Merenneitoja, delfiinejä, taikuutta sekä saaristolaiselämää: The Sims 4 -pelin Unelmasaari-lisäosa ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Merenneitoja, delfiinejä, taikuutta sekä saaristolaiselämää: The Sims 4 -pelin Unelmasaari-lisäosa ilmestyy heinäkuussa

Eilen, maailman merien päivänä, ilmoitti uuden laajennuksen 4 -pelisarjaan. Uusi Unelmasaari-osa vie pelaajat asumaan saaristoon, jossa on tarjolla lukuisia kategorioita, mm. uudenlaisia työmahdollisuuksia, villiä luontoa, rakentamista, muotia, harrastuksia, uusia käyttäytymismalleja, juhlintaa sekä mystisyyttä uusien hahmovalintojen myötä. Yhtenä erikoisuutena The Sims 4 -pelissä nähdään merenneitoja, joilla on taikavoimia.

Peli ilmestyy :lle heinäkuun 21. päivä ja PlayStationille sekä Xbox Onelle heinäkuun 16. päivä.

Pelaajille tarjotaan uudenlaisia työvaihtoehtoja hengenpelastajasta luonnonsuojelijaan sekä mahdollisuuksia vaikuttaa ympäristöön ja pitää luonto siistinä, tai jopa parantaa sitä. Ympäristö muuttuu pelaajan päätösten ja valintojen mukaan. Pelihahmot pääsevät myös puuhastelemaan mereen, sillä he voivat ajella vesiskoottereilla tai kelliskellä vedessä ja sukellella merelliseen maailmaan. Merenneitona pelatessa on tärkeä huomioida ympäristö, ja delfiinien kanssa kaveeraaminen osoittautuu hyödylliseksi pelin edetessä.

Uudessa trooppisessa maailmassa löytyy lisäominaisuuksina erilaisia tiloja ja tapahtumia, joten kuolemat, juhlinnat ja grillihetket tulevat tutuiksi. Saariston asukkaat voivat lisäksi keräillä simpukoita ja rakentaa hiekkalinnoja sekä liiallisen auringon myötä hahmojen ihot voivat palaa. Toisin sanoen pelistä löytyy lähes kaikkea mitä saaristolaiselossa voi kuvitellakin.

Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Värikkäät Turtle Beach REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla

Turtle Beach REACT-R

Turtle Beachin uudet värikkäät REACT-R -peliohjaimet ovat nyt saatavilla. Alkuperäisten mustat ja valko/laventeliset ohjaimet saavat siis rinnalleen uudet punaisen, violetin sekä vihreän mallin. Värien lisäksi ohjaimissa on kaksi uutta värinämoottoria, jotka parantavat immersiota.

REACT-R-ohjain on saavuttanut kiitosta niin pelaajilta kuin asiantuntijoilta, kuten GamesRadar+, joka kuvaili sitä ”erinomaiseksi hinta-laatusuhteeltaan” ja The Verge, joka suositteli sitä helppona valintana. Lisäksi alkuperäistä ohjainta on päivitetty ulkoisesti ja takaliipaisimia on parannettu, mikä takaa sekä houkuttelevan ulkonäön että erinomaisen suorituskyvyn.

”REACT-R tarjoaa pelaajille yhden parhaista ja edullisimmista Xboxin ja :n ohjaimista, jonka ääniominaisuudet ovat hintaansa nähden vertaansa vailla. Olemme innoissamme, että voimme päivittää REACT-R-ohjainta parannetuilla takaliipaisinmoottoreilla ja laajentaa valikoimaa näillä jännittävillä uusilla väreillä.”

sanoo Cris Keirn, Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin johtaja

Ohjaimessa on myös ääniominaisuuksia parantavia pikanäppäimiä, alla kaksi lisäpainiketta sekä ergonomiset gripit.

Uudet Red, Nebula ja Pixel Green REACT-R Controller -ohjaimet ovat nyt saatavilla hintaan 49,99 euroa.

Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Retroileva roguelite Moonring ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Moonring

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi avoimen maailman vuoropohjaista roolipeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Klassisten Ultima -pelien henkeen toteutun retroilevan Moonring -pelin taustalla on Xboxin tunnetun -pelisarjan luoja.

Pelissä pelaajat pääsevät seikkailemaan laajaan käsin suunniteltuun maailmaan sekä tutkimaan maanalaisia tyrmiä, jotka ovat sattuman varaan luotuja. Seikkailun ja taistelun lisäksi pelistä löytyy hiippailua, kaupankäyntiä sekä paikallisten kanssa keskustelua.

Voit ladata Moonring -pelin ilmaiseksi täältä.