Merenneitoja, delfiinejä, taikuutta sekä saaristolaiselämää: The Sims 4 -pelin Unelmasaari-lisäosa ilmestyy heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Merenneitoja, delfiinejä, taikuutta sekä saaristolaiselämää: The Sims 4 -pelin Unelmasaari-lisäosa ilmestyy heinäkuussa

Eilen, maailman merien päivänä, ilmoitti uuden laajennuksen 4 -pelisarjaan. Uusi Unelmasaari-osa vie pelaajat asumaan saaristoon, jossa on tarjolla lukuisia kategorioita, mm. uudenlaisia työmahdollisuuksia, villiä luontoa, rakentamista, muotia, harrastuksia, uusia käyttäytymismalleja, juhlintaa sekä mystisyyttä uusien hahmovalintojen myötä. Yhtenä erikoisuutena The Sims 4 -pelissä nähdään merenneitoja, joilla on taikavoimia.

Peli ilmestyy :lle heinäkuun 21. päivä ja PlayStationille sekä Onelle heinäkuun 16. päivä.

Pelaajille tarjotaan uudenlaisia työvaihtoehtoja hengenpelastajasta luonnonsuojelijaan sekä mahdollisuuksia vaikuttaa ympäristöön ja pitää luonto siistinä, tai jopa parantaa sitä. Ympäristö muuttuu pelaajan päätösten ja valintojen mukaan. Pelihahmot pääsevät myös puuhastelemaan mereen, sillä he voivat ajella vesiskoottereilla tai kelliskellä vedessä ja sukellella merelliseen maailmaan. Merenneitona pelatessa on tärkeä huomioida ympäristö, ja delfiinien kanssa kaveeraaminen osoittautuu hyödylliseksi pelin edetessä.

Uudessa trooppisessa maailmassa löytyy lisäominaisuuksina erilaisia tiloja ja tapahtumia, joten kuolemat, juhlinnat ja grillihetket tulevat tutuiksi. Saariston asukkaat voivat lisäksi keräillä simpukoita ja rakentaa hiekkalinnoja sekä liiallisen auringon myötä hahmojen ihot voivat palaa. Toisin sanoen pelistä löytyy lähes kaikkea mitä saaristolaiselossa voi kuvitellakin.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi