Melkein 80 000 ihmistä vaatii Sonylta Days Gone -pelin jatko-osaa Kommentit pois päältä artikkelissa Melkein 80 000 ihmistä vaatii Sonylta Days Gone -pelin jatko-osaa

Muutamia viikkoja takaperin julkaistussa tiedotteessa ilmoitettiin, että suunnitteilla ollut ei tulisi näkemään päivänvaloa ensimmäisen pelin pitkän kehityksen ja sekalaisen vastaanoton vuoksi. Bendin tiimi onkin nyt apuna pelitalon moninpeliin liittyvässä projektissa.

Uutiset pelin peruuntumisesta sai monet fanit ryhtymään toimiin. charge.org palveluun luotu vetomuus Days Gone 2 -pelin kehityksestä on saanut jo 78 000 allekirjoitusta 150 000 allekirjoituksen tavoitteesta. ”Pelaajien joukossa on miljoonia, jotka haluavat Sonyn hyväksyvän Days Gone 2 -pelin kehityksen. Haluan kaikkien pelin fanien allekirjoittavan tämän vetoomuksen” vetoomuksen luoja kirjoittaa. Days Gone -pelin käsikirjoittaja ja luova ohjaaja John Gavin kommentoi asiaa aiemmin, että pelaajien on turha valittaa jatko-osan peruuntumisesta, jos peliä ei ole ostettu täydellä hinnalla julkaisun jälkeen.

Days Gone julkaistaan pian myös :n puolella. Julkaisupäiväksi on ilmoitettu 18. päivä toukokuuta. Uusin traileri PC -versioon esittelee zombieräiskintään tehdyistä uudistuksia.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi