi kesäkuussa 2024. Tuotantoviive, joka johtui viime vuoden SAG-AFTRA-lakosta, työnsi julkaisupäivää eteenpäin.

Tom Hardyn aiemmin tässä kuussa jakamassa kuvassa näkyvä pukuvalinta on ruokkinut spekulaatioita elokuvan mahdollisesta yhteydestä Spider-Man: No Way Home -elokuvan tapahtumiin, mutta tällä hetkellä juoniyksityiskohdat ovat vähäisiä.

Venom: The Last Dance tähdittää jälleen Tom Hardyä, uusien näyttelijöiden Juno Templen ja Chiwetel Ejioforin rinnalla. Elokuva tulee olemaan ohjaaja Kelly Marcelin ohjausdebyytti. Aiemmin hän kirjoitti sekä alkuperäisen Venom-elokuvan että sen vuoden 2021 jatko-osan Venom: Let There Be Carnagen.

Lähde: IGN

Useita Black Panther -sarjoja työstössä Disney+ -suoratoistopalvelulle Kommentit pois päältä artikkelissa Useita Black Panther -sarjoja työstössä Disney+ -suoratoistopalvelulle

Gamespotin mukaan -elokuvan ohjaaja on jatkanut sopimustaan Walt Disneyn kanssa teettääkseen hittielokuvaan pohjautuvia sarjoja.

Tällä hetkellä tiedämme työstössä olevasta sarjasta, joka kertoo tarkemmin T'Challa -hahmon johtamasta Wakandan valtakunnasta. Cooglerin tekemän sopimuksen perusteella Wakanda-teemainen tv-sarja ei tule suinkaan jäämään vaan yhdeksi kokeiluksi vaan muita vastaavia projekteja on tiedossa tulevaisuudessa.

kertoi lausunnossaan innokkuudestaan työskennellä Studiosin kanssa kertoen tekevänsä heidän kanssa läheistä yhteistyötä useiden eri sarjojen parissa, jotka pohjautuvat Marvelin elokuvauniversumiin. Hänen mukaansa tuotantoja on laitettu käyntiin usealle eri projektille, mutta he eivät voi toistaiseksi kertoa niistä enempää.